Uvala Scott Panzió

 • Kraljevica
 • 3 éj, 2 fő részére
 • Félpanzió
 • Fontos! Felhasználható: 2024.05.15 - 09.30. között
Így fizethetsz: Átutalás
A készlet erejéig!
92 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Retró tengerparti nyaralás az Adrián!

Az ajánlat tartalma:

 • 4 nap/3 éjszaka szállás 2 fő részére az Uvala Scott Panzió kétágyas comfort szobáiban
 • Félpanziós ellátás: svédasztalos reggeli és vacsora
 • Vacsora mellé italfogyasztás: üdítő, víz, helyi bor és sör automatából
 • A szállás szolgáltatásai: légkondicionált étterem, lobby, recepció, aperitif bár
 • Ingyenes Wi-fi a recepciónál
 • Ingyenes parkolás
 • Utazás egyénileg (Budapesttől 500 km)
   

Felárak:

 • Hosszabbítás lehetséges: 32.635 Ft/2 fő/éj
 • Főszezoni felár (06.29.-08.31.): 6.800 Ft/2 fő/éj
 • Babaágy (0-1,99 év között): 5.200 Ft/fő/éj (csak standard és légkondicionált szobákban)
 • Üdülőhelyi díj: 12-17,99 év között: 500 Ft/fő/éj, 18 éves kortól: 1.000 Ft/fő/éj
 • Kisállat: 5.200 Ft/éj (5 kg-ig) (közös terekbe kisállat nem vihető)
   

Választható szobatípusok és gyermekkedvezmények:

 • Kétágyas comfort szoba (max. 3 fő):
  • 0-1,99 év között szülőkkel egy ágyban: ingyenes
  • 2-11,99 év között: 50% kedvezmény
  • 12 éves kortól: 30% kedvezmény
  • Főágyon: 2-11,99 év között: 20% kedvezmény
 • Kétágyas, légkondicionált standard szoba (max. 3 fő) felára: 3.400 Ft/2 fő/éj
  • 0-1,99 év között szülőkkel egy ágyban: ingyenes
  • 2-11,99 év között: 50% kedvezmény
  • 12 éves kortól: 30% kedvezmény
  • Főágyon: 2-11,99 év között: 20% kedvezmény
 • 2+2 ágyas apartman (max. 4 fő) felára: 24.600 Ft/2 fő/éj
  • 0-1,99 év között szülőkkel egy ágyban: ingyenes
  • 2 éves kortól: 10.500 Ft/fő/éj
    

Egyéb információk:

Bemutatkozás


Uvala Scott Panzió - Kraljevica
 
Elhelyezkedés: Kraljevica településen a Dubno-öbölben, a Krk-szigetre vezető híd szárazföldi lábánál, közvetlenül a tengerparton található. Egy fákkal körülvett, emelkedőkkel és sok lépcsővel teli, enyhén domboldalra épült komplexum. Központi épülete a recepció és az étterem, körülötte kisebb üzletek is találhatók (szezonális nyitva tartassál). A több épületből álló épületegyüttes (főépület és 11 pavilon épület) tökéletes választás mindazoknak, akik a kedvező ár-érték arányú szállásokat részesítik előnyben. Budapesttől mindössze 500 km-re, Kraljevica központjától 5,2 km-re, Rijeka központjától 21 km-re található a szálláshely. A komplexum épületei nem felújítottak.
 
Part és strand: A Dubno-öbölben természetes kavicsos strand található betonozott részekkel, valamint egy rakpart a kisebb hajók számára.
 
Szobák: Minden típusú szoba/apartman egyszerűen berendezett és balkonnal nem rendelkezik. 
 • Comfort szobák: 17 négyzetméter alapterületű, egyszerű, régi típusú bútorokkal berendezett szobák, saját fürdőszobával. Hűtőszekrény, légkondicionáló, TV és balkon nem tartozik a szobákhoz. 
 • Légkondicionált standard szobák: 21 négyzetméter alapterületűek, szintén egyszerűen berendezettek, viszont légkondicionálóval, tv-vel és hűtővel is felszereltek. Balkon nem tartozik a szobákhoz. 
 • Apartmanok: 34 négyzetméter alapterületűek, 1 hálószobával (2 ágy) és egy nappalival (kihúzható kanapé 2 fő részére) rendelkeznek. A nappali részét alapfelszereltségű konyha is kiegészíti. Az apartmanok légkondicionáltak. Balkon nem tartozik az apartmanokhoz.
   
A panzió ingyenes szolgáltatásai: recepció, étterem, bár, ingyenes wifi a recepción, játszótér
 
A panzió térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: ajándékbolt, fodrászat, kirándulások
 
Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): Számos sportolási és kirándulási lehetőség áll rendelkezésre. Az Uvala Scott hajós vagy buszos kirándulásokat szervez Krk-szigetére és a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkba.
 
Kisállat: 5 kg alatti kisállat felár ellenében vihető. A kisállat a panzió közös tereibe nem vihető.
A szálláshelyre csak 6 hónapnál idősebb kisállat vihető, rendelkeznie kell állatorvos által kiállított útiokmánnyal, chippel és védőoltásokkal. A kisállat a szobában nem hagyható felügyelet nélkül és az ágyra nem mehet fel, ürülékének összeszedése kötelező. A kisállatok közösségi helységekbe, a medencéhez, wellness részlegre és az étterembe nem vihető, a tengerparton pedig csak a kijelölt szakaszokat használhatják. Az esetleges károkért és extra takarításért felmerülő költségeket az utazó vállalja. A kisállat által okozott zajok a szálláshely többi utazóját nem zavarhatják.
 
Mozgásukban korlátozott utazóknak: A szálláshely elhelyezkedése, az épületek elrendezése és a sok lépcső miatt nem ajánljuk. A panzió nem rendelkezik akadálymentesített szobákkal.
 
Parkolás: ingyenesen a szálláshely területén biztosított
 
Kraljevica: Rijeka városától 26 km-re a Bakari-öböl délkeleti csücskében fekszik a Krk-szigetre vezető híd szárazföldi lábánál a település. Elsőként 1525-ben említik, korai történelméről viszont nagyon kevés emlék maradt fenn. Ezen a vidéken uralkodott a Frangepán és a Zrínyi család is. Mindkét család itt épített várkastélyt. A Frangepán család kastélya arról is ismert, hogy itt szövetkezett a két család a Habsburg birodalom ellen. Az összeesküvés megbukott, mindkettőjüket lefejezték és birtokukat elkobozták. 1728-ban III. Károly elrendelte, hogy kikötőt és hajógyárat építsenek ide. Később számos osztrák hadi és kereskedelmi hajó is itt készült el. A turizmus fejlődése a 1800-as évek végén indult be, 1896-ban építették ki az első városi strandot. Helyi látványosságok: Öreg várkastély, Frangepán-kastély, Ostro-félsziget legmagasabb pontja a világítótoronnyal, Krk-szigetre vezető híd). Kraljevica előnyére válik tiszta levegője, amelynek gyógyító hatást is tulajdonítanak, ezért a helységet gyógyhelyként tartják számon. A Scott- és a Dubno-öblök különlegesen szép strandjukkal tűnnek ki. Amennyiben itt töltik nyaralásukat érdemes a környéket is felfedezni (Krk-sziget, Rijeka, Crikvenica).

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az utazásmegkezdését megelőző 32. napig kötbérmentesen felmondható. Az utazás megkezdését megelőző 31. naptól az ÁSZF 27.1 pontjában foglalt kötbér megfizetése mellett mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utalvány leutazható: 2024.05.15.-06.29. és 08.31.-09.30. között, valamint 2024.06.29.-08.31. közötti időszakban felár ellenében, a szabad helyek függvényében, egyéni indulással.

Fizetési módok

Átutalás

Fizetési feltételek

Az utazás biztosításához időpont egyeztetéskor és időpontfoglaláskor a teljes útiköltség 40%-nak befizetése szükséges, mely az utazási iroda által megküldött díjbekérő megérkezését követő 1 napon belül esedékes. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. A fennmaradó 60%-ot legkésőbb indulás előtt 30 nappal kell kifizetni, az utazás szervezőjének a Szállás és Utazás Kft.-nek (MKEH: U-001886). A foglalásod díjmentesen lemondhatod az utazásod kezdő napját megelőző 31 napon túl.

Bemutatkozás

Uvala Scott Panzió - Kraljevica   Elhelyezkedés: Kraljevica településen a Dubno-öbölben, a Krk-szigetre vezető híd szárazföldi lábánál, közvetlenül a tengerparton található. Egy fákkal körülvett, emelkedőkkel és sok lépcsővel teli, enyhén domboldalra épült komplexum. Központi épülete a recepció és az étterem, körülötte kisebb üzletek is találhatók (szezonális nyitva tartassál). A több épületből álló épületegyüttes (főépület és 11 pavilon épület) tökéletes választás mindazoknak, akik a kedvező ár-érték arányú szállásokat részesítik előnyben. Budapesttől mindössze 500 km-re, Kraljevica központjától 5,2 km-re, Rijeka központjától 21 km-re található a szálláshely. A komplexum épületei nem felújítottak.   Part és strand: A Dubno-öbölben természetes kavicsos strand található betonozott részekkel, valamint egy rakpart a kisebb hajók számára.   Szobák: Minden típusú szoba/apartman egyszerűen berendezett és balkonnal nem rendelkezik.  Comfort szobák: 17 négyzetméter alapterületű, egyszerű, régi típusú bútorokkal berendezett szobák, saját fürdőszobával. Hűtőszekrény, légkondicionáló, TV és balkon nem tartozik a szobákhoz.  Légkondicionált standard szobák: 21 négyzetméter alapterületűek, szintén egyszerűen berendezettek, viszont légkondicionálóval, tv-vel és hűtővel is felszereltek. Balkon nem tartozik a szobákhoz.  Apartmanok: 34 négyzetméter alapterületűek, 1 hálószobával (2 ágy) és egy nappalival (kihúzható kanapé 2 fő részére) rendelkeznek. A nappali részét alapfelszereltségű konyha is kiegészíti. Az apartmanok légkondicionáltak. Balkon nem tartozik az apartmanokhoz.   A panzió ingyenes szolgáltatásai: recepció, étterem, bár, ingyenes wifi a recepción, játszótér   A panzió térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: ajándékbolt, fodrászat, kirándulások   Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): Számos sportolási és kirándulási lehetőség áll rendelkezésre. Az Uvala Scott hajós vagy buszos kirándulásokat szervez Krk-szigetére és a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkba.   Kisállat: 5 kg alatti kisállat felár ellenében vihető. A kisállat a panzió közös tereibe nem vihető. A szálláshelyre csak 6 hónapnál idősebb kisállat vihető, rendelkeznie kell állatorvos által kiállított útiokmánnyal, chippel és védőoltásokkal. A kisállat a szobában nem hagyható felügyelet nélkül és az ágyra nem mehet fel, ürülékének összeszedése kötelező. A kisállatok közösségi helységekbe, a medencéhez, wellness részlegre és az étterembe nem vihető, a tengerparton pedig csak a kijelölt szakaszokat használhatják. Az esetleges károkért és extra takarításért felmerülő költségeket az utazó vállalja. A kisállat által okozott zajok a szálláshely többi utazóját nem zavarhatják.   Mozgásukban korlátozott utazóknak: A szálláshely elhelyezkedése, az épületek elrendezése és a sok lépcső miatt nem ajánljuk. A panzió nem rendelkezik akadálymentesített szobákkal.   Parkolás: ingyenesen a szálláshely területén biztosított   Kraljevica: Rijeka városától 26 km-re a Bakari-öböl délkeleti csücskében fekszik a Krk-szigetre vezető híd szárazföldi lábánál a település. Elsőként 1525-ben említik, korai történelméről viszont nagyon kevés emlék maradt fenn. Ezen a vidéken uralkodott a Frangepán és a Zrínyi család is. Mindkét család itt épített várkastélyt. A Frangepán család kastélya arról is ismert, hogy itt szövetkezett a két család a Habsburg birodalom ellen. Az összeesküvés megbukott, mindkettőjüket lefejezték és birtokukat elkobozták. 1728-ban III. Károly elrendelte, hogy kikötőt és hajógyárat építsenek ide. Később számos osztrák hadi és kereskedelmi hajó is itt készült el. A turizmus fejlődése a 1800-as évek végén indult be, 1896-ban építették ki az első városi strandot. Helyi látványosságok: Öreg várkastély, Frangepán-kastély, Ostro-félsziget legmagasabb pontja a világítótoronnyal, Krk-szigetre vezető híd). Kraljevica előnyére válik tiszta levegője, amelynek gyógyító hatást is tulajdonítanak, ezért a helységet gyógyhelyként tartják számon. A Scott- és a Dubno-öblök különlegesen szép strandjukkal tűnnek ki. Amennyiben itt töltik nyaralásukat érdemes a környéket is felfedezni (Krk-sziget, Rijeka, Crikvenica).

Hasznos információk

Az ajánlatban szereplőtől eltérő elhelyezés esetén lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. Az árváltozás jogát partnerünk fenntartja.

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek