Hotel Konferencia

 • Győr
 • 2 éj, 2 fő részére
 • Félpanzió
 • Fontos!Beváltható: 2020. december 20 -ig.
-32%
53 000 Ft helyett
A készlet erejéig!
35 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Pihentető napok Győr belvárosában!

Az ajánlat tartalma:

 • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • Félpanziós ellátás
 • Ingyenes WiFi

Gyermekkedvezmények:

 • 0-3,99 év között: ingyenes
 • 4-11,99 év között: 8.475 Ft/fő/éj

Felárak:

 • Éjszaka hosszabbítás: 17.950 Ft/2 fő/éj
 • Parkolás: 1.500 Ft/autó/éj

Bemutatkozás

Győr egyik legimpozánsabb szállodája, a Hotel Konferencia a négy folyó városának szívében - a gyönyörű Káptalandombon, a Székesegyház és a Püspökvár szomszédságában - a város egyik legszebb terén emelkedik ki az őt körülölelő évszázados épületek közül. A város számos kulturális- és sportrendezvénynek ad otthont, melyek helyszínei szintén könnyen megközelíthetőek. A történelmi környezetbe simuló, négyszintes épület a 80-as években nyerte el végleges formáját. Az ajtón belépve érezhető az a miliő, mely diszkréten, de figyelmesen lesi vendégei minden kívánságát. A visszafogott elegancia, a harmonikus színvilág, a tágas belső terek adják meg a ház sajátos, semmihez sem hasonlítható hangulatát.
 
A hotel 21 szobával rendelkezik, amelyek közül négy földszinti, kétágyas, kilenc erkélyes, kétágyas, nyolc pedig minden kényelemmel felszerelt lakosztály. A szobákban és lakosztályokban fürdőszoba, színes televízió, hajszárító, vízforraló, kávé és tea bekészítés, telefon és minibár áll a vendégek rendelkezésére. Minden szoba és lakosztály térítésmentesen használható Wi-Fi elérhetőséggel is rendelkezik.
 
Győr vonzereje abban áll, hogy iparát tekintve dinamikusan fejlődő nagyváros, ám sokkal több annál, hiszen pezsgő kulturális élete, csodás szakrális és világi emlékei, csalogató belvárosi utcái, teraszai, - mint afféle mozaik elemei – teszik kerek egésszé, és emelik egy igazi lüktető, európai várossá.  Akár családosan, akár párosan, barátokkal, barátnőkkel indulunk Győr felfedezésére, a folyók városa biztosan tartogat kedvünkre való látnivalót, programot. A kulturális életet a Négy Évszak Fesztivál rendezvényei fogják össze, melyek a színvonalas szórakoztatásra, minden generáció megszólítására törekednek. A Győri Balett, a Győri Filharmonikus Zenekar, a Győri Nemzeti Színház társulata, vagy a Vaskakas Bábszínház előadásai egész évben nagy népszerűségnek örvendenek. Minden évszakban érdemes lapozgatni a kulturális programok listáját, hiszen a Győri Tavaszi Fesztivál, a Nemzetközi Ütős Fesztivál, a hazánkban kuriózumnak számító Barokk Esküvő, az őszi napokra időzített Magyar Hagyományok Fesztiválja vagy az adventi időszak meghittségével fűszerezett Téli Fesztivál mind arra csábítanak, hogy kimozduljunk otthonunkból.

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2020. december 20-ig hétköznapokon és hétvégéken is, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Kivéve: kiemelt- és ünnepi időszakokban.

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

Győr egyik legimpozánsabb szállodája, a Hotel Konferencia a négy folyó városának szívében - a gyönyörű Káptalandombon, a Székesegyház és a Püspökvár szomszédságában - a város egyik legszebb terén emelkedik ki az őt körülölelő évszázados épületek közül. A város számos kulturális- és sportrendezvénynek ad otthont, melyek helyszínei szintén könnyen megközelíthetőek. A történelmi környezetbe simuló, négyszintes épület a 80-as években nyerte el végleges formáját. Az ajtón belépve érezhető az a miliő, mely diszkréten, de figyelmesen lesi vendégei minden kívánságát. A visszafogott elegancia, a harmonikus színvilág, a tágas belső terek adják meg a ház sajátos, semmihez sem hasonlítható hangulatát.   A hotel 21 szobával rendelkezik, amelyek közül négy földszinti, kétágyas, kilenc erkélyes, kétágyas, nyolc pedig minden kényelemmel felszerelt lakosztály. A szobákban és lakosztályokban fürdőszoba, színes televízió, hajszárító, vízforraló, kávé és tea bekészítés, telefon és minibár áll a vendégek rendelkezésére. Minden szoba és lakosztály térítésmentesen használható Wi-Fi elérhetőséggel is rendelkezik.   Győr vonzereje abban áll, hogy iparát tekintve dinamikusan fejlődő nagyváros, ám sokkal több annál, hiszen pezsgő kulturális élete, csodás szakrális és világi emlékei, csalogató belvárosi utcái, teraszai, - mint afféle mozaik elemei – teszik kerek egésszé, és emelik egy igazi lüktető, európai várossá.  Akár családosan, akár párosan, barátokkal, barátnőkkel indulunk Győr felfedezésére, a folyók városa biztosan tartogat kedvünkre való látnivalót, programot. A kulturális életet a Négy Évszak Fesztivál rendezvényei fogják össze, melyek a színvonalas szórakoztatásra, minden generáció megszólítására törekednek. A Győri Balett, a Győri Filharmonikus Zenekar, a Győri Nemzeti Színház társulata, vagy a Vaskakas Bábszínház előadásai egész évben nagy népszerűségnek örvendenek. Minden évszakban érdemes lapozgatni a kulturális programok listáját, hiszen a Győri Tavaszi Fesztivál, a Nemzetközi Ütős Fesztivál, a hazánkban kuriózumnak számító Barokk Esküvő, az őszi napokra időzített Magyar Hagyományok Fesztiválja vagy az adventi időszak meghittségével fűszerezett Téli Fesztivál mind arra csábítanak, hogy kimozduljunk otthonunkból.

Elérhetőség

Hotel Konferencia
9021 Győr, Apor Vilmos püspök tere 3.

Szabad szobák

október

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek