Apponyi Kúria

 • Bátaapáti
 • 2 éj, 2 fő részére
 • Önellátás
 • Fontos!Beváltható: 2021. május 31 -ig.
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
-23%
28 000 Ft helyett
A készlet erejéig!
21 600 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Hangulatos vidéki napok!

Az ajánlat tartalma:

 • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére önellátással a Bátaapátiban található Apponyi Kúriában, ahol  gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat várja a vendégeket
 • Szauna használat
 • Tekepálya használat
 • Egyéb szolgáltatások: kerékpár kölcsönzési lehetőség, ping-pong, asztali foci, trambulin használat
 • Ingyenes WiFi használat
 • Ingyenes parkolás

Gyermekkedvezmények:

 • 0-1,99 év között: a szülőkkel egy ágyban ingyenes
 • 2 éves kortól pótágyon: 3.600 Ft/fő/éj 

Felárak:

 • Éjszaka hosszabbítás: 10.800 Ft/2 fő/éj
 • Lakosztály felára: 3.000 Ft/lakosztály/éj
 • Kistestű háziállat felára: 2.000 Ft/éj

Bemutatkozás

Az Apponyi Kúria klasszicista épületegyüttesét a szőlőműveléssel foglalkozó Apponyi család építtette az 1840-es években Bátaapátiban. Az uradalom a régi Úri utcában található, ahol a grófi lakrész mellett helyet kapott a főintéző lakása, vendégszobák, a főerdész, a pincemester és a személyzet szolgálati épületei is. Hatalmas présházat és pincerendszert is építettek. Ebben az időszakban úri passziónak számított az uradalmi erdőben zajló nagy hajtóvadászat, mikor a grófi család tagjaival, rokonokkal és meghívott vendégekkel teltek meg a kúria szobái. Az épületet a helyi önkormányzat 2006-ban teljesen felújíttatta. 
 
A főépületben hét fürdőszobás, klímával és internet hozzáféréssel is ellátott, igényesen berendezett szoba áll a vendégek rendelkezésre. Ebből öt kétágyas, kettő pedig franciaágyas szoba. A kúria zárt, belső udvara kellemes, családias környezetet nyújt, féltetős kialakítása kiváló lehetőséget biztosít kerti rendezvények lebonyolítására is. A pince helyiségeiben borozó, szauna és konyha található. Egyéb szolgáltatások: kerékpár kölcsönzési lehetőség, ping-pong, asztali foci, trambulin, tekepálya.
 
Vendégszerető, szorgalmas emberek, rend, nyugalom, tisztaság, ez Bátaapáti – Dél-Dunántúl egyik legdinamikusabban fejlődő települése. A falu kincse a környezete: erdők, dombok, patakok, virágillat, madárdal. A falut körülölelő erdők gazdag vadállománnyal rendelkeznek, megtalálható itt az őz, vaddisznó, dámszarvas, gímszarvas. A legközelebbi városok: Bátaszék (12 km), Bonyhád (14 km), Szekszárd (20 km), Baja (35 km), Pécs (49 km).
 

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2021. május 31-ig hétköznapokon és hétvégéken is, a szabad helyek függvényében a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Kivéve: kiemelt- és ünnepi időszakokban.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

Az Apponyi Kúria klasszicista épületegyüttesét a szőlőműveléssel foglalkozó Apponyi család építtette az 1840-es években Bátaapátiban. Az uradalom a régi Úri utcában található, ahol a grófi lakrész mellett helyet kapott a főintéző lakása, vendégszobák, a főerdész, a pincemester és a személyzet szolgálati épületei is. Hatalmas présházat és pincerendszert is építettek. Ebben az időszakban úri passziónak számított az uradalmi erdőben zajló nagy hajtóvadászat, mikor a grófi család tagjaival, rokonokkal és meghívott vendégekkel teltek meg a kúria szobái. Az épületet a helyi önkormányzat 2006-ban teljesen felújíttatta.    A főépületben hét fürdőszobás, klímával és internet hozzáféréssel is ellátott, igényesen berendezett szoba áll a vendégek rendelkezésre. Ebből öt kétágyas, kettő pedig franciaágyas szoba. A kúria zárt, belső udvara kellemes, családias környezetet nyújt, féltetős kialakítása kiváló lehetőséget biztosít kerti rendezvények lebonyolítására is. A pince helyiségeiben borozó, szauna és konyha található. Egyéb szolgáltatások: kerékpár kölcsönzési lehetőség, ping-pong, asztali foci, trambulin, tekepálya.   Vendégszerető, szorgalmas emberek, rend, nyugalom, tisztaság, ez Bátaapáti – Dél-Dunántúl egyik legdinamikusabban fejlődő települése. A falu kincse a környezete: erdők, dombok, patakok, virágillat, madárdal. A falut körülölelő erdők gazdag vadállománnyal rendelkeznek, megtalálható itt az őz, vaddisznó, dámszarvas, gímszarvas. A legközelebbi városok: Bátaszék (12 km), Bonyhád (14 km), Szekszárd (20 km), Baja (35 km), Pécs (49 km).  

Elérhetőség

Apponyi Kúria
7164 Bátaapáti, Petőfi u. 29.

Szabad szobák

március

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek