Brassó, a mesebeli erdélyi város!

 • Brassó
 • 3 éj, 2 fő részére
 • Fontos! Felhasználható: 2024.06.22 - 10.15. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
217 900 Ft-tól
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Az ajánlat tartalma:

 • 4 nap/3 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • Szállásoktól függően önellátás vagy reggelis ellátás
 • Repülőjegy Budapest - Brassó - Budapest útvonalra    
 • Kényelmi csomag
  • Ülőhelyek egymás mellett
  • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
 • Repülőtéri illeték
 • Személyenként 1 db kézipoggyász (laptoptáska, női táska vagy kis hátizsák):
  • 1 db max. 40x30x20 cm
    

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • 1 db feladandó poggyász: 24.000 Ft/poggyász (10 kg)
 • 1 db feladandó poggyász: 35.400 Ft/poggyász (20 kg)
 • Elsőbbségi beszállás 45.000 Ft/fő, mely a következőt tartalmazza:
  • Személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max. 10 kg-os 55x40x23 cm) garantáltan az utastérben szállítható

Egyéb költségek, felárak:

 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
   

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását.
 

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!)

 • Budapest - Brassó: Indulás 05:15 Érkezés 07:30
 • Brassó - Budapest: Indulás 08:05 Érkezés 08:15
   

Egyéb információk:

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

Bemutatkozás

Erdély különleges gyöngyszeme Brassó, az erdélyi szászok egykori központi városa, mely lenyűgöző történelmi és kulturális látnivalóival varázsolja el az ide látogatókat. Festői hegyvidéki környezete és barátságos légköre miatt ideális célpont egy könnyed városlátogatáshoz.
 
Brassó talán leghíresebb látnivalója a Fekete templom, mely Románia legnagyobb gótikus temploma. Elnevezését az 1689-es tűzvészt követően kapta, amikor a gomolygó füst feketére kormozta a templom falait.
 
Brassó városának utcáin több helyen is lehet találkozni a múlt darabjaival: az északi Warte-dombon megtekinthető az egykor védelmi funkciót ellátó Fekete- és Fehér-torony, míg a Cenk-hegyen még a régi várfalak egy része is áll. A Takácsok bástyája vagy Lenszövők bástyája és a délnyugati oldalon álló Katalin-kapu díszes kaputornya is impozáns pontjai a városnak.
 
A Brassói Fehér Torony egy ikonikus épület Brassó városában, Romániában. Az eredeti torony a 14. században épült, de későbbi felújítások során jelentős átalakításokon esett át. Az épületnek két fő része van: a torony rész és a földszinti rész, amely jelenleg múzeumként működik. A torony neve azért “Fehér Torony”, mert a falai fehérek voltak.
 
Ha Brassó környékén jár az ember, akkor érdemes meglátogatni a Tröcsvári kastélyt (Drakula kastély) is. Erdély egyik legépebben megmaradt, középkori kastélya belülről is látogatható, ma már csak múzeumként üzemel. Törcsvár az évek során többször felújítás alatt állt, ám a közelmúltban is teljes mértékben restaurálták. A várban járva többet megtudhatsz II. Vladról, valamint fiáról, III. Vladról, azaz Vlad Tepesről.
 
Merülj el a történelemben, élvezd a természet varázsát és hagyd, hogy Brassó belopja magát a szívedbe!
 
 

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az ÁSZF szerinti „nem lemondható”, ill. „nem visszatéríthető” Szolgáltatást is tartalmaz. Az kizárólag az ÁSZF 27.2 pontjában foglaltak szerint mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2024.07.06.-07.09., 07.13.-07.16., 07.20.-07.23., 07.27.-07.30., 08.03.-08.06., 08.10.-08.13., 08.17.-08.20., 08.24.-08.27., 09.07.-09.10., 09.21.-09.24., 09.28.-10.01., 10.05.-10.08. és 10.12.-10.15. között.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A foglaláshoz az utazás teljes összegét kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. Az utazás szervezője a Szállás és Utazás Kft. (Szállás és Utazás Kft., MKEH: U-001886).

Bemutatkozás

Erdély különleges gyöngyszeme Brassó, az erdélyi szászok egykori központi városa, mely lenyűgöző történelmi és kulturális látnivalóival varázsolja el az ide látogatókat. Festői hegyvidéki környezete és barátságos légköre miatt ideális célpont egy könnyed városlátogatáshoz.   Brassó talán leghíresebb látnivalója a Fekete templom, mely Románia legnagyobb gótikus temploma. Elnevezését az 1689-es tűzvészt követően kapta, amikor a gomolygó füst feketére kormozta a templom falait.   Brassó városának utcáin több helyen is lehet találkozni a múlt darabjaival: az északi Warte-dombon megtekinthető az egykor védelmi funkciót ellátó Fekete- és Fehér-torony, míg a Cenk-hegyen még a régi várfalak egy része is áll. A Takácsok bástyája vagy Lenszövők bástyája és a délnyugati oldalon álló Katalin-kapu díszes kaputornya is impozáns pontjai a városnak.   A Brassói Fehér Torony egy ikonikus épület Brassó városában, Romániában. Az eredeti torony a 14. században épült, de későbbi felújítások során jelentős átalakításokon esett át. Az épületnek két fő része van: a torony rész és a földszinti rész, amely jelenleg múzeumként működik. A torony neve azért “Fehér Torony”, mert a falai fehérek voltak.   Ha Brassó környékén jár az ember, akkor érdemes meglátogatni a Tröcsvári kastélyt (Drakula kastély) is. Erdély egyik legépebben megmaradt, középkori kastélya belülről is látogatható, ma már csak múzeumként üzemel. Törcsvár az évek során többször felújítás alatt állt, ám a közelmúltban is teljes mértékben restaurálták. A várban járva többet megtudhatsz II. Vladról, valamint fiáról, III. Vladról, azaz Vlad Tepesről.   Merülj el a történelemben, élvezd a természet varázsát és hagyd, hogy Brassó belopja magát a szívedbe!    

Hasznos információk

A megadott árak 2 fő részére érvényesek, az időpontok és szezonok függvényében változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találod, melyek a szabad férőhelyek függvényében érvényesek. A gyermek- és pótágyárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. Az ajánlatban feltüntetett elsőbbségi beszállás csak korlátozott számban áll rendelkezésre. Az utólagos poggyászfoglalás esetén az árak eltérnek az ajánlatban szereplő összegektől a légitársaság díjszabásának megfelelően, melyről külön tájékoztatást adunk. Az aktuális beutazási feltételeket kérlek ellenőrizd a Konzuli Szolgálat oldalán.

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886