Varázslatos vakáció Sharm El Sheikh-en!

 • Sharm El Sheikh
 • 7 éj, 2 fő részére
 • Fontos! Felhasználható: 2023.11.03 - 12.18. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
317 900 Ft-tól
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Az ajánlat tartalma:


Tudtad, hogy teljeskörű biztosítással akár az indulás előtti 14 napban lemondhatod utazásod pozitív koronavírus teszt esetén? Részletekért kattints ide >>
 

 • 8 nap/7 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • All inclusive ellátás
 • Repülőjegy Budapest - Sharm El Sheikh - Budapest útvonalra
 • Kényelmi csomag
  • Ülőhelyek egymás mellett
  • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
 • Repülőtéri illeték
 • Személyenként 1 db kézipoggyász (laptoptáska, női táska vagy kis hátizsák):
  • 1 db max. 40x30x20 cm
    

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • 1 db feladandó poggyász: 17.900 Ft/poggyász (10 kg)
 • 1 db feladandó poggyász: 23.900 Ft/poggyász (20 kg)
 • 1 db feladandó poggyász: 30.900 Ft/poggyász (26 kg)
 • 1 db feladandó poggyász: 33.900 Ft/poggyász (32 kg)
 • Elsőbbségi beszállás: 10.900 Ft/fő, mely a következőt tartalmazza:
  • Személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max.10 kg-os 55x40x23 cm) garantáltan az utastérben szállítható
 • Csoportos transzferszolgáltatás: 9.000 Ft/fő/retúr
   

Egyéb költségek, felárak:

 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
   

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását.
 

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!):

 • Budapest - Sharm El Sheikh: Indulás 06:10 Érkezés 11:00
 • Sharm El Sheikh - Budapest: Indulás 11:35 Érkezés 14:30
   

Egyéb információk:

 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás köthető (EUB biztosító Air & Cruise Top csomagja). Biztosítási feltételek >>
 • Teljes körű biztosítás kötése esetén (utasbiztosítás + útlemondási biztosítás) az indulás előtti 14 napban PCR teszt vagy antigén teszt alapján készült pozitív leletet elfogadja a biztosító lemondási okként. Érvényes: visszavonásig. Részletek >>
 • Beutazási információk: Megnézem most >>

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

Bemutatkozás

Sharm El Sheikh a Vörös-tenger partján található, Egyiptom legnagyobb turistaközpontja és földünk egyik leggazdagabb búvárparadicsoma. Az egykori halászfalu mára a Sínai-félsziget legnagyobb települése, mesebeli óvárossal, aranyló homokú strandokkal és a Föld egyik legnagyobb területű korallzátony-rendszerével várja a vendégeket. A térségben egész évben kellemes időjárás és min. 20°C-os tengervíz teszi kellemessé a kikapcsolódást.
 
A festői szépségű tengerpart mellett a város éttermekkel, bárokkal, szórakozóhelyekkel, üzletekkel, autentikus bazársorral, tradicionális arab kávézókkal csábítja az ideérkezőket. Népszerű program a dzsipszafari és a tevegelés a Sínai-hegy vonulatain, a sivatagban és az oázisok között. Lenyűgöző természeti képződmény a Színes-kanyon, mely a Grand Canyon szurdokaira emlékeztet. A város legismertebb épülete az impozáns Al Mustafa mecset, de a közeli Szent Katalin-kolostor, a félsziget egyik legjelentősebb történelmi látnivalója, az UNESCO Világörökségi listáján is szerepel.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az ÁSZF szerinti „nem lemondható”, ill. „nem visszatéríthető” Szolgáltatást is tartalmaz. Az kizárólag az ÁSZF 27.2 pontjában foglaltak szerint mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2023.11.03.-11.10., 11.10.-11.17., 11.13.-11.20., 11.20.-11.27., 11.27.-12.04., 12.01.-12.08., 12.04.-12.11., 12.08.-12.15. és 12.11.-12.18. között.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A foglaláshoz 60% előleget és a választható kiegészítő szolgáltatások költségeit kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és az Utazok.hu Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. Az utazás szervezője az Utazok.hu Utazási Iroda (Utazok.hu Kft., MKEH: U-001739).

Bemutatkozás

Sharm El Sheikh a Vörös-tenger partján található, Egyiptom legnagyobb turistaközpontja és földünk egyik leggazdagabb búvárparadicsoma. Az egykori halászfalu mára a Sínai-félsziget legnagyobb települése, mesebeli óvárossal, aranyló homokú strandokkal és a Föld egyik legnagyobb területű korallzátony-rendszerével várja a vendégeket. A térségben egész évben kellemes időjárás és min. 20°C-os tengervíz teszi kellemessé a kikapcsolódást.   A festői szépségű tengerpart mellett a város éttermekkel, bárokkal, szórakozóhelyekkel, üzletekkel, autentikus bazársorral, tradicionális arab kávézókkal csábítja az ideérkezőket. Népszerű program a dzsipszafari és a tevegelés a Sínai-hegy vonulatain, a sivatagban és az oázisok között. Lenyűgöző természeti képződmény a Színes-kanyon, mely a Grand Canyon szurdokaira emlékeztet. A város legismertebb épülete az impozáns Al Mustafa mecset, de a közeli Szent Katalin-kolostor, a félsziget egyik legjelentősebb történelmi látnivalója, az UNESCO Világörökségi listáján is szerepel.

Hasznos információk

Az időpontok és szezonok függvényében az árak változhatnak. A megrendelési űrlapon találod az aktuális árakat a szállás leírásánál. Az árak 2 fő részére érvényesek. A gyermekárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. A feltüntetett kedvezmények csak a szállás árakra értendőek, többnyire pótágyon. Kérésre minden időpontra tudunk alternatív hotelt ajánlani. Utólagos poggyászfoglalás többletköltséggel jár. Beszállókártya kiküldése után a poggyászok módosítására nincs lehetőség. Az utazáshoz a kiegészítő szolgáltatások közül a 10 kg-os feladandó poggyász és az elsőbbségi beszállás választható, melyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lennie a hazautazás napjától számított minimum 6 hónapig! Magánútlevéllel, turista céllal beutazó állampolgárainak legfeljebb egyhónapos tartózkodásra jogosító vízumot vehetnek fel Egyiptom nemzetközi repülőterein 25 USD ellenében.

Az utazás szervezője

Utazok.hu Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: 06 20 444 5545 (Munkanapokon: 9:00-17:00)
E-mail: utazas@utazok.hu
Engedélyszám: U-001739