Hotel Kornati****

  • Biograd na Moru
  • 4 éj, 2 fő részére
  • Félpanzió
  • Fontos! Felhasználható: 2024.05.25 - 09.21. között
Így fizethetsz: Átutalás
A készlet erejéig!
309 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Napsütötte nyaralás az Adrián!

Az ajánlat tartalma:

  • 5 nap/4 éjszaka szállás 2 fő részére a Hotel Kornati**** kétágyas comfort, franciaerkélyes, parkra néző, légkondicionált szobáiban (max. 2 fő)
  • Tengerpart közeli szálloda, aprókavicsos stranddal
  • Félpanziós ellátás
  • Kültéri medence használat (a Hotel Adriatic, Hotel Ilirija és Dep. és Hotel Villa Donat-nál)
  • Ingyenes sportolási lehetőségek: strandröplabda, aquaaerobic, úszóiskola, asztalitenisz
  • A szálloda szolgáltatásai: étterem, bár, TV-szoba, lift
  • Ingyenes WiFi a hotel teljes területén
  • Utazás egyénileg (Budapesttől 655 km)
     

Gyermekkedvezmények:

  • 0-2,99 év között szülőkkel egy ágyban: ingyenes
  • 0-6,99 év között pótágyon: ingyenes
  • 7-11,99 év között pótágyon: 70% kedvezmény
  • 12-14,99 év között pótágyon: 50% kedvezmény
  • 15 éves kortól pótágyon: 20% kedvezmény
  • Főágyon 0-11,99 év között egy felnőtt mellett: 20% kedvezmény
  • Csak a comfort plus, a superior és a premium club szobák pótágyazhatóak. A szobákban maximum egy pótágy helyezhető el. A comfort szobákban pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.
     

Felárak:

  • Hosszabbítás lehetséges: 77.475 Ft/2 fő/éj
  • Középszezoni felár (06.08.-06.22. és 08.24.-09.07.): 7.600 Ft/2 fő/éj
  • Főszezoni felár (06.22.-07.13. és 08.17.-08.24.): 16.900 Ft/2 fő/éj
  • Csúcsszezoni felár (07.13.-08.17.): 36.000 Ft/2 fő/éj
  • Kétágyas pótágyazható comfort plus parkra néző szoba felára: 3.300 Ft/2 fő/éj
  • Kétágyas pótágyazható superior tengerre néző, balkonos szoba felára: 6.600 Ft/2 fő/éj
  • Kétágyas pótágyazható prémium club tengerre néző balkonos szoba felára: 9.300 Ft/2 fő/éj
  • Teljes ellátás felára: 8.200 Ft/fő/éj
  • Babaágy: 4.100 Ft/fő/éj
  • Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj: 12-17,99 év között: 0,8 €/fő/éj, 18 éves kortól: 1,5 €/fő/éj,
    parkolás: 10 €/éj, kisállat: 20 €/éj
     

Egyéb információk:

Bemutatkozás

 
Hotel Kornati**** - Biograd na Moru
 
Elhelyezkedés: Biograd na moru városában, a legközelebbi strandtól 230 méterre, a város központjától 50 méterre található az elegáns stílusú 4*-os szálloda. A szálloda partner szállodáinak számtalan szolgáltatása is elérhető a Hotel Kornati vendégei részére (Hotel és dep. Villa Donat medencéje, Hotel Ilirija és a Hotel Adriatic medencéje, Hotel Slavia  spa részlege). Számtalan sportolási lehetőség és animáció is elérhető a szállodában, így az aktív nyaralást kedvelői számára is tökéletes lesz a kikapcsolódás.
 
Part és strand: sziklás, kavicsos és betonozott
 
Szobák:
  • Kétágyas comfort parkra néző szoba: A kényelmesen berendezett szobák saját fürdőszobával, légkondicionálóval, TV-vel, rádióval, széffel, minibárral, telefonnal és wifivel rendelkeznek. A szobához normál balkon nem tartozik, csak francia balkonnal rendelkezik. A francia balkonos szobák esetén a balkon nem teljesértékű erkélyként funkcionál, azon székek és asztalok nem helyezhetők el, "kilépőként" funkcionál. Dohányzás a franciabalkonos szobák esetén nem megengedett.  A szobában pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.
  • Kétágyas pótágyazható comfort plus parkra néző szoba: A nagyobb alapterületű szobák felszereltség szempontjából megegyeznek a comfort szobákkal, viszont ez a szoba pótágyazható (80x200 cm) és kávé- és teafőző is tartozik a szobához.
  • Kétágyas pótágyazható superior tengerre néző balkonos szoba: Felszereltség és méret szempontjából megegyezik a comfort plus szobákéval. A szobában elhelyezhető pótágy 70x200 cm. Ehhez a szobához nem tartozik kávé- és teafőző, viszont tengerre néző panoráma és balkon is tartozik a szobához.
  • Kétágyas pótágyazható prémium club tengerre néző balkonos szoba: A nagyobb alapterületű szobák saját fürdőszobával, balkonnal, hajszárítóval, légkondicionálóval, TV-vel, széffel, rádióval, minibárral, telefonnal és wifivel rendelkeznek. A szoba minibárjában ingyenes üdítő bekészítés, üdvözlő sütemény, vízforraló, kávé- és teafőző, fürdőköntös, papucs és pipereszerek biztosítják az extra kényelmet.
 
A szálloda ingyenes szolgáltatásai: recepció, étterem, lift, wifi, Ilirija, Adriatic és Dep. és Hotel Villa Donat medencéje, napközbeni sport és animációs programok, gyermek szórakoztató klubbok, esti szórakoztató programok, élőzene
 
A szálloda térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: bár, ajándékbolt, napernyő, napágy és sporteszköz bérlés, Slavia hotel wellness részlege, a’la carte étterem, újságos, mosoda, pénzváltó
 
Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): hajóbérlés a kikötőben, tenisz, kerékpározás, lovaglás, strandröplabda, búvárkodás, motoros és nem motorizált vízisportolási lehetőség, játékszoba, animáció, gyermek animáció, játékszoba
 
Kisállat: 5 kg alatti kisállat térítés ellenében vihető
A szálláshelyre csak 6 hónapnál idősebb kisállat vihető, rendelkeznie kell állatorvos által kiállított útiokmánnyal, chippel és védőoltásokkal. A kisállat a szobában nem hagyható felügyelet nélkül és az ágyra nem mehet fel, ürülékének összeszedése kötelező. A kisállatok közösségi helységekbe, a medencéhez, wellness részlegre és az étterembe nem vihető, a tengerparton pedig csak a kijelölt szakaszokat használhatják. Az esetleges károkért és extra takarításért felmerülő költségeket az utazó vállalja. A kisállat által okozott zajok a szálláshely többi utazóját nem zavarhatják.
 
Mozgásukban korlátozott utazóknak: akadálymentesített szobákkal nem rendelkezik

Parkolás: térítés ellenében a szálloda közelében lehetséges
 
Biograd na Moru a horvát tengerpart közepén fekszik. Egy modern város, mely történelmi óvárossal nem rendelkezik, viszont nagyon jól felszerelt strandokkal bővelkedik. Számos hajókirándulás közül választva felfedezhető a környező Zadari-, valamint a Kornati szigetvilág is. Ahogy a többi középkori dalmát város esetében, egykoron Biogradot is várfal vette körbe. A középkorban a velenceiek ugyan fejlesztették a várost, de Biograd sajnos elesett a velencei-török háborúkban.  A város először 1521-ben, majd 1646-ban teljesen megsemmisült. Ezért nincs Biogradnak olyan sikátoros, romantikus óvárosa, mint Zadarnak vagy Trogirnak. A város egy széles, hosszú sétánnyal rendelkezik, ahol egymást érik az éttermek és a fagyizók. A standok főként kavicsosak, a vízben néhol előtűnik a homokos tengerfenék. Számos vízi sport kipróbálására, mint például a parasailingezésre és a jetzkizésre is van lehetőség. Ha egy változatos, nyugodt, mediterrán, tengerparti városban nyaralnánk, Binograd tökéletes választás lehet.
 

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az utazásmegkezdését megelőző 32. napig kötbérmentesen felmondható. Az utazás megkezdését megelőző 31. naptól az ÁSZF 27.1 pontjában foglalt kötbér megfizetése mellett mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utalvány leutazható: 2024.05.25.-06.08. és 09.07.-09.21. között, valamint 2024.06.08.-09.07. közötti időszakban felár ellenében, a szabad helyek függvényében, egyéni indulással.

Fizetési módok

Átutalás

Fizetési feltételek

Az utazás biztosításához időpont egyeztetéskor és időpontfoglaláskor a teljes útiköltség 40%-nak befizetése szükséges, mely az utazási iroda által megküldött díjbekérő megérkezését követő 1 napon belül esedékes. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. A fennmaradó 60%-ot legkésőbb indulás előtt 30 nappal kell kifizetni, az utazás szervezőjének a Szállás és Utazás Kft.-nek (MKEH: U-001886). A foglalásod díjmentesen lemondhatod az utazásod kezdő napját megelőző 31 napon túl.

Bemutatkozás

  Hotel Kornati**** - Biograd na Moru   Elhelyezkedés: Biograd na moru városában, a legközelebbi strandtól 230 méterre, a város központjától 50 méterre található az elegáns stílusú 4*-os szálloda. A szálloda partner szállodáinak számtalan szolgáltatása is elérhető a Hotel Kornati vendégei részére (Hotel és dep. Villa Donat medencéje, Hotel Ilirija és a Hotel Adriatic medencéje, Hotel Slavia  spa részlege). Számtalan sportolási lehetőség és animáció is elérhető a szállodában, így az aktív nyaralást kedvelői számára is tökéletes lesz a kikapcsolódás.   Part és strand: sziklás, kavicsos és betonozott   Szobák: Kétágyas comfort parkra néző szoba: A kényelmesen berendezett szobák saját fürdőszobával, légkondicionálóval, TV-vel, rádióval, széffel, minibárral, telefonnal és wifivel rendelkeznek. A szobához normál balkon nem tartozik, csak francia balkonnal rendelkezik. A francia balkonos szobák esetén a balkon nem teljesértékű erkélyként funkcionál, azon székek és asztalok nem helyezhetők el, "kilépőként" funkcionál. Dohányzás a franciabalkonos szobák esetén nem megengedett.  A szobában pótágy elhelyezésére nincs lehetőség. Kétágyas pótágyazható comfort plus parkra néző szoba: A nagyobb alapterületű szobák felszereltség szempontjából megegyeznek a comfort szobákkal, viszont ez a szoba pótágyazható (80x200 cm) és kávé- és teafőző is tartozik a szobához. Kétágyas pótágyazható superior tengerre néző balkonos szoba: Felszereltség és méret szempontjából megegyezik a comfort plus szobákéval. A szobában elhelyezhető pótágy 70x200 cm. Ehhez a szobához nem tartozik kávé- és teafőző, viszont tengerre néző panoráma és balkon is tartozik a szobához. Kétágyas pótágyazható prémium club tengerre néző balkonos szoba: A nagyobb alapterületű szobák saját fürdőszobával, balkonnal, hajszárítóval, légkondicionálóval, TV-vel, széffel, rádióval, minibárral, telefonnal és wifivel rendelkeznek. A szoba minibárjában ingyenes üdítő bekészítés, üdvözlő sütemény, vízforraló, kávé- és teafőző, fürdőköntös, papucs és pipereszerek biztosítják az extra kényelmet.   A szálloda ingyenes szolgáltatásai: recepció, étterem, lift, wifi, Ilirija, Adriatic és Dep. és Hotel Villa Donat medencéje, napközbeni sport és animációs programok, gyermek szórakoztató klubbok, esti szórakoztató programok, élőzene   A szálloda térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: bár, ajándékbolt, napernyő, napágy és sporteszköz bérlés, Slavia hotel wellness részlege, a’la carte étterem, újságos, mosoda, pénzváltó   Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): hajóbérlés a kikötőben, tenisz, kerékpározás, lovaglás, strandröplabda, búvárkodás, motoros és nem motorizált vízisportolási lehetőség, játékszoba, animáció, gyermek animáció, játékszoba   Kisállat: 5 kg alatti kisállat térítés ellenében vihető A szálláshelyre csak 6 hónapnál idősebb kisállat vihető, rendelkeznie kell állatorvos által kiállított útiokmánnyal, chippel és védőoltásokkal. A kisállat a szobában nem hagyható felügyelet nélkül és az ágyra nem mehet fel, ürülékének összeszedése kötelező. A kisállatok közösségi helységekbe, a medencéhez, wellness részlegre és az étterembe nem vihető, a tengerparton pedig csak a kijelölt szakaszokat használhatják. Az esetleges károkért és extra takarításért felmerülő költségeket az utazó vállalja. A kisállat által okozott zajok a szálláshely többi utazóját nem zavarhatják.   Mozgásukban korlátozott utazóknak: akadálymentesített szobákkal nem rendelkezik Parkolás: térítés ellenében a szálloda közelében lehetséges   Biograd na Moru a horvát tengerpart közepén fekszik. Egy modern város, mely történelmi óvárossal nem rendelkezik, viszont nagyon jól felszerelt strandokkal bővelkedik. Számos hajókirándulás közül választva felfedezhető a környező Zadari-, valamint a Kornati szigetvilág is. Ahogy a többi középkori dalmát város esetében, egykoron Biogradot is várfal vette körbe. A középkorban a velenceiek ugyan fejlesztették a várost, de Biograd sajnos elesett a velencei-török háborúkban.  A város először 1521-ben, majd 1646-ban teljesen megsemmisült. Ezért nincs Biogradnak olyan sikátoros, romantikus óvárosa, mint Zadarnak vagy Trogirnak. A város egy széles, hosszú sétánnyal rendelkezik, ahol egymást érik az éttermek és a fagyizók. A standok főként kavicsosak, a vízben néhol előtűnik a homokos tengerfenék. Számos vízi sport kipróbálására, mint például a parasailingezésre és a jetzkizésre is van lehetőség. Ha egy változatos, nyugodt, mediterrán, tengerparti városban nyaralnánk, Binograd tökéletes választás lehet.  

Hasznos információk

Az ajánlatban szereplőtől eltérő elhelyezés esetén lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. A helyszínen fizetendő költségek árai tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát partnerünk fenntartja.

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek