Tengerparti élmények Portugáliában!

 • Faro
 • 3 éj, 2 fő részére
 • Fontos! Felhasználható: 2024.06.20 - 10.20. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
279 900 Ft-tól
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Az ajánlat tartalma:

 

 • 4 nap/3 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • Szállásoktól függően önellátás vagy reggelis ellátás
 • Repülőjegy Budapest - Faro - Budapest útvonalra
 • Kényelmi csomag
  • Ülőhelyek egymás mellett
  • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
 • Repülőtéri illeték
 • Személyenként 1 db kézipoggyász (kisméretű táska):
  • 1 db max. 40x20x25 cm
    

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • 1 db feladandó poggyász: 21.500 Ft/poggyász (10 kg/db max 55x40x20 cm)
 • 1 db feladandó poggyász: 36.500 Ft/poggyász (20 kg)
 • Elsőbbségi beszállás 15.500 Ft/fő, mely a következőt tartalmazza:
  • Személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max. 10 kg-os 55x40x20 cm) garantáltan az utastérben szállítható
 • Privát transzferszolgáltatás: 9.900 Ft/fő/retúr
   

Egyéb költségek, felárak:

 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
   

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását. 
 

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrend változtatás jogát fenntartja!)

 • Budapest - Faro: Indulás 11:10 Érkezés 14:00
 • Faro - Budapest: Indulás 07:15 Érkezés 11:55
   

Egyéb információk:

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

Bemutatkozás


Portugália legdélibb városa, Algarve tartomány központja, a messzi történelmi múltra visszatekintő Faro. A város neve az összes latin nyelvben hasonló alakú világítótornyot jelöl. Faro életének eseményei szorosan összefüggnek a hajózással és a tengerrel.

Faro belvárosa nagyon kedves és hangulatos hely - nyoma sincs a felkapott nyaralóhelyekre jellemző zsúfoltságnak és magas áraknak. Kiváló éttermek, apró kávézók és árnyékvetővel védett sétálóutcák teszik kellemessé az itt töltött időt. A történelmi városmagot egy bástyákkal megerősített fal védte - ezen belül találjuk a legrégebbi házakat, a Püspöki palotát és a harmonikus arányokkal rendelkező városháza épületét valamint a katedrálist. A települést a tengertől óriási homokpadok füzére védelmezi. A keleti partszakasz legszebb városa Tavira, mely éjszakai fényekben is csodálatos.

Faro, központi elhelyezkedése miatt kiváló bázisa az Algarve tartományt felfedező kirándulásnak. Könnyen megközelíthető Lisszabonból vasúton és légi úton is, valamint busszal vagy bérelt autóval eljuthatunk a környező tengerpartokra és városokba, mint Silves, Tavira vagy Lagos. A keleti partszakasz legszebb városa Tavira, mely éjszakai fényekben is csodálatos. A Farótól nyugatra elterülő partszakasz mindenestől a turistáké, köszönhetően az itt nyújtózó festőien szép strandoknak. Albufeira valamikor kis halászfalu volt, napjainkra éjszakai élettől hangos turistaközponttá avanzsált, ahol egymást érik a bárok, diszkók és az éttermek. Portimao fontos halászkikötő, egyben bevásárlásra is a legalkalmasabb a parti települések közül. Népszerű és híres étele a sült szardínia. Ha kevésbé mozgalmas nyaralásra vágyunk, akkor irány Ferragudo, ahol macskaköves sikátorok között andaloghatunk, és a barátságos kávézókban üldögélve hallgathatjuk a halászbárkák evezőcsapásait. Praia da Rocha különleges sziklaalakzatai, valamint pazar strandja miatt lett népszerű üdülőhely, és valóban, a tengerből kiemelkedő sziklaformációk bámulatba ejtő látványt tárnak elénk.

Az utazás során érdemes ellátogatni a Ria Formosa Nemzeti Parkba, mely sok apró szigetet, lagúnát és kanyargós utat rejt, valamint számos vízi madárnak is otthont ad, például a flamingóknak. Gazdag növény- és állatvilágával az egyik legimpozánsabb és legelismertebb park Európában.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az ÁSZF szerinti „nem lemondható”, ill. „nem visszatéríthető” Szolgáltatást is tartalmaz. Az kizárólag az ÁSZF 27.2 pontjában foglaltak szerint mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2024.06.20.-06.23., 06.27.-06.30., 07.04.-07.07., 07.11.-07.14., 07.18.-07.21., 08.08.-08.11., 08.29.-09.01., 09.12.-09.15., 09.19.-09.22., 09.26.-09.29., 10.03.-10.06., 10.10.-10.13. és 10.17.-10.20. között.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A foglaláshoz 50% előleget és a választható kiegészítő szolgáltatások költségeit kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. Az utazás szervezője a Szállás és Utazás Kft. (Szállás és Utazás Kft., MKEH: U-001886).

Bemutatkozás

Portugália legdélibb városa, Algarve tartomány központja, a messzi történelmi múltra visszatekintő Faro. A város neve az összes latin nyelvben hasonló alakú világítótornyot jelöl. Faro életének eseményei szorosan összefüggnek a hajózással és a tengerrel. Faro belvárosa nagyon kedves és hangulatos hely - nyoma sincs a felkapott nyaralóhelyekre jellemző zsúfoltságnak és magas áraknak. Kiváló éttermek, apró kávézók és árnyékvetővel védett sétálóutcák teszik kellemessé az itt töltött időt. A történelmi városmagot egy bástyákkal megerősített fal védte - ezen belül találjuk a legrégebbi házakat, a Püspöki palotát és a harmonikus arányokkal rendelkező városháza épületét valamint a katedrálist. A települést a tengertől óriási homokpadok füzére védelmezi. A keleti partszakasz legszebb városa Tavira, mely éjszakai fényekben is csodálatos. Faro, központi elhelyezkedése miatt kiváló bázisa az Algarve tartományt felfedező kirándulásnak. Könnyen megközelíthető Lisszabonból vasúton és légi úton is, valamint busszal vagy bérelt autóval eljuthatunk a környező tengerpartokra és városokba, mint Silves, Tavira vagy Lagos. A keleti partszakasz legszebb városa Tavira, mely éjszakai fényekben is csodálatos. A Farótól nyugatra elterülő partszakasz mindenestől a turistáké, köszönhetően az itt nyújtózó festőien szép strandoknak. Albufeira valamikor kis halászfalu volt, napjainkra éjszakai élettől hangos turistaközponttá avanzsált, ahol egymást érik a bárok, diszkók és az éttermek. Portimao fontos halászkikötő, egyben bevásárlásra is a legalkalmasabb a parti települések közül. Népszerű és híres étele a sült szardínia. Ha kevésbé mozgalmas nyaralásra vágyunk, akkor irány Ferragudo, ahol macskaköves sikátorok között andaloghatunk, és a barátságos kávézókban üldögélve hallgathatjuk a halászbárkák evezőcsapásait. Praia da Rocha különleges sziklaalakzatai, valamint pazar strandja miatt lett népszerű üdülőhely, és valóban, a tengerből kiemelkedő sziklaformációk bámulatba ejtő látványt tárnak elénk. Az utazás során érdemes ellátogatni a Ria Formosa Nemzeti Parkba, mely sok apró szigetet, lagúnát és kanyargós utat rejt, valamint számos vízi madárnak is otthont ad, például a flamingóknak. Gazdag növény- és állatvilágával az egyik legimpozánsabb és legelismertebb park Európában.

Hasznos információk

A megadott árak 2 fő részére érvényesek, az időpontok és szezonok függvényében változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találod, melyek a szabad férőhelyek függvényében érvényesek. A gyermek- és pótágyárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. Az ajánlatban feltüntetett elsőbbségi beszállás csak korlátozott számban áll rendelkezésre. Az utólagos poggyászfoglalás esetén az árak eltérnek az ajánlatban szereplő összegektől a légitársaság díjszabásának megfelelően, melyről külön tájékoztatást adunk. Az aktuális beutazási feltételeket kérlek ellenőrizd a Konzuli Szolgálat oldalán.

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886