01
nap
01
óra
01
perc
01
mp

Hotel Relais Alcova del Doge

 • Velence - Mira
 • 2 éj, 2 fő részére
 • Reggeli
 • Fontos! Felhasználható: 2024.02.24 - 2025.02.24. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
63 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Olasz kiruccanás a lagúnák vidékére!

Az ajánlat tartalma:

 • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére a Hotel Relais Alcova del Doge Classic kétágyas szobáiban
 • Két alkalommal reggeli 2 fő részére
 • Ingyenes WiFi internet elérhetőség
 • Ingyenes parkolási lehetőség
 • Utazás egyénileg
   

Gyermekkedvezmények (tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

 • Egy gyermek 0-3,99 év között: ingyenes a szülőkkel egy szobában, amennyiben külön ágyat nem igényel
 • 0-1,99 év között babaágyon: 10 €/fő/éj
 • Pótágy (életkortól függetlenül): 20 €/fő/éj
 • A Classic kétágyas szobákban maximum egy pótágy vagy egy babaágy elhelyezésére van lehetőség.
   

Felárak:

 • Éjszaka hosszabbítás: 32.000 Ft/2 fő/éj
 • Helyszínen fizetendőek (tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):
  • Idegenforgalmi adó
 • Háziállatok ingyenesen bevihetőek.

Bemutatkozás


A Hotel Relais Alcova del Doge a Brenta folyó mentén elhelyezkedő Mira városában található, egyenlő távolságra Paduatól és Velencétől. Ahogy belépünk a villába egy hangulatos hallban találjuk magunkat, innen nyílik az étkező és a kerthelység is, ahol jó idő esetén lehetőség van a reggeli elfogyasztására. A szobákból csodálatos kilátás nyílik a Brenta folyóra és a közeli parkra, így biztosítva a vendégek nyugalmát. A 13 romantikus szoba bútorai úgy lettek kiválasztva, hogy tükrözzék az antik stílus sajátosságait és hangulatos környezetet teremtsenek. A szobák mindegyike légkondícionált, LCD TV-vel, széffel, minibárral és saját fürdőszobával felszereltek.
 
A Hotel Relais Alcova del Doge-tól több lehetősége is van Velence elérésére:
 • busszal, 35 perc alatt, a buszmegálló 150 méterre található a szállástól
 • vonattal, 20 perc alatt, a vasútállomás 2 km-re található a szállástól
 • hajóval, a Terminal Fusina kikötőből, mely 8 km-re található, így már átélheti a velencei lagúnák hangulatát
 
Velence, a lagúnák királynője
 
Velence tengeri kikötő, építészeti remekművekben és kulturális örökségét tekintve a világ egyik leggazdagabb városa, amely a velencei lagúnákban fekvő egyik nagy szigetcsoportra épült, melyeket közel 400 híd köt össze.
 
Mindegyik sziget külön közösséget alkot - saját védőszentje, temploma, központi tere, palotája és nemesi családja van. A városon keresztülhúzódó Canal Grande "S" alakot leírva köti össze a pályaudvart és a Szent Márk teret. A 175 méter hosszú, 56 illetve 82 méter széles tér a világ egyik legszebb tere, egész területét márványlapok borítják, s a nap bármely szakaszában galambok népesítik be. A teret a Szent Márk-székesegyház (11-15. sz., itt őrzik Szent Márk földi maradványait), az Óra-torony (15. századi csillagászati óra), a Prokurátor-palota (a köztársaság legmagasabb rangú hivatalnokainak egykori rezidenciája) és a Campanile (10. századi harangtorony) veszi körül. A Canale Grande-t vízibusszal (vaporetto) érdemes bejárni, partjai mentén több mint 100 palota sorakozik, s az egyik legszebb a Doge-palota, amely a 9. század óta a dózsék rezidenciája, kormányzási és bírósági épület. A palotát a híres Sóhajok hídja köti össze az egykor börtönként működő épülettel, s nevét onnan kapta, hogy itt hangzott el a halálraítéltek utolsó sóhaja. A 16. századi Rialto-híd a város legforgalmasabb pontja, Antonio da Ponte alkotása, s a 19. századig ez jelentette az egyetlen állandó összeköttetést a csatornán.

Érvényesség

A voucher a kiállítástól számítva 1 évig felhasználható és szabadon átruházható. Kizárt időszakok: Szilveszter, Húsvét, olasz ünnepnapok. A foglalás ezután közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának a megadásával, a szabad helyek függvényében az info@alcovadeldoge.it email címen. Több utalvány összevonásával a tartózkodás meghosszabbítható.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A megvásárolt kupon teljes összegét a vásárlást követő 5 napon belül ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Hotel Relais Alcova del Doge a Brenta folyó mentén elhelyezkedő Mira városában található, egyenlő távolságra Paduatól és Velencétől. Ahogy belépünk a villába egy hangulatos hallban találjuk magunkat, innen nyílik az étkező és a kerthelység is, ahol jó idő esetén lehetőség van a reggeli elfogyasztására. A szobákból csodálatos kilátás nyílik a Brenta folyóra és a közeli parkra, így biztosítva a vendégek nyugalmát. A 13 romantikus szoba bútorai úgy lettek kiválasztva, hogy tükrözzék az antik stílus sajátosságait és hangulatos környezetet teremtsenek. A szobák mindegyike légkondícionált, LCD TV-vel, széffel, minibárral és saját fürdőszobával felszereltek.   A Hotel Relais Alcova del Doge-tól több lehetősége is van Velence elérésére: busszal, 35 perc alatt, a buszmegálló 150 méterre található a szállástól vonattal, 20 perc alatt, a vasútállomás 2 km-re található a szállástól hajóval, a Terminal Fusina kikötőből, mely 8 km-re található, így már átélheti a velencei lagúnák hangulatát   Velence, a lagúnák királynője   Velence tengeri kikötő, építészeti remekművekben és kulturális örökségét tekintve a világ egyik leggazdagabb városa, amely a velencei lagúnákban fekvő egyik nagy szigetcsoportra épült, melyeket közel 400 híd köt össze.   Mindegyik sziget külön közösséget alkot - saját védőszentje, temploma, központi tere, palotája és nemesi családja van. A városon keresztülhúzódó Canal Grande "S" alakot leírva köti össze a pályaudvart és a Szent Márk teret. A 175 méter hosszú, 56 illetve 82 méter széles tér a világ egyik legszebb tere, egész területét márványlapok borítják, s a nap bármely szakaszában galambok népesítik be. A teret a Szent Márk-székesegyház (11-15. sz., itt őrzik Szent Márk földi maradványait), az Óra-torony (15. századi csillagászati óra), a Prokurátor-palota (a köztársaság legmagasabb rangú hivatalnokainak egykori rezidenciája) és a Campanile (10. századi harangtorony) veszi körül. A Canale Grande-t vízibusszal (vaporetto) érdemes bejárni, partjai mentén több mint 100 palota sorakozik, s az egyik legszebb a Doge-palota, amely a 9. század óta a dózsék rezidenciája, kormányzási és bírósági épület. A palotát a híres Sóhajok hídja köti össze az egykor börtönként működő épülettel, s nevét onnan kapta, hogy itt hangzott el a halálraítéltek utolsó sóhaja. A 16. századi Rialto-híd a város legforgalmasabb pontja, Antonio da Ponte alkotása, s a 19. századig ez jelentette az egyetlen állandó összeköttetést a csatornán.

Elérhetőség

Online Média Zrt.
1139 Budapest, Váci út 99. 3. emelet