Hotel és Depandance Villa Donat****/***

  • Sv. Filip i Jakov
  • 4 éj, 2 fő részére
  • Félpanzió
  • Fontos! Felhasználható: 2024.06.01 - 09.30. között
Így fizethetsz: Átutalás
A készlet erejéig!
270 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Gondtalan üdülés az Adrián!

Az ajánlat tartalma:

  • 5 nap/4 éjszaka szállás 2 fő részére a Villa Donat*** melléképületi pótágyazható comfort szobáiban (max. 3 fős)
  • Egy 7 éven aluli gyermek részére ingyenes
  • Tengerpart közeli szálloda, aprókavicsos strandnál
  • Félpanziós ellátás
  • Kültéri medence használat
  • A szálloda szolgáltatásai: étterem, bár, TV-szoba, konferenciaterem
  • Ingyenes WiFi a hotel teljes területén
  • Utazás egyénileg (Budapesttől 645 km)
     

Gyermekkedvezmények:

  • 0-6,99 év között pótágyon: ingyenes
  • 7-11,99 év között pótágyon: 70% kedvezmény
  • Főágyon 0-11,99 év között: 20% kedvezmény
  • A szobákban maximum 1 pótágy elhelyezésére van lehetőség. Pótágyon csak 12 éven aluli személy helyezhető el.
     

Felárak:

  • Hosszabbítás lehetséges: 67.725 Ft/2 fő/éj
  • Középszezoni felár (06.08.-06.22. és 08.24.-09.07.): 6.500 Ft/2 fő/éj
  • Főszezoni felár (06.22.-07.13. és 08.17.-08.24.): 16.300 Ft/2 fő/éj
  • Csúcsszezoni felár (07.13.-08.17.): 34.800 Ft/2 fő/éj
  • Főépületi superior pótágyazható szoba felára: 5.500 Ft/2 fő/éj
  • Babaágy felára: 4.100 Ft/fő/éj
  • Teljes ellátás felára: 8.200 Ft/fő/éj
  • Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj 12-17,99 év között: 0,8 €/éj, 18 éves kortól: 1,5 €/éj, parkolás: 8 €/éj, háziállat: 20 €/éj
     

Egyéb információk:

Bemutatkozás


Hotel és Depandance Villa Donat****/*** - Sv. Filip i Jakov
 
Elhelyezkedés: A szálloda egy mediterrán kertben fekvő, történelmi villában kapott helyet. A szálloda két részből áll, a 4*-os főépületi-, és a 3*-os melléképületi részből. Sv. Filip i Jakov település központja 200 méterre, a kavicsos, betonozott strand pedig 150 méterre található a szállodától. A szálloda szolgáltatásai közt medencét, gyermek medencét, pezsgőfürdőt, éttermet és kávézót találunk.
 
Part és strand: kavicsos és betonozott
 
Szobák:
  • Melléképületi comfort pótágyazható szoba: A melléképületi szobák parkra nézőek, saját fürdőszobával, hajszárítóval, légkondicionálóval, TV-vel, rádióval, ingyenes wifi-vel és telefonnal felszereltek. Balkon nem tartozik a szobához. Amennyiben a szobákban pótágy is elhelyezésre kerül, abban az esetben a szobák szűkösek lehetnek. A pótágyazott szobák méretével kapcsolatban reklamációt sem a szálloda, sem pedig irodánk nem fogad. A pótágyak mérete kisebb és kényelmi fokozata alacsonyabb, mint a normál ágyaké.
  • Főépületi superior pótágyazható szoba: Méret és felszereltség szempontjából megegyezik a melléképületi szobákkal, viszont káddal, minibárral és széffel szolgálják a vendégek kényelmét. Balkon nem tartozik a szobához. Amennyiben a szobákban pótágy is elhelyezésre kerül, abban az esetben a szobák szűkösek lehetnek. A pótágyazott szobák méretével kapcsolatban reklamációt sem a szálloda, sem pedig irodánk nem fogad. A pótágyak mérete kisebb és kényelmi fokozata alacsonyabb, mint a normál ágyaké.
     
A szálloda ingyenes szolgáltatásai: recepció, étterem, légkondicionált épület, napernyők és napágyak a medencénél, disco, játékszoba, wifi
 
A szálloda térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: napernyők és napágyak a tengerparton, széf a recepción, a’la carte étterem, bár a medencénél
 
Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): kosárlabda, kézilabda, motorizált és nem motoros vízi sportok a tengerparton
 
Kisállat: 5 kg alatti kisállat térítés ellenében vihető
A szálláshelyre csak 6 hónapnál idősebb kisállat vihető, rendelkeznie kell állatorvos által kiállított útiokmánnyal, chippel és védőoltásokkal. A kisállat a szobában nem hagyható felügyelet nélkül és az ágyra nem mehet fel, ürülékének összeszedése kötelező. A kisállatok közösségi helységekbe, a medencéhez, wellness részlegre és az étterembe nem vihető, a tengerparton pedig csak a kijelölt szakaszokat használhatják. Az esetleges károkért és extra takarításért felmerülő költségeket az utazó vállalja. A kisállat által okozott zajok a szálláshely többi utazóját nem zavarhatják.
 
Mozgásukban korlátozott utazóknak: akadálymentesített szobával nem rendelkezik
 
Parkolás: térítés ellenében biztosított
 
Sv. Filip i Jakov egy aprócska település Biogradtól 5 kilométerre, Zadartól 25 kilométerre. Eredetileg halászfalu volt. Később a rómaiak uralma alá került, akik a háborúkban sérült katonákat ide küldték rehabilitációra. A 11. századtól a horvát királyok Biogradhoz csatolták. Mai képét a 16-17. században nyerte el. Idegenforgalmi szempontból fellendülést a 20. század közepe hozott számára. Mivel a turisták körében még ma sem a legnépszerűbb régió, ezért főként a nyugalmasabb nyaralást kedvelőinek ajánljuk. Strandjai apró kavicsosak, lassan mélyülők ezért kisgyermekeseknek kifejezetten ajánljuk. A városka kikötőjéből számos hajókirándulás is indul. Látnivalók a városban: Szent Fülöp és Jakab apostolok tiszteletére emelt plébániatemplomok, rogovói Szent Rókus templom, Frmic-szigeten lévő villa, rogovói udvarház.
 
Biograd na Moru a horvát tengerpart közepén fekszik. Egy modern város, mely történelmi óvárossal nem rendelkezik, viszont nagyon jól felszerelt strandokkal bővelkedik. Számos hajókirándulás közül választva felfedezhető a környező Zadari-, valamint a Kornati szigetvilág is. Ahogy a többi középkori dalmát város esetében, egykoron Biogradot is várfal vette körbe. A középkorban a velenceiek ugyan fejlesztették a várost, de Biograd sajnos elesett a velencei-török háborúkban.  A város először 1521-ben, majd 1646-ban teljesen megsemmisült. Ezért nincs Biogradnak olyan sikátoros, romantikus óvárosa, mint Zadarnak vagy Trogirnak. A város egy széles, hosszú sétánnyal rendelkezik, ahol egymást érik az éttermek és a fagyizók. A standok főként kavicsosak, a vízben néhol előtűnik a homokos tengerfenék. Számos vízi sport kipróbálására, mint például a parasailingezésre és a jetzkizésre is van lehetőség. Ha egy változatos, nyugodt, mediterrán, tengerparti városban nyaralnánk, Biograd tökéletes választás lehet.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az utazásmegkezdését megelőző 32. napig kötbérmentesen felmondható. Az utazás megkezdését megelőző 31. naptól az ÁSZF 27.1 pontjában foglalt kötbér megfizetése mellett mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utalvány leutazható: 2024.06.01.-06.08. és 09.07.-09.30. között, valamint 2024.06.08.-09.07. közötti időszakban felár ellenében, a szabad helyek függvényében, egyéni indulással.

Fizetési módok

Átutalás

Fizetési feltételek

Az utazás biztosításához időpont egyeztetéskor és időpontfoglaláskor a teljes útiköltség 40%-nak befizetése szükséges, mely az utazási iroda által megküldött díjbekérő megérkezését követő 1 napon belül esedékes. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. A fennmaradó 60%-ot legkésőbb indulás előtt 30 nappal kell kifizetni, az utazás szervezőjének a Szállás és Utazás Kft.-nek (MKEH: U-001886). A foglalásod díjmentesen lemondhatod az utazásod kezdő napját megelőző 31 napon túl.

Bemutatkozás

Hotel és Depandance Villa Donat****/*** - Sv. Filip i Jakov   Elhelyezkedés: A szálloda egy mediterrán kertben fekvő, történelmi villában kapott helyet. A szálloda két részből áll, a 4*-os főépületi-, és a 3*-os melléképületi részből. Sv. Filip i Jakov település központja 200 méterre, a kavicsos, betonozott strand pedig 150 méterre található a szállodától. A szálloda szolgáltatásai közt medencét, gyermek medencét, pezsgőfürdőt, éttermet és kávézót találunk.   Part és strand: kavicsos és betonozott   Szobák: Melléképületi comfort pótágyazható szoba: A melléképületi szobák parkra nézőek, saját fürdőszobával, hajszárítóval, légkondicionálóval, TV-vel, rádióval, ingyenes wifi-vel és telefonnal felszereltek. Balkon nem tartozik a szobához. Amennyiben a szobákban pótágy is elhelyezésre kerül, abban az esetben a szobák szűkösek lehetnek. A pótágyazott szobák méretével kapcsolatban reklamációt sem a szálloda, sem pedig irodánk nem fogad. A pótágyak mérete kisebb és kényelmi fokozata alacsonyabb, mint a normál ágyaké. Főépületi superior pótágyazható szoba: Méret és felszereltség szempontjából megegyezik a melléképületi szobákkal, viszont káddal, minibárral és széffel szolgálják a vendégek kényelmét. Balkon nem tartozik a szobához. Amennyiben a szobákban pótágy is elhelyezésre kerül, abban az esetben a szobák szűkösek lehetnek. A pótágyazott szobák méretével kapcsolatban reklamációt sem a szálloda, sem pedig irodánk nem fogad. A pótágyak mérete kisebb és kényelmi fokozata alacsonyabb, mint a normál ágyaké.   A szálloda ingyenes szolgáltatásai: recepció, étterem, légkondicionált épület, napernyők és napágyak a medencénél, disco, játékszoba, wifi   A szálloda térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: napernyők és napágyak a tengerparton, széf a recepción, a’la carte étterem, bár a medencénél   Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): kosárlabda, kézilabda, motorizált és nem motoros vízi sportok a tengerparton   Kisállat: 5 kg alatti kisállat térítés ellenében vihető A szálláshelyre csak 6 hónapnál idősebb kisállat vihető, rendelkeznie kell állatorvos által kiállított útiokmánnyal, chippel és védőoltásokkal. A kisállat a szobában nem hagyható felügyelet nélkül és az ágyra nem mehet fel, ürülékének összeszedése kötelező. A kisállatok közösségi helységekbe, a medencéhez, wellness részlegre és az étterembe nem vihető, a tengerparton pedig csak a kijelölt szakaszokat használhatják. Az esetleges károkért és extra takarításért felmerülő költségeket az utazó vállalja. A kisállat által okozott zajok a szálláshely többi utazóját nem zavarhatják.   Mozgásukban korlátozott utazóknak: akadálymentesített szobával nem rendelkezik   Parkolás: térítés ellenében biztosított   Sv. Filip i Jakov egy aprócska település Biogradtól 5 kilométerre, Zadartól 25 kilométerre. Eredetileg halászfalu volt. Később a rómaiak uralma alá került, akik a háborúkban sérült katonákat ide küldték rehabilitációra. A 11. századtól a horvát királyok Biogradhoz csatolták. Mai képét a 16-17. században nyerte el. Idegenforgalmi szempontból fellendülést a 20. század közepe hozott számára. Mivel a turisták körében még ma sem a legnépszerűbb régió, ezért főként a nyugalmasabb nyaralást kedvelőinek ajánljuk. Strandjai apró kavicsosak, lassan mélyülők ezért kisgyermekeseknek kifejezetten ajánljuk. A városka kikötőjéből számos hajókirándulás is indul. Látnivalók a városban: Szent Fülöp és Jakab apostolok tiszteletére emelt plébániatemplomok, rogovói Szent Rókus templom, Frmic-szigeten lévő villa, rogovói udvarház.   Biograd na Moru a horvát tengerpart közepén fekszik. Egy modern város, mely történelmi óvárossal nem rendelkezik, viszont nagyon jól felszerelt strandokkal bővelkedik. Számos hajókirándulás közül választva felfedezhető a környező Zadari-, valamint a Kornati szigetvilág is. Ahogy a többi középkori dalmát város esetében, egykoron Biogradot is várfal vette körbe. A középkorban a velenceiek ugyan fejlesztették a várost, de Biograd sajnos elesett a velencei-török háborúkban.  A város először 1521-ben, majd 1646-ban teljesen megsemmisült. Ezért nincs Biogradnak olyan sikátoros, romantikus óvárosa, mint Zadarnak vagy Trogirnak. A város egy széles, hosszú sétánnyal rendelkezik, ahol egymást érik az éttermek és a fagyizók. A standok főként kavicsosak, a vízben néhol előtűnik a homokos tengerfenék. Számos vízi sport kipróbálására, mint például a parasailingezésre és a jetzkizésre is van lehetőség. Ha egy változatos, nyugodt, mediterrán, tengerparti városban nyaralnánk, Biograd tökéletes választás lehet.

Hasznos információk

Az ajánlatban szereplőtől eltérő elhelyezés esetén lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. Pótágyon a gyermek kedvezmények születési sorrendben értendőek. A helyszínen fizetendő költségek árai tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát partnerünk fenntartja.

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886

Szabad szobák

június

Ke Sze Csü Szo Va
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek