Last minute barangolás Barin!

  • Bari
  • 3 éj, 2 fő részére
  • Fontos! Felhasználható: 2024.03.22 - 05.31. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
233 900 Ft-tól
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Az ajánlat tartalma:


A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

  • 4 nap/3 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
  • Reggelis ellátás
  • Repülőjegy Budapest - Bari - Budapest útvonalra
  • Kényelmi csomag
    • Ülőhelyek egymás mellett
    • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
  • Repülőtéri illeték
  • Személyenként 1 db kézipoggyász (kisméretű táska)
    • 1 db max. 40x20x25 cm
       

Választható kiegészítő szolgáltatások:

  • 1 db feladandó poggyász: 15.500 Ft/poggyász (10 kg/db max 55x40x20 cm)
  • 1 db feladandó poggyász: 23.000 Ft/poggyász (20 kg)
  • Elsőbbségi beszállás 14.500 Ft/fő, mely a következőt tartalmazza:
    • Személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max. 10 kg-os 55x40x20 cm) garantáltan az utastérben szállítható
       

Egyéb költségek, felárak:

  • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
     

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását.
 

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!)

Kedden oda, pénteken vissza:

  • Budapest - Bari: Indulás: 12:10 Érkezés: 13:40
  • Bari - Budapest: Indulás: 12:15 Érkezés: 13:30

Szerdán oda, szombaton vissza:

  • Budapest - Bari: Indulás: 09:25 Érkezés: 10:55
  • Bari - Budapest: Indulás: 16:05 Érkezés: 17:30

Csütörtökön oda, vasárnap vissza:

  • Budapest - Bari: Indulás: 06:00 Érkezés: 07:30
  • Bari - Budapest: Indulás: 18:00 Érkezés: 19:25

Szombaton oda, kedden vissza:

  • Budapest - Bari: Indulás: 14:10 Érkezés: 15:40
  • Bari - Budapest: Indulás: 14:05 Érkezés: 15:30

Vasárnap oda, szerdán vissza:

  • Budapest - Bari: Indulás: 16:05 Érkezés: 17:35
  • Bari - Budapest: Indulás: 11:20 Érkezés: 12:45
     

Egyéb információk:

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

Bemutatkozás


Bari Olaszország déli részén található város, amely Nápoly után a térségben a második legnagyobb területű település. A nagy történelemmel rendelkező város napjainkban jelentős oktatási és ipari központ is. Érdekesség, hogy Bari alapításakor csupán akkora volt, mint ma az óvárosa, amely egy kis félszigeten helyezkedik el.
 
Bari főbb látványosságai között elsősorban olyan épületeket szoktak megemlíteni, amelyek a különböző korokból származnak. Ilyen például az apulai romanika korából fennmaradt híres építmény, a San Nicola-bazilika. Szintén fontos látványosság Bari óvárosa, amit a helyiek csak egyszerűen Barivecchia-nak neveznek. Ez az úgynevezett régi-, és az új kikötő között található, és keleti részein még ma is megtekinthetően az egykori városfalak. Az óvároson belül található a legtöbb egyházi épület, közülük is a leghíresebb a San Marco dei Veneziani-templom, az Érseki Palota, és a Palazzo del Sedile. Bari második legrégebbi része az úgynevezett Murattiano negyed, amely az óváros után épült fel, mintegy rácsszerkezetszerűen. Híres a főutcája, a Corso Vittorio Emanuele, amely telis-tele van palotákkal a 19. századból. Bari legelegánsabb városrésze a Piazza Umberto I, ahol a helyi Tudományegyetem található, és ahol a híres vásárlóutca is. Ebben a negyedben tekinthetjük meg a Teatro Petruzzelli-t, a Teatro Piccinni-t, az Orosz templomot, és a Palazzo Ateneo-t.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az ÁSZF szerinti „nem lemondható”, ill. „nem visszatéríthető” Szolgáltatást is tartalmaz. Az kizárólag az ÁSZF 27.2 pontjában foglaltak szerint mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2024.05.08.-05.11., 05.12.-05.15., 05.14.-05.17., 05.19.-05.22., 05.21.-05.24. és 05.29.-06.01. között.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A foglaláshoz az utazás teljes összegét kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. Az utazás szervezője a Szállás és Utazás Kft. (Szállás és Utazás Kft., MKEH: U-001886).

Bemutatkozás

Bari Olaszország déli részén található város, amely Nápoly után a térségben a második legnagyobb területű település. A nagy történelemmel rendelkező város napjainkban jelentős oktatási és ipari központ is. Érdekesség, hogy Bari alapításakor csupán akkora volt, mint ma az óvárosa, amely egy kis félszigeten helyezkedik el.   Bari főbb látványosságai között elsősorban olyan épületeket szoktak megemlíteni, amelyek a különböző korokból származnak. Ilyen például az apulai romanika korából fennmaradt híres építmény, a San Nicola-bazilika. Szintén fontos látványosság Bari óvárosa, amit a helyiek csak egyszerűen Barivecchia-nak neveznek. Ez az úgynevezett régi-, és az új kikötő között található, és keleti részein még ma is megtekinthetően az egykori városfalak. Az óvároson belül található a legtöbb egyházi épület, közülük is a leghíresebb a San Marco dei Veneziani-templom, az Érseki Palota, és a Palazzo del Sedile. Bari második legrégebbi része az úgynevezett Murattiano negyed, amely az óváros után épült fel, mintegy rácsszerkezetszerűen. Híres a főutcája, a Corso Vittorio Emanuele, amely telis-tele van palotákkal a 19. századból. Bari legelegánsabb városrésze a Piazza Umberto I, ahol a helyi Tudományegyetem található, és ahol a híres vásárlóutca is. Ebben a negyedben tekinthetjük meg a Teatro Petruzzelli-t, a Teatro Piccinni-t, az Orosz templomot, és a Palazzo Ateneo-t.

Hasznos információk

A megadott árak 2 fő részére érvényesek, az időpontok és szezonok függvényében változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találod, melyek a szabad férőhelyek függvényében érvényesek. A gyermek- és pótágyárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. Az ajánlatban feltüntetett elsőbbségi beszállás csak korlátozott számban áll rendelkezésre. Az utólagos poggyászfoglalás esetén az árak eltérnek az ajánlatban szereplő összegektől a légitársaság díjszabásának megfelelően, melyről külön tájékoztatást adunk. Az aktuális beutazási feltételeket kérlek ellenőrizd a Konzuli Szolgálat oldalán

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886