Residence Hotel Siloe

  • Milánó
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2024.06.01 - 12.31. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
67 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Városlátogatás Milánóban!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére a Residence Hotel Siloe stúdió szobáiban (nem pótágyazható)
  • Két alkalommal büféreggeli 2 fő részére
  • Fedett medence és edzőterem használat
  • Ingyenes internet elérhetőség
  • Utazás egyénileg
     

A rendelkezésre álló szabad helyek megtekinthetőek, ahol a szállodát és a szobatípust a legördülő listából szükséges kiválasztani. Megnézem most >>
 

Felárak (helyszínen fizetendő, tájékoztató jellegű, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

  • Idegenforgalmi adó

Bemutatkozás


A Residence Hotel Siloe szálloda ingyenes parkolót és légkondicionált, Sky TV-vel felszerelt apartmanokat kínál Milánó csendes részén, a városközpontba közlekedő villamosok és a 3-as metróvonal közelében. A szálloda 1,5 kilométerre található a történelmi Villa Clerici épületétől és körülbelül 1,9 km-re a Politecnico Bovisa egyetemtől. A szálláshely 18 perces autóútra fekszik a Rho Fiera kiállítási központtól és a Galeazzi kórháztól, valamint a Malpensa repülőtér 50 km távolságra van. A Siloe Residence Hotel parkokkal körülvett, lakónegyedben található. A szálláshely 5 perces autóútra fekszik a Niguarda kórház, a Milánói Bicocca Egyetemtől, valamint sétatávolságra van a Legend Club. A Residence Hotel Siloe apartmanjai teljesen felszerelt konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel és mikrohullámú sütővel rendelkeznek. A vendégek rendelkezésére áll egy közös TV-szoba és egy napozóágyakkal ellátott kert is. A hétfőtől péntekig nyitva tartó étterem esténként olasz ételeket szolgál fel. A fedett medencével és edzőteremmel rendelkező wellnessrészleg ingyenesen használható.
 
Milánó Olaszország gazdasági és divatfővárosa, melyet az elegáns üzletek, impozáns múzeumok és lenyűgöző építészeti remekművek tesznek vonzóvá. A város legismertebb látnivalója a Duomo di Milano, a lenyűgöző katedrális, mely Európa egyik legnagyobb és legcsodálatosabb épülete. Milánó híres a divatról és a luxusról, az elegáns Via Monte Napoleone pedig a világ legexkluzívabb bevásárlóutcái közé tartozik. A város gazdag kulturális élettel és eseményekkel is büszkélkedhet, melyek közé tartozik a híres operaház, a Teatro alla Scala, és számos kiállítás és esemény a modern művészet szerelmeseinek. Milánó egy dinamikus és élénk város, melyet az életerő és a stílus jellemez, és ahol minden utazó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb programokat és élményeket.

Érvényesség

A voucher 2024.06.01.-12.31. között felhasználható és szabadon átruházható. A foglalás ezután a megadott linken keresztül, kizárólag online történik, az utalvány sorszámának a megadásával, a szabad helyek függvényében. Meglévő foglalás módosítása az érkezés előtt legkésőbb 48 órával lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A megvásárolt kupon teljes összegét a vásárlást követő 5 napon belül ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Residence Hotel Siloe szálloda ingyenes parkolót és légkondicionált, Sky TV-vel felszerelt apartmanokat kínál Milánó csendes részén, a városközpontba közlekedő villamosok és a 3-as metróvonal közelében. A szálloda 1,5 kilométerre található a történelmi Villa Clerici épületétől és körülbelül 1,9 km-re a Politecnico Bovisa egyetemtől. A szálláshely 18 perces autóútra fekszik a Rho Fiera kiállítási központtól és a Galeazzi kórháztól, valamint a Malpensa repülőtér 50 km távolságra van. A Siloe Residence Hotel parkokkal körülvett, lakónegyedben található. A szálláshely 5 perces autóútra fekszik a Niguarda kórház, a Milánói Bicocca Egyetemtől, valamint sétatávolságra van a Legend Club. A Residence Hotel Siloe apartmanjai teljesen felszerelt konyhasarokkal, hűtőszekrénnyel és mikrohullámú sütővel rendelkeznek. A vendégek rendelkezésére áll egy közös TV-szoba és egy napozóágyakkal ellátott kert is. A hétfőtől péntekig nyitva tartó étterem esténként olasz ételeket szolgál fel. A fedett medencével és edzőteremmel rendelkező wellnessrészleg ingyenesen használható.   Milánó Olaszország gazdasági és divatfővárosa, melyet az elegáns üzletek, impozáns múzeumok és lenyűgöző építészeti remekművek tesznek vonzóvá. A város legismertebb látnivalója a Duomo di Milano, a lenyűgöző katedrális, mely Európa egyik legnagyobb és legcsodálatosabb épülete. Milánó híres a divatról és a luxusról, az elegáns Via Monte Napoleone pedig a világ legexkluzívabb bevásárlóutcái közé tartozik. A város gazdag kulturális élettel és eseményekkel is büszkélkedhet, melyek közé tartozik a híres operaház, a Teatro alla Scala, és számos kiállítás és esemény a modern művészet szerelmeseinek. Milánó egy dinamikus és élénk város, melyet az életerő és a stílus jellemez, és ahol minden utazó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb programokat és élményeket.

Hasznos információk

Check-in 14:00-tól, Check-out 10:30-ig. Kisállatok behozatala NEM megengedett.

Elérhetőség

Online Média Zrt.
1139 Budapest, Váci út 99. 3. emelet