Gondtalan vakáció Porecen, közvetlen tengerparti apartmanban
Csomag tartalma
 • 6 nap / 5 éjszaka szállás 3 fő részére a Lanterna Sunny Resort by Valamar háromágyas apartmanjaiban, önellátással
 • Felszerelt apartman: kb. 37 m², hálószoba két ággyal, nappali egy ággyal, terasszal (egy hálószobás), konyha edényekkel, kávéfőző, hűtőszekrény
 • Rezsiköltség (áram,víz, gáz használat, ágynemű, végtakarítás)
 • Számtalan sportolási lehetőség
 • Ingyenes parkolás
 • Utazás egyénileg (Budapesttől 610 km)
-38%
150 900 Ft helyett 93 900 Ft
3 fő, 5 éj, nincs ellátás
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
Időszaki felárak
 • Hosszabbítás lehetséges: 18 780 Ft / apartman / éj
 • Főszezoni felár (07.06 - 07.27. és 08.19 - 09.05.): 29 500 Ft / apartman / 5 éj
 • Csúcsszezoni felár (07.27 - 08.19.): 155 160 Ft / apartman / 7 éj (ebben az időszakban kizárólag 7 éjszakára foglalható, a felár már tartalmazza a plusz éjszakák árát!)
Szoba felárak
 • 4 fős standard apartman felára: 6 300 Ft / apartman (4 fő) / éj - kb. 44 m², hálószoba két ággyal, nappali kihúzható kanapéval, terasszal (egy hálószobás)
 • 6 fős standard apartman felára: 23 500 Ft / apartman (6 fő) / éj - kb. 89 m², kétágyas hálószoba, nappali kihúzható kanapéval, terasszal (két hálószobás)
 • 3 fős superior apartman felára: 2 900 Ft / apartman (3 fő) / éj - kb. 37 m², hálószoba két ággyal, nappali egy ággyal, terasszal (egy hálószobás)
 • 4 fős superior apartman felára: 11 300 Ft / apartman (4 fő) / éj -, kb. 44 m², hálószoba két ággyal, nappali kihúzható kanapéval terasszal (egy hálószobás)
 • 6 fős superior apartman felára: 28 500 Ft / apartman (6 fő) / éj - kb. 89 m², kétágyas hálószoba, nappali kihúzható kanapéval, terasszal (két hálószobás)
Egyéb információk
 • Foglalási díj: 1 500 Ft / fő
 • Helyszínen fizetendő: babaágy (0-1,99 év között): 5,5 € / éj, háziállat: 11 € / éj
 • A megrendelés után lehetőség van buszos út foglalására az utazási irodánál. A buszjegy ára (életkortól függetlenül): 21 980 Ft / fő / retúrtól. A járat a Porec buszpályaudvarra érkezik.
 • Az utazás biztosításához időpont egyeztetéskor és időpontfoglaláskor a teljes útiköltség 40%-nak befizetése szükséges, mely az utazási iroda által megküldött számla megérkezését követő 1 napon belül esedékes. A fennmaradó 60%-ot legkésőbb indulás előtt 30 nappal kell kifizetni, az utazás szervezőjének az Utazok.hu Kft.-nek.
Fizetési lehetőségek
 • Átutalás

Megrendelés menete

Vedd meg a csomagot!
Egyeztess időpontot!
(vagy add ajándékba)
Élvezd az utazást!
Szálláshely leírása

A Lanterna Sunny Resort by Valamar 2 perces sétára van a vízparttól. Az öltözőkabinokkal és zuhanyzókkal ellátott strandtól 200 méterre található. A szálláshely étteremmel, teniszpályákkal és teljesen felszerelt, erkélyes apartmanokkal várja vendégeit. A recepción ingyenes a Wi-Fi. A vendégek számára különféle programok állnak rendelkezésre. A kellemes időtöltést játszótér, minigolf és asztalitenisz is szolgálja. A közeli szupermarketekben és a helyi piacokon vásárolt, friss termékekből a vendégek elkészíthetik saját ételeiket. Poreč 14 km-re fekvő városában számos, helyi specialitást kínáló vendéglő található.

A több ezer éves, 12 ezer lakosú Poreč ma is a római kori városszerkezetre épül, meghagyva az eredeti utcaszerkezetet, és utcaneveket. Számos régi templom, rom, és épület nagyon érdekessé, történelmi emlékeit tekintve szinte egyedülállóvá teszi e tengerparti üdülővárost. A rómaiak, gótok, frankok, szlávok, és velencieiek mind otthagyták kéznyomukat a településen. A gazdag kulturális örökség rendkívül sok látnivalót kínál. Poreč éghajlata is kellemes, nyáron nélkülözi a hőséget. A legmelegebb hónap augusztus, ekkor az átlaghőmérséklet 30 fok körül van. A turistákra nagy figyelmet fordít a városka, igen kiépült turistaközpontról van szó: mindenféle kategóriájú szálláshely található itt, a parkok, a közterek is szépen gondozottak. Pizzériák, hangulatos éttermek, kávézók, éjszakai bárok, szórakozóhelyek, kaszinók, és számtalan sportolási lehetőség (70 sportot űzhetünk itt, és 165 teniszpálya fekszik a a városban!) teszik élményekkel gazdaggá az üdülést. A fiatalok számára rendkívül gazdag éjszakai életet kínál Poreč (a legjobb szórakozóhelyek az óvároson kívül találhatóak), de a gyermekes családok is jól érezhetik itt magukat.

Látnivalók:
Eufrázius bazilika - A világörökség részévé nyilvánított bazilika a város igazi kincse. A bazilika a bizánci művészet egyik első, csodálatos példájának számít a régióban. A 6. században épült egy régebbi, 4. századi bazilika helyére. A bazilika talán legcsodálatosabb részei az ikonjai a 3. századból, melyek a bizánci művészet egyik legszebb példái a világon.
Neptun templom - A Marafor-téren, a régi római főtéren állnak az 1. századból fennmaradt Neptun templom romjai.
Romaneszk ház - A 13. századi, faerkélyes ház ma kiállító teremként funkcionál.
Körtorony - A 15. század második felében, a városfal részeként épült Körtorony védelmi célokat szolgált. A tetején lévő terasz korlátozás nélkül látogatható, ahol hangulatos helyszínen fogyaszthatunk el egy jó hideg sört, vagy egy finom kávét.
Giostra - A város is rendkívül büszke történelmi fesztiváljára, a Giostrá-ra, melyen a résztvevők jó háromszáz évvel korábbra repülhetnek vissza az időben. Poreč utcácskáin a mesebeli múlt elevenedik meg, az az idő, amikor az ódon sikátorokat nemesek, lovagok, zsonglőrök, zászlóvivők és utcai előadók lepték el. A 300 éves tradícióra visszatekintő fesztivál eseményei és lovagi tornája ma is az 1745-ben szokásos hagyományokra támaszkodik.
Kék és a Zöld lagúna - Poreč lenyűgözően tiszta vizű strandjai melyek a vízi sportok szerelmeseinek is tartogatnak meglepetéseket, legyen szó akár éppen búvárkodásról.

Lemondási és felhasználási feltételek

Az esetleges lemondással és a lemondás lehetőségével és feltételeivel kapcsolatban az utazási iroda fog tájékoztatással szolgálni, illetve e-tekintetben az utazási iroda által küldendő utazási szerződésben foglaltak a követendőek és irányadóak.

A megrendelt utalvány alapáron felhasználható 2019.09.05 - 09.29. között, felár ellenében felhasználható 2019.07.08 - 09.05. között (07.27 - 08.19. között kizárólag 7 éjszakára foglalható!), a szabad helyek függvényében, az utazási irodával előre egyeztetett időszakban, egyéni utazással. Az utazás biztosításához időpont egyeztetéskor és időpontfoglaláskor a teljes útiköltség 40%-nak befizetése szükséges, mely az utazási iroda által megküldött számla megérkezését követő 1 napon belül esedékes. A fennmaradó 60%-ot legkésőbb indulás előtt 30 nappal kell kifizetni, az utazás szervezőjének az Utazok.hu Kft.-nek.

Facebook kérdezz-felelek
-38%
150 900 Ft helyett 93 900 Ft
3 fő, 5 éj, nincs ellátás
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
 • Közvetlen tengerparti apartmanok
 • Budapesttől kb. 6 órányi autóútra
 • Extra hosszú felhasználással
Felhasználhatóság
2019. szeptember 5-ig
Felhasználhatóság
2019. szeptember 5-ig
Egyéb információk:
Alapáron felhasználható 2019.09.05 - 09.29. között
Felár ellenében felhasználható 2019.07.08 - 09.05. között (07.27 - 08.19. között kizárólag 7 éjszakára foglalható!)

Partnerünk az Utazok.hu Kft. szerződésben garantálja, hogy mindent megkapsz, ami a csomagban le van írva.