Sagitta Üdülőtelep**

  • Lokva Rogoznica
  • 4 éj, 2 fő részére
  • Teljes ellátás
  • Fontos! Felhasználható: 2024.05.17 - 09.15. között
Így fizethetsz: Átutalás
A készlet erejéig!
235 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Gondűző nyaralás Dalmáciában!

Az ajánlat tartalma:

  • 5 nap/4 éjszaka szállás 2 fő részére a Sagitta üdülőtelep** kétágyas standard szobáiban
  • Teljes ellátás: büféreggeli, büféebéd és büfévacsora
  • Az étkezések mellé italfogyasztás: víz, üdítők, helyi bor és sör
  • Tengerpart közeli szálláshely
  • Az üdülőtelep szolgáltatásai: étterem, recepció, TV szoba
  • Ingyenes wifi
  • Utazás egyénileg (Budapesttől 793 km)
     

Gyermekkedvezmények:

  • 0-1,99 év között szülőkkel egy ágyban: ingyenes
  • 0-15,99 év között pótágyon: ingyenes
  • 3. ágyon (pótágy) 16 év feletti személy részére teljes ár fizetendő.
  • A kétágyas szobák nem pótágyazhatók. A 2+1 ágyas bungalókban max. 3 fő helyezhető el, a 2+2 ágyas bungalókban és a 2+2 ágyas apartmanokban max. 3 felnőtt + egy 16 éven aluli gyermek helyezhető el.
     

Felárak:

  • Hosszabbítás lehetséges: 58.975 Ft/2 fő/éj
  • Főszezoni felár (06.21.-07.19. és 08.25.-09.08.): 21.300 Ft/2 fő/éj
  • Csúcsszezoni felár (07.19.-08.25.): 38.700 Ft/2 fő/éj
  • 2+1 ágyas balkonos bungaló felára: 24.700 Ft/2 fő/éj
  • 2+2 ágyas balkonos bungaló felára: 35.900 Ft/2 fő/éj
  • 2+2 ágyas balkonos apartman felára: 42.000 Ft/2 fő/éj
  • Babaágy: 4.100 Ft/fő/éj
  • Helyszínen fizetendő: üdülőhelyi díj: 12-17,99 év között: 0,8 €/fő/éj, 18 éves kortól: 1,5 €/fő/éj,
    parkolás: 7 €/éj
     

Egyéb információk:

Bemutatkozás

 
Sagitta Üdülőtelep** - Lokva Rogoznica
 
Elhelyezkedés: Omiš városának központjától 7 kilométerre Lokva Rogoznica településen, a falu központjától 3,5 kilométer távolságra, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el az üdülőtelep. Az üdülőtelepen több épületben elszórtan helyezkednek el a szobák, bungalók és apartmanok. Mivel a szobák és apartmanok több épületben találhatók, ezért a parttól való távolság is különböző kb. 100-500 méter. Csodálatos mediterrán környezetben, egy fenyőkkel teli részen található a komplexum. Főként a nyugalmas nyaralást kedvelőknek ajánljuk. 
 
Part és strand: kavicsos és sziklás
 
Szobák:
  • Kétágyas standard szoba: Kényelmesen, de régi típusú bútorokkal berendezett szobák saját fürdőszobával, légkondicionálóval, telefonnal, wifivel, íróasztallal és hajszárítóval felszereltek. A szobák egy részéhez balkon is tartozik. Az ezzel kapcsolatos kéréseket továbbítani tudjuk a szálloda felé, de garanciát a teljesítésére vonatkozóan nem tudunk vállalni.
  • 2+1 ágyas balkonos bungaló: Felszereltség és méret szempontjából megegyezik a standard szobákkal. Külön bungaló épületekben találhatók a szobák, melyekben egy pótágy elhelyezésére van lehetőség. A pótágy kihúzható fotelágy. A bungalókhoz alap felszereltségű konyhasarok is tartozik.
  • 2+2 ágyas balkonos bungaló: Felszereltség szempontjából megegyezik a 2+1 ágyas balkonos bungalókkal, viszont nagyobb alapterülettel rendelkezik. 2 normál ággyal és 2 fő elhelyezésére alkalmas kihúzható kanapéval/fotelággyal rendelkezik.
  • 2+2 ágyas balkonos apartman: Nagyobb alapterületű kényelmesen, de régi típusú bútorokkal berendezett apartman 1 hálószobával és egy nappali résszel rendelkezik. A nappalihoz tartozik az alapfelszereltségű konyhasarok. A hálószobában 2 normál ágy a nappali részben 2 fő elhelyezésére alkalmas kihúzható kanapé/fotelágy áll az utazók rendelkezésére.
     
A szálloda ingyenes szolgáltatásai: légkondicionált főépület, recepció, étterem, ingyenes wifi, TV szoba
 
A szálloda térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: bár, széf a recepción
 
Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): gyermek klub, asztalitenisz
 
Kisállat: Kisállatot nem fogad a szálláshely
 
Mozgásukban korlátozott utazóknak: Akadálymentesített szobákkal nem rendelkezik
 
Parkolás: Térítés ellenében biztosított
 
Lokva Rogoznica: A kis tengerparti település az Omiš Riviéra része. Omiš városa 8, Makarksa 25 és Split városa 30 kilométerre található. A település eredetileg 370 méter magasan terült el a Dinári-hegység oldalában, csupán a 19. századtól kezdett inkább a tengerpart felé terjeszkedni. Írásos emlékek már a 13. századból is fennmaradtak. Látványosság szempontjából érdemes meglátogatni a Boldog Szűz Mária templomot és a 650 méter magasan található Szent Vitus templomot. Ez utóbbitól páratlan látvány nyílik a tengerparti riviérára. Tengerpartja kavicsos és sziklás. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően a környék nagyobb városai is könnyen elérhetők. A települést a nyugalmasabb pihenést keresőknek ajánljuk.
 
Omiš: Split városától délre, mindössze 25 kilométerre a Cetina folyó torkolatánál található. A folyó hordalékának köszönhetően leginkább hosszú homokos, lassan mélyülő partszakaszáról ismert. A kisgyermekes családok körében kifejezetten kedvelt partszakasz. A várost eredetileg az illírek alapították, majd a többi adriai városhoz hasonlóan számos nép és nemzet uralkodott felette. Ellentétben a többi parti várossal Omiš városa közel 250 évig kalóz fennhatóság alá tartozott, melyet csak 1444-ben a velenceiek törtek meg. Ekkor következett Omiš fénykora, ebben az időben vették körbe városfallal a települést, több vár és erőd is épült. Nem csak a strandolás miatt érdemes ide látogatni. A város mögötti hegy és a folyó torkolatnak köszönhetően rengeteg egyéb program is elérhető. Több túraútvonal érhető el, gyalogosan vagy akár kerékpárral is. Rengeteg hajós program is indul a kikötőből, a folyó és a tenger irányába is. A Cetina folyó felett a kanyonban több drótkötélpálya is elérhető és via ferrata útvonalak is találhatók. Az itt töltött pihenés alatt érdemes fellátogatni a hegyen elterülő több szintes Mirabella várba. 
 
Baška Voda: Makarskától 9 kilométerre Brela irányába helyezkedik el, a riviéra legrégebbi nyaralóvárosa, Baška Voda. A település neve friss vizet jelent. A Biokovo hegy lábánál fekszik, partját mediterrán fenyőerdők szegélyezik, strandjai kavicsosak. Első lakói az illírek voltak. Eredetileg kis halászfalu volt, turisztikai fellendülése az 1930-as évekre tehető. A város kulturális látványosságokkal nem igazán rendelkezik. Legjelentősebb látnivalói a Szent Miklós templom és a Szent Lőrinc templom.  Tengerpartja közkedvelt az utazók körében. A város legjobb strandja a Szent Miklós templom előtt található Glavna Plaza. A parton egész Makarskáig egy sétány húzódik, itt mindenképp érdemes hosszabb-rövidebb sétákat is tenni, hiszen csodás partszakaszokat fedezhetnek fel. Nyaralásuk alatt mindenképp látogassanak át Makarskára is, hisz onnan számos hajókirándulás is indul, illetve a város éjszakai élete is figyelemreméltó. Érdekesség, hogy a Trónok harca egyik sárkányos jelenetét is itt Baška Vodánál forgatták.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az utazásmegkezdését megelőző 32. napig kötbérmentesen felmondható. Az utazás megkezdését megelőző 31. naptól az ÁSZF 27.1 pontjában foglalt kötbér megfizetése mellett mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utalvány leutazható: 2024.05.17.-06.21. és 09.08.-09.15. között, valamint 2024.06.21.-09.08. közötti időszakban felár ellenében, a szabad helyek függvényében, egyéni indulással. Foglalásból kizárt időszak: 2024.05.17.-05.21. és 06.02.-06.10. közötti időszakok.

Fizetési módok

Átutalás

Fizetési feltételek

Az utazás biztosításához időpont egyeztetéskor és időpontfoglaláskor a teljes útiköltség 40%-nak befizetése szükséges, mely az utazási iroda által megküldött díjbekérő megérkezését követő 1 napon belül esedékes. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. A fennmaradó 60%-ot legkésőbb indulás előtt 30 nappal kell kifizetni, az utazás szervezőjének a Szállás és Utazás Kft.-nek (MKEH: U-001886). A foglalásod díjmentesen lemondhatod az utazásod kezdő napját megelőző 31 napon túl.

Bemutatkozás

  Sagitta Üdülőtelep** - Lokva Rogoznica   Elhelyezkedés: Omiš városának központjától 7 kilométerre Lokva Rogoznica településen, a falu központjától 3,5 kilométer távolságra, közvetlenül a tengerparton helyezkedik el az üdülőtelep. Az üdülőtelepen több épületben elszórtan helyezkednek el a szobák, bungalók és apartmanok. Mivel a szobák és apartmanok több épületben találhatók, ezért a parttól való távolság is különböző kb. 100-500 méter. Csodálatos mediterrán környezetben, egy fenyőkkel teli részen található a komplexum. Főként a nyugalmas nyaralást kedvelőknek ajánljuk.    Part és strand: kavicsos és sziklás   Szobák: Kétágyas standard szoba: Kényelmesen, de régi típusú bútorokkal berendezett szobák saját fürdőszobával, légkondicionálóval, telefonnal, wifivel, íróasztallal és hajszárítóval felszereltek. A szobák egy részéhez balkon is tartozik. Az ezzel kapcsolatos kéréseket továbbítani tudjuk a szálloda felé, de garanciát a teljesítésére vonatkozóan nem tudunk vállalni. 2+1 ágyas balkonos bungaló: Felszereltség és méret szempontjából megegyezik a standard szobákkal. Külön bungaló épületekben találhatók a szobák, melyekben egy pótágy elhelyezésére van lehetőség. A pótágy kihúzható fotelágy. A bungalókhoz alap felszereltségű konyhasarok is tartozik. 2+2 ágyas balkonos bungaló: Felszereltség szempontjából megegyezik a 2+1 ágyas balkonos bungalókkal, viszont nagyobb alapterülettel rendelkezik. 2 normál ággyal és 2 fő elhelyezésére alkalmas kihúzható kanapéval/fotelággyal rendelkezik. 2+2 ágyas balkonos apartman: Nagyobb alapterületű kényelmesen, de régi típusú bútorokkal berendezett apartman 1 hálószobával és egy nappali résszel rendelkezik. A nappalihoz tartozik az alapfelszereltségű konyhasarok. A hálószobában 2 normál ágy a nappali részben 2 fő elhelyezésére alkalmas kihúzható kanapé/fotelágy áll az utazók rendelkezésére.   A szálloda ingyenes szolgáltatásai: légkondicionált főépület, recepció, étterem, ingyenes wifi, TV szoba   A szálloda térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: bár, széf a recepción   Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): gyermek klub, asztalitenisz   Kisállat: Kisállatot nem fogad a szálláshely   Mozgásukban korlátozott utazóknak: Akadálymentesített szobákkal nem rendelkezik   Parkolás: Térítés ellenében biztosított   Lokva Rogoznica: A kis tengerparti település az Omiš Riviéra része. Omiš városa 8, Makarksa 25 és Split városa 30 kilométerre található. A település eredetileg 370 méter magasan terült el a Dinári-hegység oldalában, csupán a 19. századtól kezdett inkább a tengerpart felé terjeszkedni. Írásos emlékek már a 13. századból is fennmaradtak. Látványosság szempontjából érdemes meglátogatni a Boldog Szűz Mária templomot és a 650 méter magasan található Szent Vitus templomot. Ez utóbbitól páratlan látvány nyílik a tengerparti riviérára. Tengerpartja kavicsos és sziklás. Ideális elhelyezkedésének köszönhetően a környék nagyobb városai is könnyen elérhetők. A települést a nyugalmasabb pihenést keresőknek ajánljuk.   Omiš: Split városától délre, mindössze 25 kilométerre a Cetina folyó torkolatánál található. A folyó hordalékának köszönhetően leginkább hosszú homokos, lassan mélyülő partszakaszáról ismert. A kisgyermekes családok körében kifejezetten kedvelt partszakasz. A várost eredetileg az illírek alapították, majd a többi adriai városhoz hasonlóan számos nép és nemzet uralkodott felette. Ellentétben a többi parti várossal Omiš városa közel 250 évig kalóz fennhatóság alá tartozott, melyet csak 1444-ben a velenceiek törtek meg. Ekkor következett Omiš fénykora, ebben az időben vették körbe városfallal a települést, több vár és erőd is épült. Nem csak a strandolás miatt érdemes ide látogatni. A város mögötti hegy és a folyó torkolatnak köszönhetően rengeteg egyéb program is elérhető. Több túraútvonal érhető el, gyalogosan vagy akár kerékpárral is. Rengeteg hajós program is indul a kikötőből, a folyó és a tenger irányába is. A Cetina folyó felett a kanyonban több drótkötélpálya is elérhető és via ferrata útvonalak is találhatók. Az itt töltött pihenés alatt érdemes fellátogatni a hegyen elterülő több szintes Mirabella várba.    Baška Voda: Makarskától 9 kilométerre Brela irányába helyezkedik el, a riviéra legrégebbi nyaralóvárosa, Baška Voda. A település neve friss vizet jelent. A Biokovo hegy lábánál fekszik, partját mediterrán fenyőerdők szegélyezik, strandjai kavicsosak. Első lakói az illírek voltak. Eredetileg kis halászfalu volt, turisztikai fellendülése az 1930-as évekre tehető. A város kulturális látványosságokkal nem igazán rendelkezik. Legjelentősebb látnivalói a Szent Miklós templom és a Szent Lőrinc templom.  Tengerpartja közkedvelt az utazók körében. A város legjobb strandja a Szent Miklós templom előtt található Glavna Plaza. A parton egész Makarskáig egy sétány húzódik, itt mindenképp érdemes hosszabb-rövidebb sétákat is tenni, hiszen csodás partszakaszokat fedezhetnek fel. Nyaralásuk alatt mindenképp látogassanak át Makarskára is, hisz onnan számos hajókirándulás is indul, illetve a város éjszakai élete is figyelemreméltó. Érdekesség, hogy a Trónok harca egyik sárkányos jelenetét is itt Baška Vodánál forgatták.

Hasznos információk

Az ajánlatban szereplőtől eltérő elhelyezés esetén lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. Pótágyon a gyermek kedvezmények születési sorrendben értendőek. A helyszínen fizetendő költségek árai tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát partnerünk fenntartja.

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek