Liberty Hotel***

  • Novalja
  • 4 éj, 2 fő részére
  • Félpanzió
  • Fontos! Felhasználható: 2024.05.26 - 10.01. között
Így fizethetsz: Átutalás
A készlet erejéig!
179 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Nyaralás Pag szigetén!

Az ajánlat tartalma:

  • 5 nap/4 éjszaka szállás 2 fő részére a Liberty Hotel*** kétágyas pótágyazható standard Liberty szobáiban (max. 3 fő)
  • Félpanziós ellátás: svédasztalos reggeli és vacsora
  • Közvetlen tengerparti szálloda saját (aprókavicsos) strandrésszel
  • Kültéri medence használat
  • Ingyenes parkolás
  • Ingyenes WiFi a szálloda egész területén
  • Utazás egyénileg (Budapesttől 568 km)
     

06.16.-08.28. között minimum 5 éjszaka foglalható!
 

Gyermekkedvezmények:

  • 0-4,99 év között szülőkkel egy ágyban vagy pótágyon: ingyenes
  • 5-11,99 év között pótágyon: 50% kedvezmény
  • 12 éves kortól pótágyon: 15% kedvezmény
  • A szobákban maximum egy pótágy helyezhető el.
     

Felárak:

  • Hosszabbítás lehetséges: 44.975 Ft/2 fő/éj
  • Fősszezoni felár (08.28.-09.11.): 5.600 Ft/2 fő/éj
  • Csúcsszezoni felár (06.16.-08.28.): 22.500 Ft/2 fő/éj
  • Kétágyas pótágyazható, premium Liberty szoba felára: 7.200 Ft/2 fő/éj
  • Helyszínen fizetendő: babaágy: 8 €/éj
     

Egyéb információk:

Bemutatkozás


Liberty Hotel*** - Novalja, Pag-sziget
 
Elhelyezkedés: Novalja déli részén, a város központjától 1 kilométerre, közvetlenül a tengerparton található a szálloda. A komplexum két részből áll a felújított Liberty Plaza hotelből és a régebbi típusú Liberty Hotelből. Szabadtéri medencéjének, közvetlen tengerparti elhelyezkedésének és számtalan szórakozási lehetőségének köszönhetően kiváló választás minden korosztály számára.
 
Part és strand: aprókavicsos strand, saját partszakasszal
 
Szobák:
  • Kétágyas pótágyazható standard Liberty szoba: A kényelmesen, de régebbi típusú bútorokkal berendezett szobák saját fürdőszobával, légkondicionálóval, wifivel, hajszárítóval, TV-vel, íróasztallal és minibárral felszereltek. A szobához balkon nem tartozik. Maximum 1 pótágy elhelyezésére van lehetőség a szobában. A pótágy komfortfokozata nem azonos egy normál ágyéval.
  • Kétágyas pótágyazható premium Liberty szoba: Felszereltség és méret szempontjából azonos a standard szobákéval, viszont a szoba tenger oldali fekvéssel rendelkezik. A szobák tenger oldali szobák, amely a szobák irányultságát mutatja, nem pedig a panorámáját. A kilátást a növényzet és más épületek zavarhatják. A szoba tengerre néző panorámával nem rendelkezik.
     
A szálloda ingyenes szolgáltatásai: recepció, étterem, medence, edzőterem, wifi, lift, TV szoba
 
A szálloda térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: bár, a’la carte étterem, szobaszervíz, wellness részleg, tengerparti bár, ajándékbolt, pénzváltó, újságos, mosoda
 
Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): kerékpározás, vízisí, edzőterem, vitorlázás, búvárkodás. A tengerparton napernyők és napágyak felár ellenében bérelhetők.
 
Kisállat: Kisállatot a szálloda nem fogad
 
Mozgásukban korlátozott utazóknak: akadálymentesített szobákkal nem rendelkezik
 
Parkolás: ingyenesen biztosított
 
Pag-sziget: Horvátország 5. legnagyobb, és egyben leghosszabb szigete. 285 négyzetkilométer területű és 300 km hosszú. 24 települést fedezhetünk fel területén. A környező hegyekből érkező hűvös szeleknek és a Bóra szélnek köszönhetően rendkívül kopár, növényzete szegényes. Lakói főként turizmusból, olíva termesztésből és állattenyésztésből élnek. Történelme egész a neolítikum idejére nyúlik vissza. Első lakói az illírek voltak, majd a Római birodalom uralma alá került. Történelmére kifejezetten jellemző, hogy rengetegen harcoltak érte. Főként Rab és Zadar harcolt miatta a Magyar Királyság és a Velencei Köztársasággal párhuzamban. A sziget többször tartozott magyar fennhatóság alá is. A második világháborúban Jugoszlávia része lett, majd végül 1991-ben Horvátországhoz került. A sziget a déli irányból közúton is megközelíthető, északi részén pedig komp járat közlekedik Prizna és Zigljen település között.

Novalja-Zrce: a sziget északnyugati részén található, egy védett öbölben. Novalja Pag sziget második legnagyobb települése, mintegy 3500 lakosa van, azonban a nyári csúcsidőszakban akár 40-50 ezer ember is tartózkodhat a városban, annyira népszerű a turisták körében. Novalja már az ókorban lakott volt, a 4. században azonban egy földrengés az egész várost eltemette, melynek helyén ma már egy strand van. Látnivalók közül kiemelendő az egykori római, föld alatti vízvezeték-rendszer. Ennek kiépítésére azért volt fontos, mert a településnek nem volt természetes vízforrása, ezért az ivóvizet több, mint egy kilométeres távolságból szállították ide. Novalja természeti és gasztronómiai értékekben is bővelkedik, a juhtenyésztés, a bortermelés és a halászat fontos ágazatnak számít. Az ide látogatók számára érdemes megkóstolni a helyi sajtot, melynek különleges aromáját és ízét a kecskék által elfogyasztott nagy mennyiségű gyógynövények adják. Zrce a leghíresebb helyi strand, mely a horvát Ibizaként is emlegetik. Több éjjel-nappal működő szórakozóhelyet találhatunk a környéken. Maga a Zrce strand apró kavicsos és tiszta tengervízének köszönhetően Kék Zászló minősítéssel rendelkezik.
 
Pag város: a sziget központi települése, ideális nyaralási úticél, számos látnivalóval rendelkezik. A várost évszázadokon keresztül várfalak és őrbástyák határolták, melyek a 15. században épültek és nyomai a mai napig felfedezhetőek. Eredetileg kilenc őrtorony állt, ma már csak egyetlen egy maradt meg, a Skrivanat. A város leghíresebb látnivalója a Mária Mennybemenetele temploma, mely szintén a 15. században épült és homlokzatén csipke mintájú motívumok találhatók. Emellett érdemes lehet felfedezni a Duke Palotát, a Szent Margit kolostort, a Szent György templomot és a Katine hídat is. Pag híres jelképe a csipke, mely az UNESCO kulturális örökséghez tartozik. Emellett a sajtkészítés és a sótermesztés is a térség különlegességének számít. Gyönyörű strandjai vannak, mint a Prosika és a Basaca, melyek családosok körében is népszerű.
 
Povljana-Vlasici: Pag sziget délnyugati részén található Povljana. A település egy pici zöld oázis, mely egy mészkő dombon helyezkedik el. Édesvízi forrásai miatt számos termőterület található itt, így a turizmus mellett a mezőgazdaság is jelentős szerepet játszik a város életében. Povljana történelme szintén a római korra nyúlik vissza, látnivalói közül említésre méltó a 14. században épült Szent Márton templom. Természeti szépségekben és strandokban is bővelkedik a település, több kilométernyi tengerpart található a környéken. A strandok kavicsosak, sziklásak, de a Povljana-öböl nyugati végén egy homokos partszakasz is megtalálható. A pihenés mellett a gyógyulni vágyóknak is tökéletes desztináció, mert a település határában található Segal gyógyiszap alkalmazható számos problémára, mint például reumás, ízületi panaszokra és bőrbetegségek kezelésére is. A természetjáróknak érdemes ellátogatni a közelben található Velo Blato mocsárhoz, az itteni természetvédelmi területen különleges növényeket és madarakat lehet megcsodálni. Vlasici a sziget déli részén található, Povljanától 12 kilométerre. Egy nyugodt, családias település, ahol a szőlő- és gyümölcsültetvények mellett kis családi gazdaságokat és vendéglőket találhatunk. A város strandjai homokosak, apró kavicsosak, ideális választás a nyugodt nyaralás kedvelői számára.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az utazásmegkezdését megelőző 32. napig kötbérmentesen felmondható. Az utazás megkezdését megelőző 31. naptól az ÁSZF 27.1 pontjában foglalt kötbér megfizetése mellett mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utalvány leutazható: 2024.05.26.-06.16. és 09.11.-10.01. között, valamint 2024.06.16.-09.11. közötti időszakban felár ellenében, a szabad helyek függvényében, egyéni indulással.

Fizetési módok

Átutalás

Fizetési feltételek

Az utazás biztosításához időpont egyeztetéskor és időpontfoglaláskor a teljes útiköltség 40%-nak befizetése szükséges, mely az utazási iroda által megküldött díjbekérő megérkezését követő 1 napon belül esedékes. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. A fennmaradó 60%-ot legkésőbb indulás előtt 30 nappal kell kifizetni, az utazás szervezőjének a Szállás és Utazás Kft.-nek (MKEH: U-001886). A foglalásod díjmentesen lemondhatod az utazásod kezdő napját megelőző 31 napon túl.

Bemutatkozás

Liberty Hotel*** - Novalja, Pag-sziget   Elhelyezkedés: Novalja déli részén, a város központjától 1 kilométerre, közvetlenül a tengerparton található a szálloda. A komplexum két részből áll a felújított Liberty Plaza hotelből és a régebbi típusú Liberty Hotelből. Szabadtéri medencéjének, közvetlen tengerparti elhelyezkedésének és számtalan szórakozási lehetőségének köszönhetően kiváló választás minden korosztály számára.   Part és strand: aprókavicsos strand, saját partszakasszal   Szobák: Kétágyas pótágyazható standard Liberty szoba: A kényelmesen, de régebbi típusú bútorokkal berendezett szobák saját fürdőszobával, légkondicionálóval, wifivel, hajszárítóval, TV-vel, íróasztallal és minibárral felszereltek. A szobához balkon nem tartozik. Maximum 1 pótágy elhelyezésére van lehetőség a szobában. A pótágy komfortfokozata nem azonos egy normál ágyéval. Kétágyas pótágyazható premium Liberty szoba: Felszereltség és méret szempontjából azonos a standard szobákéval, viszont a szoba tenger oldali fekvéssel rendelkezik. A szobák tenger oldali szobák, amely a szobák irányultságát mutatja, nem pedig a panorámáját. A kilátást a növényzet és más épületek zavarhatják. A szoba tengerre néző panorámával nem rendelkezik.   A szálloda ingyenes szolgáltatásai: recepció, étterem, medence, edzőterem, wifi, lift, TV szoba   A szálloda térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: bár, a’la carte étterem, szobaszervíz, wellness részleg, tengerparti bár, ajándékbolt, pénzváltó, újságos, mosoda   Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): kerékpározás, vízisí, edzőterem, vitorlázás, búvárkodás. A tengerparton napernyők és napágyak felár ellenében bérelhetők.   Kisállat: Kisállatot a szálloda nem fogad   Mozgásukban korlátozott utazóknak: akadálymentesített szobákkal nem rendelkezik   Parkolás: ingyenesen biztosított   Pag-sziget: Horvátország 5. legnagyobb, és egyben leghosszabb szigete. 285 négyzetkilométer területű és 300 km hosszú. 24 települést fedezhetünk fel területén. A környező hegyekből érkező hűvös szeleknek és a Bóra szélnek köszönhetően rendkívül kopár, növényzete szegényes. Lakói főként turizmusból, olíva termesztésből és állattenyésztésből élnek. Történelme egész a neolítikum idejére nyúlik vissza. Első lakói az illírek voltak, majd a Római birodalom uralma alá került. Történelmére kifejezetten jellemző, hogy rengetegen harcoltak érte. Főként Rab és Zadar harcolt miatta a Magyar Királyság és a Velencei Köztársasággal párhuzamban. A sziget többször tartozott magyar fennhatóság alá is. A második világháborúban Jugoszlávia része lett, majd végül 1991-ben Horvátországhoz került. A sziget a déli irányból közúton is megközelíthető, északi részén pedig komp járat közlekedik Prizna és Zigljen település között. Novalja-Zrce: a sziget északnyugati részén található, egy védett öbölben. Novalja Pag sziget második legnagyobb települése, mintegy 3500 lakosa van, azonban a nyári csúcsidőszakban akár 40-50 ezer ember is tartózkodhat a városban, annyira népszerű a turisták körében. Novalja már az ókorban lakott volt, a 4. században azonban egy földrengés az egész várost eltemette, melynek helyén ma már egy strand van. Látnivalók közül kiemelendő az egykori római, föld alatti vízvezeték-rendszer. Ennek kiépítésére azért volt fontos, mert a településnek nem volt természetes vízforrása, ezért az ivóvizet több, mint egy kilométeres távolságból szállították ide. Novalja természeti és gasztronómiai értékekben is bővelkedik, a juhtenyésztés, a bortermelés és a halászat fontos ágazatnak számít. Az ide látogatók számára érdemes megkóstolni a helyi sajtot, melynek különleges aromáját és ízét a kecskék által elfogyasztott nagy mennyiségű gyógynövények adják. Zrce a leghíresebb helyi strand, mely a horvát Ibizaként is emlegetik. Több éjjel-nappal működő szórakozóhelyet találhatunk a környéken. Maga a Zrce strand apró kavicsos és tiszta tengervízének köszönhetően Kék Zászló minősítéssel rendelkezik.   Pag város: a sziget központi települése, ideális nyaralási úticél, számos látnivalóval rendelkezik. A várost évszázadokon keresztül várfalak és őrbástyák határolták, melyek a 15. században épültek és nyomai a mai napig felfedezhetőek. Eredetileg kilenc őrtorony állt, ma már csak egyetlen egy maradt meg, a Skrivanat. A város leghíresebb látnivalója a Mária Mennybemenetele temploma, mely szintén a 15. században épült és homlokzatén csipke mintájú motívumok találhatók. Emellett érdemes lehet felfedezni a Duke Palotát, a Szent Margit kolostort, a Szent György templomot és a Katine hídat is. Pag híres jelképe a csipke, mely az UNESCO kulturális örökséghez tartozik. Emellett a sajtkészítés és a sótermesztés is a térség különlegességének számít. Gyönyörű strandjai vannak, mint a Prosika és a Basaca, melyek családosok körében is népszerű.   Povljana-Vlasici: Pag sziget délnyugati részén található Povljana. A település egy pici zöld oázis, mely egy mészkő dombon helyezkedik el. Édesvízi forrásai miatt számos termőterület található itt, így a turizmus mellett a mezőgazdaság is jelentős szerepet játszik a város életében. Povljana történelme szintén a római korra nyúlik vissza, látnivalói közül említésre méltó a 14. században épült Szent Márton templom. Természeti szépségekben és strandokban is bővelkedik a település, több kilométernyi tengerpart található a környéken. A strandok kavicsosak, sziklásak, de a Povljana-öböl nyugati végén egy homokos partszakasz is megtalálható. A pihenés mellett a gyógyulni vágyóknak is tökéletes desztináció, mert a település határában található Segal gyógyiszap alkalmazható számos problémára, mint például reumás, ízületi panaszokra és bőrbetegségek kezelésére is. A természetjáróknak érdemes ellátogatni a közelben található Velo Blato mocsárhoz, az itteni természetvédelmi területen különleges növényeket és madarakat lehet megcsodálni. Vlasici a sziget déli részén található, Povljanától 12 kilométerre. Egy nyugodt, családias település, ahol a szőlő- és gyümölcsültetvények mellett kis családi gazdaságokat és vendéglőket találhatunk. A város strandjai homokosak, apró kavicsosak, ideális választás a nyugodt nyaralás kedvelői számára.

Hasznos információk

Az ajánlatban szereplőtől eltérő elhelyezés esetén lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. Pótágyon a gyermek kedvezmények születési sorrendben értendőek. A helyszínen fizetendő költségek árai tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát partnerünk fenntartja.

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek