Hotel Krek

  • Lesce
  • 3 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2023.07.28 - 2024.07.28. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
109 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

4 napos pihenés a csodás Bledi-tónál!

A voucher a kiállítástól számítva 1 évig felhasználható és szabadon átruházható!

Az ajánlat tartalma:

  • 4 nap/3 éjszaka szállás 2 fő részére a Hotel Krek parkra néző, erkélyes, standard kétágyas szobáiban
  • Három alkalommal bőséges svédasztalos reggeli 2 fő részére
  • Egy alkalommal vacsora helyi specialitásokból 2 fő részére (italok nélkül)
  • Ingyenes kerékpáros térkép a környékről
  • Ingyenes internet elérhetőség a szobákban
  • Ingyenes parkolási lehetőség
  • Utazás egyénileg
     

Gyermekkedvezmények (helyszínen fizetendőek, tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

  • Minden gyermek elhelyezése ingyenes, ha pótágyat nem igényel - csak az IFA fizetendő.
  • Pótágy ár 6-14,99 év között (reggeli + 1 vacsorával, IFA és szezon felár külön fizetendő): 31,5 €/fő/éj
  • Babaágy: 10 €/éj (korlátozott számban elérhető)
  • A szobában 1 db babaágy vagy 1 db pótágy fér el.
     

Felárak (helyszínen fizetendőek, tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

  • Szezon felár:
    • I. szezon (2024.04.26.-06.27., 08.26.-11.02.): 9 €/fő/éj
    • II. szezon (2024.06.28.-08.25., 12.31.): 18 €/fő/éj
  • Félpanziós ellátás: 15 €/fő/alkalom
  • Háziállat bevihető: 7 €/éj
  • Check-in szolgáltatási díj: 3 €/szoba
  • Idegenforgalmi adó: 2 €/fő/éj (7 éves kortól)

Bemutatkozás

A Hotel Krek a Júlia Alpok és a Karavankák által közrefogott völgyben, a szlovéniai Lesce városában épült, közel az új bevásárló és business-negyedhez. Bled és Radovljica városa 4 km-re a Száva folyó 1 km-re található. A hotel 22 kényelmes kétágyas szobával várja a vendégeit, melyek mindegyike modern bútorokkal, légkondícionálóval, fürdőszobával (zuhanyzó/kád, wc, hajszárító), telefonnal, szobaszéffel, ingyenes Wifi-vel és kábeltévével vannak felszerelve. A hotel étterme 140 fő elhelyezésére alkalmas, egyéni utazókat és kisebb nagyobb csoportokat is szívesen fogad. Melegebb időben mindkét terasz a rendelkezésre áll a vendégek részére. Nyitva tartás: 06:00 - 15:00 és 18:00 - 22:00. Reggeli: 06:00 - 10:00
 
Fedezze fel Szlovénia legcsábítóbb részét, Bled és környéke garantáltan feledhetetlenné teszi az utazását! A város a Triglav Nemzeti Park szélén, fenséges hegyek között terül el, így az itt űzhető tevékenységek száma majdhogynem végtelen: városnézés, kirándulás, evezés, úszás, búvárkodás, rafting, síelés, tenisz és golf - ez csak néhány a környék nyújtotta lehetőségek közül.
 
Úszás
Radovljica városa nemzetközileg elismert úszokkal büszkélkedhet. A város úszókomplexumában szabadidős és professzonális úszókat is szívesen látnak.
 
Hegymászás
A hegyekbe való látogatás jótékony hatását mindenki érzi. Itt az ember csak kedves, vidám és pozitív emberekkel találkozik, nem véletlenül, a hegyek közelsége kihatnak a testi és lelki egyensúlyunkra.
 
Kerékpározás
A kerékpározás nagyon közkedvelt sportolási tevékenység. Ideális környezettel, jó társasággal és remek helyi ételekkel kombinálva tökéletes kikapcsolódást nyújt. A környéken számos túraútvonal található, a recepción szívesen segítenek a tökéletes útvonal megtalálásában. 

Érvényesség

A voucher a kiállítástól számított 1 évig felhasználható és szabadon átruházható. Szezonokban (2024.04.26.-06.27., 06.28.-08.25., 08.26.-11.02., 12.31.) felár ellenében foglalható. Kizárt időpontok: Húsvét, kiemelt ünnepek. A foglalás ezután közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának a megadásával, a szabad helyek függvényében a hotel@krek.si e-mail címen.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A megvásárolt kupon teljes összegét a vásárlást követő 5 napon belül ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Hotel Krek a Júlia Alpok és a Karavankák által közrefogott völgyben, a szlovéniai Lesce városában épült, közel az új bevásárló és business-negyedhez. Bled és Radovljica városa 4 km-re a Száva folyó 1 km-re található. A hotel 22 kényelmes kétágyas szobával várja a vendégeit, melyek mindegyike modern bútorokkal, légkondícionálóval, fürdőszobával (zuhanyzó/kád, wc, hajszárító), telefonnal, szobaszéffel, ingyenes Wifi-vel és kábeltévével vannak felszerelve. A hotel étterme 140 fő elhelyezésére alkalmas, egyéni utazókat és kisebb nagyobb csoportokat is szívesen fogad. Melegebb időben mindkét terasz a rendelkezésre áll a vendégek részére. Nyitva tartás: 06:00 - 15:00 és 18:00 - 22:00. Reggeli: 06:00 - 10:00   Fedezze fel Szlovénia legcsábítóbb részét, Bled és környéke garantáltan feledhetetlenné teszi az utazását! A város a Triglav Nemzeti Park szélén, fenséges hegyek között terül el, így az itt űzhető tevékenységek száma majdhogynem végtelen: városnézés, kirándulás, evezés, úszás, búvárkodás, rafting, síelés, tenisz és golf - ez csak néhány a környék nyújtotta lehetőségek közül.   Úszás Radovljica városa nemzetközileg elismert úszokkal büszkélkedhet. A város úszókomplexumában szabadidős és professzonális úszókat is szívesen látnak.   Hegymászás A hegyekbe való látogatás jótékony hatását mindenki érzi. Itt az ember csak kedves, vidám és pozitív emberekkel találkozik, nem véletlenül, a hegyek közelsége kihatnak a testi és lelki egyensúlyunkra.   Kerékpározás A kerékpározás nagyon közkedvelt sportolási tevékenység. Ideális környezettel, jó társasággal és remek helyi ételekkel kombinálva tökéletes kikapcsolódást nyújt. A környéken számos túraútvonal található, a recepción szívesen segítenek a tökéletes útvonal megtalálásában. 

Hasznos információk

Check-n: 14:00-18:00 között, check-out: 08:00-10:00 között.

Elérhetőség

Online Média Zrt.
1139 Budapest 13. ker., Váci út 99. 3. emelet