Wellness Hotel Apollo****/ Hotel Mirna****/ Hotel Neptun****

  • Portorož
  • 4 éj, 2 fő részére
  • Félpanzió
  • Fontos! Felhasználható: 2024.05.01 - 10.05. között
Így fizethetsz: Átutalás
A készlet erejéig!
250 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Nyaralás a Szlovén Riviérán!

Az ajánlat árai a Wellness Hotel Apollo**** vagy a Hotel Mirna**** vagy a Hotel Neptun**** hotelekre vonatkoznak. Az, hogy pontosan melyik szállodában történik az elhelyezés, az az érkezés után a helyszínen derül ki.

Az ajánlat tartalma:

  • 5 nap/4 éjszaka szállás 2 fő részére a Lifeclass szállodalánc három 4*-os hotelének egyikében (Wellness Hotel Apollo**** / Hotel Mirna**** / Hotel Neptun****), kétágyas parkra néző szobáiban (a hotel előre nem választható, az elhelyezés csak a helyszínen derül ki)
  • Félpanziós ellátás: büféreggeli és büfévacsora
  • Tengerpart közeli szálloda (betonozott strand)
  • A szállodák szolgáltatásai: recepció, étterem, bár
  • Ingyenes wifi a szállodák teljes területén
  • Utazás egyénileg (Budapesttől 582 km)
     

Gyermekkedvezmények:

  • 0-2,99 év között szülőkkel egy ágyban: ingyenes
  • 3-12,99 év között egy felnőttel egy szobában: 20% kedvezmény
  • Családi szobákban történő elhelyezés esetén:
    • Első gyermek 3-12,99 év között pótágyon: ingyenes
    • Második gyermek 3-12,99 év között pótágyon: 30% kedvezmény
    • 13 éves kortól pótágyon: 20% kedvezmény
  • A kétágyas parkra néző szobák nem pótágyazhatók. Csak a családi szobák pótágyazhatók. A 2+2 családi szobákban maximum 3 felnőtt + egy 13 éven aluli gyermek helyezhető el.
     

Felárak:

  • Hosszabbítás lehetséges: 62.725 Ft/2 fő/éj
  • Főszezoni felár (06.21.-07.15. és 08.18.-09.08.): 17.500 Ft/2 fő/éj
  • Csúcsszezoni felár (07.15.-08.18.): 26.200 Ft/2 fő/éj
  • 2+1 ágyas családi parkra néző szoba felára: 17.500 Ft/2 fő/éj
  • 2+2 ágyas családi parkra néző szoba felára: 17.500 Ft/2 fő/éj
  • 2+1 ágyas családi tengerre néző szoba felára: 26.200 Ft/2 fő/éj
  • Helyszínen fizetendő: regisztrációs díj: 1,5 €/fő, üdülőhelyi díj: 7-17,99 év között: 1,5 €/fő/éj, 18 éves kortól: 2,5 €/fő/éj, babaágy: 5 €/éj, parkolás: 12 €/autó/éj, parkolás garázsban: 18 €/autó/éj
     

Egyéb információk:

Bemutatkozás

Wellness Hotel Apollo****/ Hotel Mirna****/ Hotel Neptun****  - Portorož
 
Elhelyezkedés: Az Apollo, Mirna és Neptun hotelek a LifeClass Szállodalánc tagjai.  Portorož központjától 50 méterre, a kiépített betonozott strandtól 150 méterre helyezkednek el, egymás mellett. A modern stílusú tengerparti családi hotelek, számtalan játékkal, napozóterasszal és gyermekmedencével várják a látogatókat. Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló választás családoknak és pároknak egyaránt. 
 
Part és strand: kiépített betonozott, stégek, létrák és lépcsők
 
Szobák (mind a három szálloda szobáinak felszereltsége azonos):
  • Kétágyas parkra néző szoba: A kényelmesen berendezett szobák kb. 25-30 négyzetméter alapterületűek, saját fürdőszobával, íróasztallal, légkondicionálóval, wifivel, TV-vel, telefonnal, minibárral és széffel felszerelt. A szobához balkon nem tartozik.
  • 2+1 ágyas családi parkra néző szoba: Méret és felszereltség szempontjából megegyezik a kétágyas szobákéval, viszont a szobához egy kanapé is tartozik. 
  • 2+2 ágyas családi parkra néző szoba: Méret és felszereltség szempontjából megegyezik a kétágyas szobákéval. A szobához 2 normál ágy és 2 fő elhelyezésére alkalmas kihúzható kanapé is tartozik.
  • 2+1 ágyas családi tengerre néző szoba: A kényelmesen berendezett szobák kb. 25-30 négyzetméter alapterületűek, saját fürdőszobával, íróasztallal, légkondicionálóval, wifivel, TV-vel, telefonnal, minibárral és széffel felszerelt. A szobához balkon nem tartozik, viszont csodálatos tengerre néző panorámával rendelkezik.
     
A szállodák ingyenes szolgáltatásai: wifi, recepció, étterem
 
A szállodák térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: bár, széf a recepción, a’la carte étterem, wellness és termál központ, kerékpártároló, edzőterem, szauna, masszázs, szolárium, fodrászat
 
Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): wellness (gyermekeknek is, a wellness központ nyitva tart egész évben), tenisz, asztali tenisz, bowling, búvárkodás, vízi sportok
 
Kisállat:  a szállodák kisállatot nem fogadnak
 
Mozgásukban korlátozott utazóknak: akadálymentesített szobával nem rendelkezik
 
Parkolás: felár ellenében lehetséges
 
Portorož, a Szlovén Adria rövid partszakaszának egyik legelegánsabb és legfelkapottabb nyaralóhelye. Nevének jelentése Rózsakikötő. Nem csak közigazgatásilag, hanem történelem szempontjából is szorosan kapcsolódik a szomszédos Piran városhoz. Eredetileg az illírek lakták, majd őket kelta törzsek és a rómaiak követték. Ezután, ahogy a többi adriai városra jellemző, számos nemzet uralkodott itt népe felett. Turisztikai felvirágzása leginkább az Osztrák-Magyar Monarchia korára tehető, előtte kevesen lakták és lakosainak többsége a halászattal és a mezőgazdasággal foglalkozott. Az 1880-as években több villát, nyaralót is építettek. Uszodát alakítottak ki, illetve később klímájának és természeti adottságainak köszönhetően gyógyhellyé is nyilvánították a várost. A Monarchia idején már Opatija városával versenyzett, vendégkörét nemesek és előkelők alkották. A II. világháború után az ’50-es évek második felében kezdett újra fellendülni a turizmusa, ekkor több szállodakomplexum, kaszinó és vitorláskikötő is épült a városban. Kiemelkedő történelmi látnivalóval nem rendelkezik. Zöld fövenyes partja, parti útján sorakozó elegáns szállodái, pálmafás sétánya kellemes helyszínt biztosít az esti romantikus sétákhoz. Partja változatos, homokos, kavicsos és sziklás partszakaszok is felfedezhetők. A városból egy hosszabb sétával elérhető Piran városa is, aki viszont nem szeretne sétálni azoknak helyi busszal is könnyen elérhető a város.
 
Piran városa, a szlovén tengerpart egyik legszebb és legromantikusabb városa, egy kis félszigeten fekszik. Portorožhoz hasonlóan, ez a város is velencei uralom alatt állt egy ideig, ebből az időszakból maradt számos palota és villa is. Központi tere a Tartini tér, ennek különlegessége, hogy pókhálószerűen minden macskaköves szűk kis utca ide fut be. A város tetején a Szent György templom található. Ide mindenképp érdemes fellátogatni, többek közt azért is, mert amennyiben tiszta az idő innen csodálatos látvány nyílik 3 országra is (Horvátország, Szlovénia, Olaszország). A város tengerpartján számos étterem és kávézó teszi teljessé a feltöltődést.
 

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az utazásmegkezdését megelőző 32. napig kötbérmentesen felmondható. Az utazás megkezdését megelőző 31. naptól az ÁSZF 27.1 pontjában foglalt kötbér megfizetése mellett mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utalvány leutazható: 2024.05.01.-06.21. és 09.08.-10.05. között, valamint 2024.06.21.-09.08. közötti időszakban felár ellenében, a szabad helyek függvényében, egyéni indulással. Az ajánlat árai a Wellness Hotel Apollo**** vagy a Hotel Mirna**** vagy a Hotel Neptun**** hotelekre vonatkoznak. Az, hogy pontosan melyik szállodában történik az elhelyezés, az az érkezés után a helyszínen derül ki. Ezzel kapcsolatos utaskéréseket irodánk nem tud fogadni!

Fizetési módok

Átutalás

Fizetési feltételek

Az utazás biztosításához időpont egyeztetéskor és időpontfoglaláskor a teljes útiköltség 40%-nak befizetése szükséges, mely az utazási iroda által megküldött díjbekérő megérkezését követő 1 napon belül esedékes. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. A fennmaradó 60%-ot legkésőbb indulás előtt 30 nappal kell kifizetni, az utazás szervezőjének a Szállás és Utazás Kft.-nek (MKEH: U-001886). A foglalásod díjmentesen lemondhatod az utazásod kezdő napját megelőző 31 napon túl.

Bemutatkozás

Wellness Hotel Apollo****/ Hotel Mirna****/ Hotel Neptun****  - Portorož   Elhelyezkedés: Az Apollo, Mirna és Neptun hotelek a LifeClass Szállodalánc tagjai.  Portorož központjától 50 méterre, a kiépített betonozott strandtól 150 méterre helyezkednek el, egymás mellett. A modern stílusú tengerparti családi hotelek, számtalan játékkal, napozóterasszal és gyermekmedencével várják a látogatókat. Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló választás családoknak és pároknak egyaránt.    Part és strand: kiépített betonozott, stégek, létrák és lépcsők   Szobák (mind a három szálloda szobáinak felszereltsége azonos): Kétágyas parkra néző szoba: A kényelmesen berendezett szobák kb. 25-30 négyzetméter alapterületűek, saját fürdőszobával, íróasztallal, légkondicionálóval, wifivel, TV-vel, telefonnal, minibárral és széffel felszerelt. A szobához balkon nem tartozik. 2+1 ágyas családi parkra néző szoba: Méret és felszereltség szempontjából megegyezik a kétágyas szobákéval, viszont a szobához egy kanapé is tartozik.  2+2 ágyas családi parkra néző szoba: Méret és felszereltség szempontjából megegyezik a kétágyas szobákéval. A szobához 2 normál ágy és 2 fő elhelyezésére alkalmas kihúzható kanapé is tartozik. 2+1 ágyas családi tengerre néző szoba: A kényelmesen berendezett szobák kb. 25-30 négyzetméter alapterületűek, saját fürdőszobával, íróasztallal, légkondicionálóval, wifivel, TV-vel, telefonnal, minibárral és széffel felszerelt. A szobához balkon nem tartozik, viszont csodálatos tengerre néző panorámával rendelkezik.   A szállodák ingyenes szolgáltatásai: wifi, recepció, étterem   A szállodák térítés ellenében igénybevehető szolgáltatásai: bár, széf a recepción, a’la carte étterem, wellness és termál központ, kerékpártároló, edzőterem, szauna, masszázs, szolárium, fodrászat   Sportolási és kikapcsolódási lehetőségek (részben térítés ellenében): wellness (gyermekeknek is, a wellness központ nyitva tart egész évben), tenisz, asztali tenisz, bowling, búvárkodás, vízi sportok   Kisállat:  a szállodák kisállatot nem fogadnak   Mozgásukban korlátozott utazóknak: akadálymentesített szobával nem rendelkezik   Parkolás: felár ellenében lehetséges   Portorož, a Szlovén Adria rövid partszakaszának egyik legelegánsabb és legfelkapottabb nyaralóhelye. Nevének jelentése Rózsakikötő. Nem csak közigazgatásilag, hanem történelem szempontjából is szorosan kapcsolódik a szomszédos Piran városhoz. Eredetileg az illírek lakták, majd őket kelta törzsek és a rómaiak követték. Ezután, ahogy a többi adriai városra jellemző, számos nemzet uralkodott itt népe felett. Turisztikai felvirágzása leginkább az Osztrák-Magyar Monarchia korára tehető, előtte kevesen lakták és lakosainak többsége a halászattal és a mezőgazdasággal foglalkozott. Az 1880-as években több villát, nyaralót is építettek. Uszodát alakítottak ki, illetve később klímájának és természeti adottságainak köszönhetően gyógyhellyé is nyilvánították a várost. A Monarchia idején már Opatija városával versenyzett, vendégkörét nemesek és előkelők alkották. A II. világháború után az ’50-es évek második felében kezdett újra fellendülni a turizmusa, ekkor több szállodakomplexum, kaszinó és vitorláskikötő is épült a városban. Kiemelkedő történelmi látnivalóval nem rendelkezik. Zöld fövenyes partja, parti útján sorakozó elegáns szállodái, pálmafás sétánya kellemes helyszínt biztosít az esti romantikus sétákhoz. Partja változatos, homokos, kavicsos és sziklás partszakaszok is felfedezhetők. A városból egy hosszabb sétával elérhető Piran városa is, aki viszont nem szeretne sétálni azoknak helyi busszal is könnyen elérhető a város.   Piran városa, a szlovén tengerpart egyik legszebb és legromantikusabb városa, egy kis félszigeten fekszik. Portorožhoz hasonlóan, ez a város is velencei uralom alatt állt egy ideig, ebből az időszakból maradt számos palota és villa is. Központi tere a Tartini tér, ennek különlegessége, hogy pókhálószerűen minden macskaköves szűk kis utca ide fut be. A város tetején a Szent György templom található. Ide mindenképp érdemes fellátogatni, többek közt azért is, mert amennyiben tiszta az idő innen csodálatos látvány nyílik 3 országra is (Horvátország, Szlovénia, Olaszország). A város tengerpartján számos étterem és kávézó teszi teljessé a feltöltődést.  

Hasznos információk

Az ajánlatban szereplőtől eltérő elhelyezés esetén lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. Pótágyon a gyermek kedvezmények születési sorrendben értendőek. A helyszínen fizetendő költségek árai tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát partnerünk fenntartja.

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek