A&O Firenze Campo di Marte

 • Firenze
 • 2 éj, 2 fő részére
 • Reggeli
 • Fontos! Felhasználható: 2024.09.01 - 2025.12.31. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
67 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Családi lazítás Firenzében!

Az ajánlat tartalma:

 • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére az A&O Firenze Campo di Marte kétágyas vagy családi szobáiban
 • Két alkalommal svédasztalos reggeli 2 fő részére
 • Két gyermek 18 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető
 • Ingyenes internet elérhetőség
 • Utazás egyénileg
   

A rendelkezésre álló szabad helyek megtekinthetőek, ahol a szállodát és a szobatípust a legördülő listából szükséges kiválasztani. Megnézem most >>
 

Felárak:

 • Éjszaka hosszabbítás: 34.000 Ft/éj
 • Helyszínen fizetendőek (tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):
  • Reggeli: 0-5,99 év között ingyenes, 6 éves kortól 50% kedvezmény a reggeli teljes árából
   (kb. 5 €/gyermek/alkalom)
  • Idegenforgalmi adó

Bemutatkozás

Az A&O Firenze Campo di Marte 2024. szeptemberében nyitja meg kapuit. A modern, újonnan berendezett épület rendkívül sokszínű és Firenze történelmi belvárosának közelében helyezkedik el, így könnyen elérhető bármilyen járművel. Kortárs stílusú szobái mellett a szálloda saját bárja biztosítja a kikapcsolódást, illetve Firenze legfontosabb nevezetességei, így a Firenzei dóm és Michelangeló Dávid-szobra is a közelben található. 
 
Firenze, Toszkána szívében található és Olaszország egyik legbájosabb városa, egyben a reneszánsz művészet és kultúra fellegvára. A városban található a világ egyik legnagyobb művészeti kincstára, az Uffizi Galéria, melyben Michelangelo, Botticelli és Da Vinci mesterművei is láthatók. A Firenzei Dóm, a Santa Maria del Fiore székesegyház, a város egyik legjellegzetesebb jelképe, mely lenyűgöző kupolájával és homlokzatával vonzza a látogatókat. A Ponte Vecchio, azaz az óvárosi híd, az Arno folyó fölött, a város egyik legromantikusabb és legikonikusabb helyszíne, mely  a kis üzleteket és ékszerboltokat sorakoztat fel.
 
Firenze környéke is tele van lenyűgöző látnivalókkal, a toszkán vidék bájos kisvárosaival és dombokkal, mint például a Chianti borvidék, ahol a világhírű toszkán borokat kóstolhatjuk meg. A Firenzét körülvevő dombokon épült városok, mint például Fiesole, fantasztikus kilátást nyújtanak Firenze panorámájára, és lehetőséget adnak a toszkán vidék varázsának felfedezésére. Firenze kiváló kiindulópont lehet akár Pisa vagy Siena felfedezésére is.
 
A város számos gasztronómiai élményt is kínál, köztük helyi kolbászok, sajtok és a híres toszkán ételek, amelyekkel a város több éttermében is találkozhatunk. Firenze az olasz kultúra és művészet bölcsője, ahol a reneszánsz csodái és a lenyűgöző toszkán táj együttesen varázsolják el a látogatókat.

Érvényesség

A voucher 2024.09.01.-2025.12.31. között felhasználható és szabadon átruházható. A foglalás ezután a megadott linken keresztül, kizárólag online történik, az utalvány sorszámának a megadásával, a szabad helyek függvényében. A foglalás a későbbiekben nem módosítható és nem mondható le. Lehetőség van több voucher összevonására.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A megvásárolt kupon teljes összegét a vásárlást követő 5 napon belül ki kell fizetni.

Bemutatkozás

Az A&O Firenze Campo di Marte 2024. szeptemberében nyitja meg kapuit. A modern, újonnan berendezett épület rendkívül sokszínű és Firenze történelmi belvárosának közelében helyezkedik el, így könnyen elérhető bármilyen járművel. Kortárs stílusú szobái mellett a szálloda saját bárja biztosítja a kikapcsolódást, illetve Firenze legfontosabb nevezetességei, így a Firenzei dóm és Michelangeló Dávid-szobra is a közelben található.    Firenze, Toszkána szívében található és Olaszország egyik legbájosabb városa, egyben a reneszánsz művészet és kultúra fellegvára. A városban található a világ egyik legnagyobb művészeti kincstára, az Uffizi Galéria, melyben Michelangelo, Botticelli és Da Vinci mesterművei is láthatók. A Firenzei Dóm, a Santa Maria del Fiore székesegyház, a város egyik legjellegzetesebb jelképe, mely lenyűgöző kupolájával és homlokzatával vonzza a látogatókat. A Ponte Vecchio, azaz az óvárosi híd, az Arno folyó fölött, a város egyik legromantikusabb és legikonikusabb helyszíne, mely  a kis üzleteket és ékszerboltokat sorakoztat fel.   Firenze környéke is tele van lenyűgöző látnivalókkal, a toszkán vidék bájos kisvárosaival és dombokkal, mint például a Chianti borvidék, ahol a világhírű toszkán borokat kóstolhatjuk meg. A Firenzét körülvevő dombokon épült városok, mint például Fiesole, fantasztikus kilátást nyújtanak Firenze panorámájára, és lehetőséget adnak a toszkán vidék varázsának felfedezésére. Firenze kiváló kiindulópont lehet akár Pisa vagy Siena felfedezésére is.   A város számos gasztronómiai élményt is kínál, köztük helyi kolbászok, sajtok és a híres toszkán ételek, amelyekkel a város több éttermében is találkozhatunk. Firenze az olasz kultúra és művészet bölcsője, ahol a reneszánsz csodái és a lenyűgöző toszkán táj együttesen varázsolják el a látogatókat.

Hasznos információk

A szálloda 2024. szeptemberében nyitja meg a kapuit, azonban már foglalható.

Elérhetőség

Online Média Zrt.
1139 Budapest, Váci út 99. 3. emelet