Hotel Medián***

  • Hajdúnánás
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Félpanzió
  • Fontos! Felhasználható: 2024.05.06 - 12.23. között
Így fizethetsz: OTP SZÉP kártya MBH SZÉP kártya K&H SZÉP kártya Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
64 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Kellemes vidéki feltöltődés!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére zuhanyzós kétágyas szobában
  • Érkezéskor ajándék házi limonádé választható ízben (3 dl/fő)
  • Bőséges büféreggeli (hideg és meleg reggeli ételek és italok)
  • Változatos, naponta megújuló svédasztalos vacsora (2-3 féle leves, rántott és egytálételek, saláta, desszert variációk)
  • A szálloda wellness részlegének korlátlan használata: fűtött, mélyülő pihenőmedence nyakmasszírozó élményzuhannyal, fűtött gyermekmedence, finn- és infra szauna
  • Kedvezményes fürdőbelépő a Hajdúnánási Gyógyfürdőbe
  • Fürdőköpeny és törölköző bekészítés
  • Ingyenes wifi használat a szálloda területén
  • Ingyenes parkolás a szálloda parkolójában
     

Gyermekkedvezmények:

  • 0-2,99 év között: ingyenes 
  • 3-12,99 év között: 8.115 Ft/fő/éj
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 29.500 Ft/2 fő/éj
  • Főszezoni felár (2024.06.01.-08.31.): 5.000 Ft/2 fő/éj
  • Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Bemutatkozás

A Hotel Medián*** Hajdúnánás szívében, csendes környezetben helyezkedik el. A szálláshely 28 db kényelmes, dekoratív hotelszobával várja Vendégeit. A szobákban a kényelmet az egyedileg szabályozható légkondícionáló, műholdas TV, wi-fi internet-csatlakozás, szobaszéf, szobatelefon, zuhanyzós vagy kádas fürdőszoba, fürdőköpeny, hajszárító és különféle fürdőszobai bekészítések szolgálják.
 
A Hotel Medián wellness részlege teljes kikapcsolódást és feltöltődést biztosít a Vendégeinek, a család minden generációja megtalálja a lehetőséget a pihenésre. Az élménymedence, gyermekmedence csúszdával, jakuzzi, üdítő finn és infraszauna segít relaxálni egy kimerítő nap vagy hét után.
Éttermük a városban egyedülálló színvonalon látja el kedves Vendégeit, gazdag ételválasztékkal, remek séfekkel és vendégszerető, tapasztalt személyzettel rendelkezik.
 
A hotel rendkívül könnyen megközelíthető, közelükben található a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Hajdúnánáson működik az ország első strucctenyésztő tanyája, mely látványossággal szolgál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szeretne lovagolni, vagy a városi élet rengetegéből kiszakadt csemetéivel egy tradicionális lovas farmot meglátogatni? Kár lenne kihagyni! Azok számára, akiket lenyűgöz a változatos állat- és növényvilág, ajánlott a 30 km -re fekvő Nyíregyházi Állatparkot is meglátogatni.

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024. december 23-ig hétköznapokon és hétvégéken is. Főszezonban (2024.06.01.-08.31.) felár ellenében a szabad helyek függvényében, a szállodával előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján.

Fizetési módok

OTP SZÉP kártya, MBH SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Hotel Medián*** Hajdúnánás szívében, csendes környezetben helyezkedik el. A szálláshely 28 db kényelmes, dekoratív hotelszobával várja Vendégeit. A szobákban a kényelmet az egyedileg szabályozható légkondícionáló, műholdas TV, wi-fi internet-csatlakozás, szobaszéf, szobatelefon, zuhanyzós vagy kádas fürdőszoba, fürdőköpeny, hajszárító és különféle fürdőszobai bekészítések szolgálják.   A Hotel Medián wellness részlege teljes kikapcsolódást és feltöltődést biztosít a Vendégeinek, a család minden generációja megtalálja a lehetőséget a pihenésre. Az élménymedence, gyermekmedence csúszdával, jakuzzi, üdítő finn és infraszauna segít relaxálni egy kimerítő nap vagy hét után. Éttermük a városban egyedülálló színvonalon látja el kedves Vendégeit, gazdag ételválasztékkal, remek séfekkel és vendégszerető, tapasztalt személyzettel rendelkezik.   A hotel rendkívül könnyen megközelíthető, közelükben található a Hajdúnánási Gyógyfürdő. Hajdúnánáson működik az ország első strucctenyésztő tanyája, mely látványossággal szolgál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szeretne lovagolni, vagy a városi élet rengetegéből kiszakadt csemetéivel egy tradicionális lovas farmot meglátogatni? Kár lenne kihagyni! Azok számára, akiket lenyűgöz a változatos állat- és növényvilág, ajánlott a 30 km -re fekvő Nyíregyházi Állatparkot is meglátogatni.

Elérhetőség

Hotel Medián***

NTAK regisztrációs szám: SZ19000268
NTAK szerinti besorolás: Szálloda

Szabad szobák

augusztus

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek