Horváth Ház

  • Balatonmáriafürdő
  • 5 éj, 2 fő részére
  • Önellátás
  • Fontos! Felhasználható: 2024.05.02 - 09.15. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
110 000 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

6 napos vakáció a Balatonnál!

Az ajánlat tartalma:

  • 6 nap/5 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas, légkondicionált szobában
  • A szobához TV, mini hűtő, közös nappali és teakonyha tartozik
  • Önellátás
  • Medence és napozóágy használat az udvaron
  • Ingyenes WiFi használat
  • Ingyenes parkolás zárt udvarban
     

Felárak:

  • Főszezoni felár (2024.07.15.-08.25.): 15.000 Ft/utalvány
  • Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Bemutatkozás

Horváth Ház a Balaton déli partján, Somogy megyében, Balatonmáriafürdőn helyezkedik el, mindössze 3 perc sétára a parttól és 10 perc sétára a falu központjától. A ház összesen 4 db klimatizált szobával rendelkezik. A szobák mindegyikéhez külön fürdõszoba, TV és közös nappali valamint tea-konyha tartozik. A konyhában kapszulás kávéfőző, hosszú kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, közös nagy hűtő és mosogatógép is található, valamint szobánként külön-külön reggeliző asztal a nappaliban. A ház hatalmas kerttel, medencével, és napozó ágyakkal várja vendégeit. Vezeték nélküli internet az egész házban korlátlanul, ingyen elérhető. A parkolást zárt udvarban biztosítják a vendégek számára.

A jó közlekedésnek köszönhetően kellemes kirándulásokat lehet tenni a környező településekre. Tartalmas nap tölthető el nem messze Keszthelyen, vagy hajókirándulással közelíthetőek meg az északi part települései, Szigliget és Badacsony. Gyalogtúra szervezhető a keresztúri Bokrosi hegy védett pincesoraihoz, ahol a helyi borokat lehet megkóstolni. Továbbá a ház mellett vezet a Balaton -i Kerékpár Körút, így sportolásra is van lehetőség.

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024. szeptember 15-ig hétköznapokon és hétvégéken is. Főszezonban (2024.07.15.-08.25.) felár ellenében, a szabad helyek függvényében a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Pünkösdkor is felár nélkül foglalható.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Horváth Ház a Balaton déli partján, Somogy megyében, Balatonmáriafürdőn helyezkedik el, mindössze 3 perc sétára a parttól és 10 perc sétára a falu központjától. A ház összesen 4 db klimatizált szobával rendelkezik. A szobák mindegyikéhez külön fürdõszoba, TV és közös nappali valamint tea-konyha tartozik. A konyhában kapszulás kávéfőző, hosszú kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, közös nagy hűtő és mosogatógép is található, valamint szobánként külön-külön reggeliző asztal a nappaliban. A ház hatalmas kerttel, medencével, és napozó ágyakkal várja vendégeit. Vezeték nélküli internet az egész házban korlátlanul, ingyen elérhető. A parkolást zárt udvarban biztosítják a vendégek számára. A jó közlekedésnek köszönhetően kellemes kirándulásokat lehet tenni a környező településekre. Tartalmas nap tölthető el nem messze Keszthelyen, vagy hajókirándulással közelíthetőek meg az északi part települései, Szigliget és Badacsony. Gyalogtúra szervezhető a keresztúri Bokrosi hegy védett pincesoraihoz, ahol a helyi borokat lehet megkóstolni. Továbbá a ház mellett vezet a Balaton -i Kerékpár Körút, így sportolásra is van lehetőség.

Elérhetőség

Horváth Ház

Szabad szobák

augusztus

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek