Mesés körutazás Törökországban, a Lykia partvidéken
Csomag tartalma
 • Repülőjegy Budapest - Antalya Budapest útvonalon, repülőtéri illetékkel
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások: feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in, transzferek
 • Minőségi szállodák: szállás 4 és 5 csillagos elegáns szállodákban minden éjszaka
 • Reggelis ellátás: az utazás minden napján svédasztalos reggeli
 • Magyar nyelvű csoportkísérő
139 980 Ft-tól
2 fő, 7 éj, reggeli, szállás + repülőjegy, illeték, transzfer
Indulások
Repülőjáratok és árak
Választható szolgáltatások
 • Kultúra és vacsora csomag (javasoljuk a megvételét, tartalmazza az alap programhoz tartozó belépőket, idegenvezetést, vacsorákat, és hajózást a Dalyan folyón): 85 980 Ft / 2 fő
 • Útlemondási biztosítás: 3 700 Ft / fő
 • Baleset- és poggyászbiztosítás: 4 520 Ft / fő / hét
 • Fakultatív programok: helyszínen foglalhatóak, bővebb információ a helyszínen kapható
Egyéb információk
 • Foglalási díj: 2 900 Ft / fő (kötelezően fizetendő az utazási iroda részére)
 • Programtervezet:
 • 1. NAP Repülés Antalyába: A helyszínen magyarul beszélő idegenvezetőnk üdvözli Önt és elkíséri a szállodába, ahol üdvözlő koktél vár utasainkra. Szállás Antalya környékén.
 • 2. NAP Myra – Szent Miklós: Az út a tengerpart mentén vezet, így csodálatos kilátást nyújt a Földközi-tengerre, a végtelen időtlenséget sugalló fenyő- erdőkre és a Taurus-hegység meredek lejtőire. Myrában ellátogatunk a Világörökség részét képező sziklasírokhoz. A sírok, és szarkofágok az i.e. IV. századból származnak. Myra-t Szent Miklós püspök virágoztatta fel, akit itt is temettek el. Szállás Mugla város környékén.
 • 3. NAP Lykia: Ma Dalyan festői vidékén veszünk részt egy hajókiránduláson. Az Iztuzu strandot Teknősbéka-partnak is nevezik, és csak vízi úton érhető el. Itt jó idő esetén élvezhetjük a fürdés örömeit is. Utazás Kusadasiba busszal, szállás 2 éjszakára a hangulatos Kusadasi város környékén.
 • 4. NAP Efezus: A reggelit követően egy csodálatos, felejthetetlen kirándulásra indulunk. Törökország egyik legfontosabb régészeti nevezetességének, Efezusnak, az antik világ legjelentősebb kereskedelmi és kulturális központjának megtekintése vár ránk a mai napon. Az antik világ életre kel a szemük előtt, megcsodálhatjuk a múlt titkait őrző agorát, az Arkadiana utat, mely egykor fontos szerepet töltött be a kikötő felé nyújtózva, a termálforrásokat, Domiciánus templomát, a tágas színházat (mely a legnagyobbak közé tartozott, 25.000 fő befogadására volt alkalmas), a Celsus könyvtárat. Visszatérés a hotelbe.
 • 5. NAP Laodikeia – Gyapotvár: A reggeli után tovább haladunk Pamukkale felé. Útközben megállunk Laodikeia-nál (Laodicea). Az egykori virágzó város fontos kereskedelmi útvonalak találkozásánál feküdt. Hírnevét gyapjútermesztésének, és az itt folytatott kereskedelmi és orvosi tevékenységnek is köszönhette. Jelentős zsidó közösség is élt itt. A települést megemlíti a Jelenések könyvében Szent János is. Pamukkale-t Gyapotvárnak is becézik, és az UNESCO Világörökség része. A gyógyvíznek köszönhetően megkapó szépségű hófehér mészkőteraszok alakultak ki. (Ezeket kívülről tekintjük meg). Ez a lenyűgöző természeti csoda már az ókorban vonzotta az embereket gyógyító ereje miatt. Lehetőségük lesz fürdésre a hotel híres termálvizében. Szállás Pamukkaléban.
 • 6. NAP Tavas – Kibyra – Antalya: Reggeli után elhaladunk a Honaz-hegység mellett, és felkeresünk Tavas közelében egy szőnyegkészítő-műhelyt. Itt tanúi lehetünk annak, hogy hogyan is készülnek a világhírű török szőnyegek, természetes festékanyagok felhasználásával. Megismerhetjük a készítésük különböző lépéseit. Majd Kibyra ősi városa vár ránk. A település fénykorát a római korban élte, hadsereggel, jogi és közigazgatási intézményekkel, a korabeliek érdeklődésére számot tartó szórakozási lehetőséggel (például gladiátor-játékok) büszkélkedhetett. Sétánk során számos érdekes épületet csodálhatunk meg. Ezek közül is kiemelkedő az Odeon, ahol zenés műsorokat tartottak. Utunk során Antalya felé áthaladunk a festői szépségű Taurus-hegységen. Szállás 2 éjszakára Antalya környékén.
 • 7. NAP Antalya – Karpuzkaldiran-vízesés: Körutazásunk végén Antalyába látogatunk, amely a Török Riviéra egyik legszebb városa. Évente több millió turista keresi fel. A Taurus-hegység gyönyörű csúcsai és a régióra jellemző buja növényzet csodálatos látványt nyújtanak. Megnézzük a város szimbólumait, többek között a „rovátkolt” Yivli Minaretet, az óratornyot, a meseszép kikötőt és a régi városfalat. A séta folyamán lehetőségük lesz vásárolni. Ezen kívül alkalmuk nyílik meglátogatni egy ékszer- és egy bőrmanufaktúrát, ahol kedvező áron juthatnak a török kézművesipar remekeihez. A kirándulás fénypontja a Karpuzkaldiran-vízesés megtekintése. Szállás Antalya környékén.
 • 8. NAP Hazautazás: Magyarországra A busz az indulás függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre. Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza Budapestre.
 • Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lennie a visszatérés napjától számított minimum 6 hónapig! Fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség, helyi szolgáltatók szervezésében. A programváltoztatás jogát fenntartjuk! Az egyes időpontokon a csoportok indulásához min. csoportlétszám szükséges. Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.
 • Prog: megnézem most »
Indulási időpontok és árak
Az időpontok tájékoztató jellegűek!
2019. 10. 11.
Budapest
Már csak 7 szabad csomag maradt
199 980 Ft
2 fő / 7 éj
2019. 10. 18.
Budapest
Már csak 8 szabad csomag maradt
189 980 Ft
2 fő / 7 éj
2019. 10. 25.
Budapest
Már csak 4 szabad csomag maradt
189 980 Ft
2 fő / 7 éj
2019. 11. 01.
Budapest
Már csak 7 szabad csomag maradt
179 980 Ft
2 fő / 7 éj
2019. 11. 08.
Budapest
Már csak 6 szabad csomag maradt
179 980 Ft
2 fő / 7 éj
2019. 11. 15.
Budapest
Már csak 9 szabad csomag maradt
169 980 Ft
2 fő / 7 éj
2019. 11. 22.
Budapest
Már csak 10 szabad csomag maradt
159 980 Ft
2 fő / 7 éj
2019. 11. 29.
Budapest
Már csak 10 szabad csomag maradt
139 980 Ft
2 fő / 7 éj
Fizetési lehetőségek
 • Átutalás

Megrendelés menete

Vedd meg a csomagot!
Egyeztess időpontot!
(vagy add ajándékba)
Élvezd az utazást!
Szálláshely leírása

4 és 5 csillagos elegáns szállodában szállás minden éjszakára, ahol az utazás minden napján svédasztalos reggelis ellátás biztosított.

Lemondási és felhasználási feltételek

Az esetleges lemondással és a lemondás lehetőségével és feltételeivel kapcsolatban az utazási iroda fog tájékoztatással szolgálni, illetve e-tekintetben az utazási iroda által küldendő utazási szerződésben foglaltak a követendőek és irányadóak. A megrendelést követően a foglalni kívánt időpontot az utazási irodával egyeztetni szükséges. A foglalás akkor válik véglegessé, ha az utazási iroda felvette a kapcsolatot a vásárlóval és megtörtént a foglalás rögzítése. A sikeres időpontegyeztetést, a foglalás rögzítését és az utazási iroda által küldött utazási szerződés elfogadását követően előrefizetéssel kell rendezni a csomag teljes díját, az opcionális díjakat, illetve a kötelezően fizetendő felárakat az utazási iroda számára, az utazási iroda által meghatározott fizetési feltéteknek megfelelően.

A megvásárolt utalvány alapáron felhasználható 11.29.-i indulási időpontban, felár ellenében felhasználható 03.29, 04.12, 10.04, 10.11, 10.18, 10.25, 11.01, 11.08, 11.15, 11.22.-i indulási időpontban, a szabad helyek függvényében, az utazási irodával előre egyeztetve.

Facebook kérdezz-felelek
139 980 Ft-tól
2 fő, 7 éj, reggeli, szállás + repülőjegy, illeték, transzfer
Indulások
Repülőjáratok és árak
 • Repülőjeggyel, illetékkel és transzferrel
 • Körutazás
 • Extra hosszú felhasználással
Felhasználhatóság
2019. december 6-ig
Felhasználhatóság
2019. december 6-ig

Partnerünk a Premio Travel szerződésben garantálja, hogy mindent megkapsz, ami a csomagban le van írva.