Hotel Barónka

 • Pozsony
 • 2 éj, 2 fő részére
 • Reggeli
 • Fontos!Beváltható: 2020. december 24 -ig.
-46%
78 200 Ft helyett
A készlet erejéig!
41 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Élménydús kikapcsolódás Pozsonyban!

Az ajánlat tartalma:

 • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére standard kétágyas szobában (háromcsillagos szárny)
 • Két alkalommal reggeli 2 fő részére
 • Ingyenes medence- és szaunahasználat (a nyitvatartási időben)
 • Ingyenes Wi-Fi elérhetőség
 • Utazás egyénileg

Gyermekkedvezmények (helyszínen fizetendő):

 • 0-2,99 év között a szülőkkel egy szobában: ingyenes (ha pótágyat nem igényel)
 • Pótágy felár (kortól függetlenül): 22 €/fő/éj

Felárak (helyszínen fizetendő):

 • Félpanziós ellátás: 18 €/fő/éj
 • Háziállatok bevihetőek: 15 €/éj
 • Parkolás: 10 €/autó/éj
 • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.

Bemutatkozás

A Pozsony külvárosában található Hotel Barónka fedett medencével (úszósapka használata kötelező) és ingyenes wifivel várja vendégeit. A szálloda Pozsony óvárosától 20 perces villamosútra fekszik. A háromcsillagos kategóriájú szobák tévével, telefonnal, hajszárítóval és hűtőszekrénnyel rendelkeznek. A szobákban ingyenes wifi elérhetőség áll rendelkezésre.
 
Pozsony, Szlovákia fővárosa, egy kellemes, középkori város szűk, kanyargós utcákkal a Duna partján. Számos látnivalót kínál, régi templomokat, híres épületeket, múzeumokat, galériákat, ezek közül leghíresebbek: Pozsonyi vár, Szent Márton-dóm, Szent Erzsébet templom (Kék templom), Grassalkovich Palota, Szlovák Rádió épülete. Pozsony központjában található a Főtér, ahol a kellemes időben igen sok ember tartózkodik.  Rendezett és tiszta környezetben, több utcai árussal és egyéb turistáknak szánt szolgáltatással találkozhatnak. Egyre több sétálóutcát alakítanak ki a belvárosban, ahol a turisták fogadása egyre fontosabbá válik. Kellemes környezetben, fagyizók, cukrászdák, kávézók és éttermek sora áll rendelkezésükre, de a pusztán sétálni vágyók is megtalálják a számításaikat. A központi részeken Pozsony kicsit túlságosan is le van kövezve, ám cserébe a külsőbb, belváros széli részeken virágokkal díszített parkok, szökőkutak is várják az oda látogatókat. Családosoknak remek program lehet a Pozsonyi Állatkert, ahol kellemes sétát tehet és közben gyönyörködhet az állatokban. Nyugodt sétákra lelhet a Comenius Egyetem Botanikus Kertjében is a rendezett zöldterületeken. Eltölhet egy nyugodt délutánt a Sad Janka Kráľa parkban, ami Közép-Európa legrégibb nyilvános parkja.

Érvényesség

A voucher 2020. december 24-ig felhasználható és szabadon átruházható. Kizárt időpont: kiemelt időszakok. A foglalás ezután közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának a megadásával, a szabad helyek függvényében a reservations@e-travel.sk e-mail címen.

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni. Check in: 14:00-tól, check-out: 11:00-ig.

Bemutatkozás

A Pozsony külvárosában található Hotel Barónka fedett medencével (úszósapka használata kötelező) és ingyenes wifivel várja vendégeit. A szálloda Pozsony óvárosától 20 perces villamosútra fekszik. A háromcsillagos kategóriájú szobák tévével, telefonnal, hajszárítóval és hűtőszekrénnyel rendelkeznek. A szobákban ingyenes wifi elérhetőség áll rendelkezésre.   Pozsony, Szlovákia fővárosa, egy kellemes, középkori város szűk, kanyargós utcákkal a Duna partján. Számos látnivalót kínál, régi templomokat, híres épületeket, múzeumokat, galériákat, ezek közül leghíresebbek: Pozsonyi vár, Szent Márton-dóm, Szent Erzsébet templom (Kék templom), Grassalkovich Palota, Szlovák Rádió épülete. Pozsony központjában található a Főtér, ahol a kellemes időben igen sok ember tartózkodik.  Rendezett és tiszta környezetben, több utcai árussal és egyéb turistáknak szánt szolgáltatással találkozhatnak. Egyre több sétálóutcát alakítanak ki a belvárosban, ahol a turisták fogadása egyre fontosabbá válik. Kellemes környezetben, fagyizók, cukrászdák, kávézók és éttermek sora áll rendelkezésükre, de a pusztán sétálni vágyók is megtalálják a számításaikat. A központi részeken Pozsony kicsit túlságosan is le van kövezve, ám cserébe a külsőbb, belváros széli részeken virágokkal díszített parkok, szökőkutak is várják az oda látogatókat. Családosoknak remek program lehet a Pozsonyi Állatkert, ahol kellemes sétát tehet és közben gyönyörködhet az állatokban. Nyugodt sétákra lelhet a Comenius Egyetem Botanikus Kertjében is a rendezett zöldterületeken. Eltölhet egy nyugodt délutánt a Sad Janka Kráľa parkban, ami Közép-Európa legrégibb nyilvános parkja.

Hasznos információk

Check in: 14:00-tól, check-out: 11:00-ig.

Elérhetőség

Online Média Zrt., Szállodavoucher
1145 Budapest, Szugló utca 54. (Texint Irodaház)