Polynesia Plava Laguna üdülőtelep***

  • Umag
  • 5 éj, 3 fő részére
  • Önellátás
  • Fontos! Felhasználható: 2024.05.15 - 09.07. között
Így fizethetsz: Átutalás
A készlet erejéig!
151 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Vakáció az Isztrián!

Az ajánlat tartalma:

  • 6 nap/5 éjszaka szállás 3 fő részére a Polynesia Plava Laguna üdülőtelep*** 2-3 ágyas park oldali, balkonos gazdaságos stúdióiban
  • Felszerelt apartman: konyha edényekkel, hűtőszekrény, TV, telefon
  • Önellátás
  • Kültéri medence használat (felnőtt és gyermek medence)
  • Számtalan sportolási lehetőség
  • Miniklub (05.20.-09.06. között)
  • Esti szórakoztató programok (05.20.-09.06. között)
  • Utazás egyénileg (Budapesttől 600 km)
     

Felárak:

  • Hosszabbítás lehetséges: 30.380 Ft/apartman/éj
  • Középszezoni felár (06.15.-07.01. és 08.17.-08.24.): 11.800 Ft/apartman/éj
  • Főszezoni felár (07.01.-07.15. és 08.10.-08.17.): 21.400 Ft/apartman/éj
  • Csúcsszezoni felár (07.15.-08.10.): 27.600 Ft/apartman/éj
  • Reggelis ellátás felára:
    • 0-4,99 év között: ingyenes
    • 5-13,99 év között: 1.800 Ft/fő/éj
    • 14 éves kortól: 3.600 Ft/fő/éj
  • Félpanziós ellátás felára:
    • 0-4,99 év között: ingyenes
    • 5-13,99 év között: 5.700 Ft/fő/éj
    • 14 éves kortól: 11.300 Ft/fő/éj
  • Helyszínen fizetendő: háziállat: 16 €/éj, parkolás: 1,2 €/éj
     

Választható apartman típusok és felárak:

  • 2-3 ágyas park oldali, balkonos, gazdaságos stúdió
    • 27 m² alapterület, nappali 3 ággyal, terasz (egy légterű)
  • 2-3 ágyas park oldali, balkonos, gazdaságos apartman felára: 7.300 Ft/apartman/éj
    • 30 m² alapterület, kétágyas hálószoba, nappali kihúzható kanapéval, terasz
  • 2-4 ágyas park oldali, balkonos, gazdaságos apartman felára: 14.600 Ft/apartman/éj
    • 30 m² alapterület, kétágyas hálószoba, nappali kihúzható kanapéval, terasz
  • 2-5 ágyas park oldali, balkonos, gazdaságos apartman felára: 21.900 Ft/apartman/éj
    • 38 m² alapterület, kétágyas hálószoba, nappali dupla kihúzható ággyal és 1 fotelággyal, terasz
       

Egyéb információk:

Bemutatkozás

Polynesia Plava Laguna Üdülőtelep*** - Umag
 
Elhelyezkedés: Umag városában, a központtól 4 kilométerre a tengerparttól 50-250 méterre találhatók az apartmanok. Az üdülőtelepen minden elérhető, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges. Az 516 apartmanból álló üdülőtelep szinte külön kis nyaraló várost alkot, területének és szolgáltatásainak köszönhetően. 2 nagyobb szabadtéri tengervizes medence is tartozik hozzá (elkülönített gyermek résszel), számos játszótér, vízi játszótér és sportpályák is találhatók területén. Igazi paradicsom, az aktív nyaralást kedvelőinek.
 
Part és strand: kavicsos, betonozott és sziklás partszakaszok
 
Szobák:
  • 2-3 ágyas gazdaságos park oldali balkonos stúdió: 27 négyzetméter alapterületű, balkonnal vagy terasszal, földszinti vagy első emeleti elhelyezkedéssel rendelkezik. 2 normál ágy és egy kihúzható kanapéval rendelkezik. Felszerelt konyhasarok, hűtőszekrény, TV, telefon és fürdőszoba tartozik a stúdióhoz. Nem légkondicionált. 
  • 2-3 ágyas gazdaságos park oldali balkonos apartman: 30 négyzetméter alapterületű, egy hálószobával és egy nappalival rendelkezik. A hálószobában 2 ágy, a nappaliban 1 kanapé biztosított. A nappali része a felszerelt konyhasarok. Berendezések szempontjából megegyezik a stúdiókéval.
  • 2-4 ágyas gazdaságos park oldali balkonos apartman: 30 négyzetméter alapterületű, 1 hálószobával 2 ággyal és egy nappalival rendelkezik. A nappaliban 2 fős kihúzható kanapé biztosítja a vendégek kényelmét. Felszereltség szempontjából megegyezik a 2+1 fős apartmanokéval.
  • 2-5 ágyas gazdaságos park oldali balkonos apartman: 38 négyzetméter alapterületű, 1 hálószoba, 2 ággyal és egy nappalival rendelkezik. A nappaliban egy kihúzható 2 személyes és egy 1 személyes kanapéval rendelkezik. Az apartman felszereltség szempontjából azonos a többi apartmannal.
     
A szálloda ingyenes szolgáltatásai: recepció, szabadtéri tengervizes medencék elkülönített gyermek résszel, játszóterek, vízi játszótér, sportpályák, napozóterasz, ingyenes wifi és internetsarok a recepciónál, napernyők és napágyak a medencénél
 
A szálloda térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: a’la carte étterem, pizzéria, gyorsétterem, snack bár, kávézó, beach bár, bankautomata, pénzváltó, boltok, supermarket, ajándéküzlet, napernyők és napágyak a tengerparton
 
Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): motorizált és nem motorizált vízisportok, animációs programok, nyújtás, aqua aerobic, röplabda, asztalitenisz, strandröplabda, kerékpárbérlés, multifunkcionális sportpályák, lovaglóközpont, golf központ, tenisz, e-bike bérlés, adrenalin park
 
Kisállat: 5 kg alatti kisállat felár ellenében vihető (az étterembe, a medencéhez és a strand nagyobb részére nem vihető. A parton kijelölt rész jelöli a kutyás strandot.)
A szálláshelyre csak 6 hónapnál idősebb kisállat vihető, rendelkeznie kell állatorvos által kiállított útiokmánnyal, chippel és védőoltásokkal. A kisállat a szobában nem hagyható felügyelet nélkül és az ágyra nem mehet fel, ürülékének összeszedése kötelező. A kisállatok közösségi helységekbe, a medencéhez, wellness részlegre és az étterembe nem vihető, a tengerparton pedig csak a kijelölt szakaszokat használhatják. Az esetleges károkért és extra takarításért felmerülő költségeket az utazó vállalja. A kisállat által okozott zajok a szálláshely többi utazóját nem zavarhatják.
 
Mozgásukban korlátozott utazóknak: rendelkezik akadálymentesített szobákkal, a strandon rámpák segítik a mozgásukban korlátozott utazóknak a vízbe történő bejutását
 
Parkolás: helyszínen felár ellenében biztosított
 
Umag Horvátországban, azon belül Isztrián található. A "Horvátország kapuja Európához" néven is emlegetett város az ország legnyugatibb városa. Az Isztria-félsziget Horvátország egyik legszebb vidéke. A sok szempontból az olaszországi Toszkána tartományra hasonlító tájegység számtalan gyönyörű várost és természeti szépséget rejt. Az egyik legészakibb, Magyarországhoz egyik legközelebb eső horvát nyaralóhely Budapesttől 600 km-re található. Egy keskeny, kis öblöt közrefogó félszigeten áll. Umag jóval többet nyújt, mint csupán fürdési és napozási lehetőségeket: magas színvonalú, és rendkívül gazdag sportolási, és kikapcsolódási lehetőségek várnak az utazókra, valamint Umag a wellness-üdülés fellegvára is. Gazdag történelme a kacskaringós utcácskákon, a régi házakon, a velencei palotákon, és a régi városfalon érhető tetten. Nagyrészt megmaradtak az újkori építményekbe jól beillesztett déli tájolású középkori-reneszánsz falak és tornyok. A városmag északi részén található a püspöki palota, a trieszti püspökök hagyományos nyári rezidenciája, melyben ma a városi múzeum működik. A főtéren áll Mária Mennybevétele plébániatemplom, és mellette a 33 méter magas különálló 17. századi Harangtorony. A város strandjai apró kavicsosak, sziklásak, és betonozottak.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az utazásmegkezdését megelőző 32. napig kötbérmentesen felmondható. Az utazás megkezdését megelőző 31. naptól az ÁSZF 27.1 pontjában foglalt kötbér megfizetése mellett mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utalvány leutazható: 2024.05.15.-06.15. és 08.24.-09.07. között, valamint 2024.06.15.-08.24. közötti időszakban felár ellenében, a szabad helyek függvényében, egyéni indulással.

Fizetési módok

Átutalás

Fizetési feltételek

Az utazás biztosításához időpont egyeztetéskor és időpontfoglaláskor a teljes útiköltség 40%-nak befizetése szükséges, mely az utazási iroda által megküldött díjbekérő megérkezését követő 1 napon belül esedékes. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. A fennmaradó 60%-ot legkésőbb indulás előtt 30 nappal kell kifizetni, az utazás szervezőjének a Szállás és Utazás Kft.-nek (MKEH: U-001886). A foglalásod díjmentesen lemondhatod az utazásod kezdő napját megelőző 31 napon túl.

Bemutatkozás

Polynesia Plava Laguna Üdülőtelep*** - Umag   Elhelyezkedés: Umag városában, a központtól 4 kilométerre a tengerparttól 50-250 méterre találhatók az apartmanok. Az üdülőtelepen minden elérhető, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges. Az 516 apartmanból álló üdülőtelep szinte külön kis nyaraló várost alkot, területének és szolgáltatásainak köszönhetően. 2 nagyobb szabadtéri tengervizes medence is tartozik hozzá (elkülönített gyermek résszel), számos játszótér, vízi játszótér és sportpályák is találhatók területén. Igazi paradicsom, az aktív nyaralást kedvelőinek.   Part és strand: kavicsos, betonozott és sziklás partszakaszok   Szobák: 2-3 ágyas gazdaságos park oldali balkonos stúdió: 27 négyzetméter alapterületű, balkonnal vagy terasszal, földszinti vagy első emeleti elhelyezkedéssel rendelkezik. 2 normál ágy és egy kihúzható kanapéval rendelkezik. Felszerelt konyhasarok, hűtőszekrény, TV, telefon és fürdőszoba tartozik a stúdióhoz. Nem légkondicionált.  2-3 ágyas gazdaságos park oldali balkonos apartman: 30 négyzetméter alapterületű, egy hálószobával és egy nappalival rendelkezik. A hálószobában 2 ágy, a nappaliban 1 kanapé biztosított. A nappali része a felszerelt konyhasarok. Berendezések szempontjából megegyezik a stúdiókéval. 2-4 ágyas gazdaságos park oldali balkonos apartman: 30 négyzetméter alapterületű, 1 hálószobával 2 ággyal és egy nappalival rendelkezik. A nappaliban 2 fős kihúzható kanapé biztosítja a vendégek kényelmét. Felszereltség szempontjából megegyezik a 2+1 fős apartmanokéval. 2-5 ágyas gazdaságos park oldali balkonos apartman: 38 négyzetméter alapterületű, 1 hálószoba, 2 ággyal és egy nappalival rendelkezik. A nappaliban egy kihúzható 2 személyes és egy 1 személyes kanapéval rendelkezik. Az apartman felszereltség szempontjából azonos a többi apartmannal.   A szálloda ingyenes szolgáltatásai: recepció, szabadtéri tengervizes medencék elkülönített gyermek résszel, játszóterek, vízi játszótér, sportpályák, napozóterasz, ingyenes wifi és internetsarok a recepciónál, napernyők és napágyak a medencénél   A szálloda térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: a’la carte étterem, pizzéria, gyorsétterem, snack bár, kávézó, beach bár, bankautomata, pénzváltó, boltok, supermarket, ajándéküzlet, napernyők és napágyak a tengerparton   Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): motorizált és nem motorizált vízisportok, animációs programok, nyújtás, aqua aerobic, röplabda, asztalitenisz, strandröplabda, kerékpárbérlés, multifunkcionális sportpályák, lovaglóközpont, golf központ, tenisz, e-bike bérlés, adrenalin park   Kisállat: 5 kg alatti kisállat felár ellenében vihető (az étterembe, a medencéhez és a strand nagyobb részére nem vihető. A parton kijelölt rész jelöli a kutyás strandot.) A szálláshelyre csak 6 hónapnál idősebb kisállat vihető, rendelkeznie kell állatorvos által kiállított útiokmánnyal, chippel és védőoltásokkal. A kisállat a szobában nem hagyható felügyelet nélkül és az ágyra nem mehet fel, ürülékének összeszedése kötelező. A kisállatok közösségi helységekbe, a medencéhez, wellness részlegre és az étterembe nem vihető, a tengerparton pedig csak a kijelölt szakaszokat használhatják. Az esetleges károkért és extra takarításért felmerülő költségeket az utazó vállalja. A kisállat által okozott zajok a szálláshely többi utazóját nem zavarhatják.   Mozgásukban korlátozott utazóknak: rendelkezik akadálymentesített szobákkal, a strandon rámpák segítik a mozgásukban korlátozott utazóknak a vízbe történő bejutását   Parkolás: helyszínen felár ellenében biztosított   Umag Horvátországban, azon belül Isztrián található. A "Horvátország kapuja Európához" néven is emlegetett város az ország legnyugatibb városa. Az Isztria-félsziget Horvátország egyik legszebb vidéke. A sok szempontból az olaszországi Toszkána tartományra hasonlító tájegység számtalan gyönyörű várost és természeti szépséget rejt. Az egyik legészakibb, Magyarországhoz egyik legközelebb eső horvát nyaralóhely Budapesttől 600 km-re található. Egy keskeny, kis öblöt közrefogó félszigeten áll. Umag jóval többet nyújt, mint csupán fürdési és napozási lehetőségeket: magas színvonalú, és rendkívül gazdag sportolási, és kikapcsolódási lehetőségek várnak az utazókra, valamint Umag a wellness-üdülés fellegvára is. Gazdag történelme a kacskaringós utcácskákon, a régi házakon, a velencei palotákon, és a régi városfalon érhető tetten. Nagyrészt megmaradtak az újkori építményekbe jól beillesztett déli tájolású középkori-reneszánsz falak és tornyok. A városmag északi részén található a püspöki palota, a trieszti püspökök hagyományos nyári rezidenciája, melyben ma a városi múzeum működik. A főtéren áll Mária Mennybevétele plébániatemplom, és mellette a 33 méter magas különálló 17. századi Harangtorony. A város strandjai apró kavicsosak, sziklásak, és betonozottak.

Hasznos információk

Az ajánlatban szereplőtől eltérő elhelyezés esetén lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. A helyszínen fizetendő költségek árai tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát partnerünk fenntartja.

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek