Hogyan működik

Az ajánlatokat általában a teljes összeget kifizetése mellett vásárolhatod meg. Ilyenkor nincsen már más dolgod, mint a helyszínen bemutatni az általunk küldött utalványt.

Néhány - jellemzően külföldi ajánlatot - előleg befizetése mellett foglalhatsz le. Ilyenkor a fennmaradó összeget az utazásod végső időpontját megelőzően vagy a helyszínen kell majd rendezned a szálláshelyen, vagy a szálláshellyel egyeztetett módon (esetleg utalással, bankkártyás fizetéssel).Vásárlás során az esetek többségében tájékozódhatsz az adott szálláshely szabad helyeiről, azonban ha neked csak néhány időpont felel, meg akkor a vásárlás után, de még a fizetés előtt érdemes leegyeztetned utazásod dátumát az adott szálláshellyel, így nem érhetnek meglepetések. A szállások elérhetőségeit a visszaigazoló levélben megtalálod.

Oldalunkon az ajánlatok megtekintéséhez nem kötelező a regisztráció, személyes adataidat csak vásárláskor kérjük be az ügyintézés érdekében, de természetesen adataidat harmadik félnek nem adjuk ki, ezt az Adatkezelési tájékoztatóban, írásban is garantáljuk (Adatvédelem).

Amennyiben megvásároltál egy kupont, kapsz egy automatikusan generált e-mail-t a megadott címedre, amiben megtalálod a Megrendelés részleteit, teendőid, személyes adataidat és a szálláshely adatait. Miután kifizetted az előleget vagy a teljes összeget, az imént említett e-mail-ben leírtak szerint, kapsz ismét egy automatikusan generált levelet, benne a kuponoddal/vouchereddel .pdf formátumban, amit kinyomtathatsz. Külföldi szállások esetén voucheredet az utazás szervezője küldi meg neked néhány nappal az indulást megelőzően.
Ezt a vouchert kell magaddal vinni utazáskor, hogy érvényesítsd a kedvezményes ajánlatot!

Minden ajánlat csak néhány napig szerepel az oldalunkon, ilyenkor érdemes rájuk lecsapni, mert később nincs rá lehetőség. Természetesen a kupon/voucher beváltható egy sokkal tágabb időintervallumon belül, ezeket a dátumokat minden ajánlaton feltüntetjük a következőképpen:

Megvásárolható: ez a dátum jelzi, hogy maximum meddig van jelen az ajánlat az oldalunkon (amennyiben el nem fogy idő előtt)
Beváltható: Ez a dátum jelzi, hogy a kuponodat meddig válthatod be legkésőbb az adott szálláshelyen.
Visszafizetési garancia: 14 naptári napig a nekünk fizetett összeget visszakérheted.