A&O Graz Hauptbahnhof

  • Graz
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2024.05.02 - 2025.12.31. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
58 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Családi kirándulás Grazban!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére az A&O Graz Hauptbahnhof kétágyas szobáiban
  • Két alkalommal svédasztalos reggeli 2 fő részére
  • Két gyermek 18 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető
  • Ingyenes internet elérhetőség
  • Utazás egyénileg
     

A rendelkezésre álló szabad helyek megtekinthetőek, ahol a szállodát és a szobatípust a legördülő listából szükséges kiválasztani. Megnézem most >>
 

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 40.910 Ft/éj
  • Helyszínen fizetendőek (tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):
    • Reggeli: 0-5,99 év között ingyenes, 6 éves kortól 50% kedvezmény a reggeli teljes árából
    • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő

Bemutatkozás


Az A&O Graz Hauptbahnhof 2013. márciusában nyílt meg, és modern berendezésű szobáival gazdagítja a Mura partján fekvő szép várost. Az egy-, és kétágyas, illetve családi szobákat foglaló vendégeket automatikusan az A&O hotelrész kétcsillagos kategóriájával várjuk. Számos többágyas szobánk komfortos, saját tusolóval és WC-vel ellátott. Szeretettel üdvözöljük első stájerországi hotelunkban! Grazban éjszakázó vendégeink 1 €/nap szállásilletéket fizetnek.
 
Az A&O Graz csupán 100 méterre található a főpályaudvartól, melynek következtében az összes utazási lehetőséghez ideális. A Stájerországba tervezett kirándulásokhoz is gyors összeköttetéseket találhat a pályaudvar közelségének köszönhetően.
 
Graz, az Ausztria kulinárisan elkényeztetett délkeleti részében, a Mura partján fekvő zöld város valódi ékszer. A világ egyik legkreatívabb, építészetileg legértékesebb és kitüntetésekkel - mint például az UNESCO Világörökség és a dizájnvárosi (City of Design) cím – elhalmozott városaként Stájerország gyöngye varázslatos, műemlékvédelem alatt álló óvárosával Béccsel versenyezve sugárzik. Az egyaránt lélegzetelállító és sportosan kihívó Schlossbergtől annak óratornyával (amely ma a város jelképe) egészen a Lendplatzon megtett kellemes piaci sétáig - bármiről legyen is szó: Graz fellelkesít vonzerejével! Aki az építészek által kedvesen csak "barátságos földönkívüli"-nek nevezett grazi Kunsthausba vezető kitérőt megteszi, annak azt követően egy kerékpártúrát ajánlunk a Mura partján, mivel a Murinselt (Murasziget) mindenképp látni kell! Áradozzunk még tovább? Látogasson el a grazi főpályaudvarnál található A&O hotelbe, és hagyja magát sodorni az egyetemi város sok szegletes kertjében és utcácskájában. 

Érvényesség

A voucher 2025. december 31-ig felhasználható és szabadon átruházható. A foglalás ezután a megadott linken keresztül, kizárólag online történik, az utalvány sorszámának a megadásával, a szabad helyek függvényében. A foglalás a későbbiekben nem módosítható és nem mondható le.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A megvásárolt kupon teljes összegét a vásárlást követő 5 napon belül ki kell fizetni.

Bemutatkozás

Az A&O Graz Hauptbahnhof 2013. márciusában nyílt meg, és modern berendezésű szobáival gazdagítja a Mura partján fekvő szép várost. Az egy-, és kétágyas, illetve családi szobákat foglaló vendégeket automatikusan az A&O hotelrész kétcsillagos kategóriájával várjuk. Számos többágyas szobánk komfortos, saját tusolóval és WC-vel ellátott. Szeretettel üdvözöljük első stájerországi hotelunkban! Grazban éjszakázó vendégeink 1 €/nap szállásilletéket fizetnek.   Az A&O Graz csupán 100 méterre található a főpályaudvartól, melynek következtében az összes utazási lehetőséghez ideális. A Stájerországba tervezett kirándulásokhoz is gyors összeköttetéseket találhat a pályaudvar közelségének köszönhetően.   Graz, az Ausztria kulinárisan elkényeztetett délkeleti részében, a Mura partján fekvő zöld város valódi ékszer. A világ egyik legkreatívabb, építészetileg legértékesebb és kitüntetésekkel - mint például az UNESCO Világörökség és a dizájnvárosi (City of Design) cím – elhalmozott városaként Stájerország gyöngye varázslatos, műemlékvédelem alatt álló óvárosával Béccsel versenyezve sugárzik. Az egyaránt lélegzetelállító és sportosan kihívó Schlossbergtől annak óratornyával (amely ma a város jelképe) egészen a Lendplatzon megtett kellemes piaci sétáig - bármiről legyen is szó: Graz fellelkesít vonzerejével! Aki az építészek által kedvesen csak "barátságos földönkívüli"-nek nevezett grazi Kunsthausba vezető kitérőt megteszi, annak azt követően egy kerékpártúrát ajánlunk a Mura partján, mivel a Murinselt (Murasziget) mindenképp látni kell! Áradozzunk még tovább? Látogasson el a grazi főpályaudvarnál található A&O hotelbe, és hagyja magát sodorni az egyetemi város sok szegletes kertjében és utcácskájában. 

Elérhetőség

Online Média Zrt.