Hotel****

 • Denpasar
 • 10 éj, 1 fő részére
 • Reggeli
 • Fontos! Felhasználható: 2024.09.15 - 12.06. között
Így fizethetsz: Átutalás
A készlet erejéig!
824 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Egzotikus körutazás Bali szigetén!

Az ár kétágyas szobában két fő együttes elhelyezése esetén érvényes.

Az ajánlat tartalma:

 • Repülőjegy oda-vissza
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások: feladott poggyász, kézipoggyász
 • Transzferek kényelmes, légkondicionált buszokkal
 • Kirándulások: a program szerint
 • Tengerparti nyaralás Denpasar környékén
 • Minőségi szállások: elhelyezés 4 csillagos szállodákban a körutazás és a tengerparti nyaralás alatt
 • Reggeli
 • Magyar nyelvű idegenvezetés
   

Indulási időpontok: 2024.09.15.-27., 10.13.-25., 11.24.-12.06.
 

Egyéb költségek:

 • Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 149.990 Ft/fő
 • Indonéz vízum: kb. 30 USD/fő (az Indonéziába való beutazáshoz vízum szükséges, ez érkezéskor vásárolható a helyszínen)
 • Helyszínen fizetendő borravaló: kb. 50 €/fő/út
   

Javasolt szolgáltatások:

 • Ételcsomag a körutazás alatt: 49.990 Ft/fő (4 ebéd, 1 ebédcsomag, 4 vacsora)
 • Vacsoracsomag a tengerparti hotelben:
  • 2024.09.15.-27., 10.13.-25.: 59.990 Ft/fő
  • 2024.11.24.-12.06.: 69.990 Ft/fő
 • Biztosítási csomag (baleset -, poggyász- és útlemondási biztosítás): 40.150 Ft/fő
  (Baleset és poggyászbiztosítás (12.350 Ft) és útlemondási biztosítás (27.800 Ft). A biztosítási csomag megrendelését követően, amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor a bánatpénz 100%-a visszajár.)

Bemutatkozás

 
Tapasztalja meg az indonéziai szigetvilág gyöngyszemének, Balinak mesés szépségét! Lélegzetelállító szentélyek, ősi tradíciók, gyönyörű természeti kincsek várnak minket. Egy darabka földi paradicsom, egy életérzés, egy igazi bakancslistás, életre szóló kaland. A tökéletes felüdülést a körutazás végén a tengerparti hotelben pihenve élhetjük át.
 
Az utazás programja:
 
1. NAP | Utazás Balira
Repülés Budapestről Balira átszállással, az Emirates légitársaság járatával.
 
2. NAP | Érkezés Balira
Érkezés Balira, a mesés indonéz szigetre. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Transzfer a tengerparti hotelbe.. Szállás: Dél-Bali vagy Denpasar Airport Ngurah Rai -Mercure Sanur **** vagy hasonló.
 
3. NAP | Szabadidő
Pihenjen kedvére a mai napon a hotelben, fedezze fel a környéket!
 
4. NAP | Barong tánc – Celuk-piac – Ubud környéke
Kijelentkezés a hotelből. A sziget belseje felé haladunk. A balinézek életében a táncok fontos szerepet játszanak, melyek tükrözik ősi hagyományaikat, vallási hiedelmeiket. Ezek közül az egyik legtipikusabb a barong, a démonok tánca, mely jó és a rossz küzdelméről szól. Alkalmunk nyílik képet kapni erről. Ezt követően Celuk falu felé tartunk, mely Ázsia-szerte híres arany-és ezüstműves termékeiről. Utána egy tradicionális piacot keresünk fel, ahol szemkápráztató szín-és ízkavalkád vár ránk: egzotikus fűszerek, gyümölcsök, és sok más. Érdemes alkudni is! A fotókra kívánkozó Taman Dedari étteremben elfogyasztott ebéd után (ételcsomag a körút alatt) a hotel felé tartunk. Szabadidő. Érdemes felkeresni a Jalan Gootama-t, ahol számos bolt, kávézó, étterem, tetoválóművész várja az utazókat. Szállás: Ubud környékén (The Ubud Village Hotel **** vagy hasonló).
 
5. NAP | Bedugul – Pura Ulun Danu – Gitgit vízesés – Vihara Buddha – Banjar – Pemutaran környéke
Kijelentkezés a hotelből. Bedugul hegyvidéki területen lévő Bratan-tó felé tartunk, mely egy vízzel töltött kráter. Az elképesztően szép, jellegzetesen balinéz látványt nyújtó Pura Ulun Danu hindu szentély a tó partjánál magasodik. A dombos vidéken haladva megörökíthetjük a fenséges kakaó-, illetve kávéültetvényeket a Gitgit-vízesés felé tartva. Kb. 15 perces túrázás után érjük el a festői vízesést, ahol megállunk fotószünetre. A Vihara Buddha, a buddhista kolostor, és meditációs központ igazi nyugalmat áraszt. A Banjar termálvizes fürdő a következő állomásunk, mely a trópusi környezetben igazán különleges hangulatot áraszt. Továbbutazás. Szállás: Pemuteran környéke. (Taman Sari Bali Resort&Spa **** vagy hasonló).
 
6. NAP | Menjangan-sziget – Pulaki szentély – Lovina környéke
A reggelit követően a Labuhan Lalang kikötőből kb. 20 perces hajózás után érkezünk meg a Menjangan szigetre, mely Balitól kb. 8 kilométerre található. Itt életre szóló élményt ígér a sznorkelezés ebben a paradicsomi környezetben. Lélegzetelállító színvilág, és vízi élővilág fogad minket a hullámokban. Visszatérés a hotelbe, elegendő idő kínálkozik egy frissítő zuhanyzásra. Kijelentkezés a hotelből. A Pulaki szentély egy hindu templom, Bali legszentebb helyeinek egyike, mely óvó tekintetét az előtte csillámló tengerre veti. Itt sokszor felbukkannak majmok is. Utazás Lovina felé. Szállás: Lovina környékén. (Aneka Lovina *** vagy hasonló).
 
7. NAP | Sangsit – Pura Beji  Kintamani  Besakih – Rizsteraszok – Candidasa környéke
Kijelentkezés a hotelből. Sangsit faluban az északi balinéz építészet jegyében, a rizs istennőjének tiszteletére épült Pura Beji – templomot keressük fel. A hegyi úton haladva megcsodálhatjuk a lenyűgöző, és folyton más arcát mutató tájat, míg el nem érjük Kintamani falut. Innen fantasztikus kilátás nyílik a kráterre, a Batur-vulkánra (2200 méter magas), mely még ma is aktív, és a Gunung Lebah becenévvel rendelkezik (’Hegy a mélyben’). Ezután a Besakih, Bali legnagyobb, legjelentősebb szentélye bűvöl el minket. 40 tornyocskája, és a Gunung Agung vulkánra nyíló, ámulatba ejtő panorámája teszi még egyedibbé. (A vulkánokat távolról nyílik alkalmunk megtekinteni). A valószínűtlenül szép rizsföldek mellett folytatjuk utunkat, Selat falu közelében. Szállás: Candidasa környékén (Candi Beach Resort and Spa **** vagy hasonló).
 
8. NAP | Tenganan – Goa Lawah  Klungkung – tengerparti hotel
Kijelentkezés a hotelből. Tenganan falu a mai napon első megállónk, a Bali-aga őslakosok otthona, ahol először telepedtek le emberek a szigeten. Itt bepillantást nyerhetünk az ősi életmódba. A Goa Lawah barlangban több ezer denevér él, és egy kis templomot is meg lehet tekinteni. Utolsó látványosságként Klungkung következik, ahol a történelmi Kerta Gosa pavilonban annak idején a bírák ítéletet hoztak. Transzfer a tengerparti hotelbe. (Mercure Sanur **** vagy hasonló).
 
9-11. NAP | Tengerparti pihenés
Adja át magának az igazi pihenésnek, a felüdülésnek a tengerparti hotelben! Élvezze ki a csodás időjárást, az álomszép környezetet, vagy válasszon a helyszínen foglalható kirándulások közül!
 
12. NAP | Hazautazás
Transzfer a reptérre a repülőgép menetrendjétől függően, várhatóan az esti órákban. Hazautazás Budapestre átszállással.
 
13. NAP | Hazaérkezés
Érkezés Budapestre életre szóló élményekkel gazdagodva.

Érvényesség

Az utazás választható időpontjai: 2024.09.15.-27., 10.13.-25. és 11.24.-12.06. között, 13 napos turnusokkal, a szabad helyek függvényében, partnerünkkel előre egyeztetett időpontban.

Fizetési módok

Átutalás

Fizetési feltételek

Fontos, hogy a kiválasztott időponttal kapcsolatban a befizetés előtt először partner irodánkkal egyeztessenek. Az utazás biztosításához előleg megfizetése szükséges 5 napon belül, a fennmaradó összeget legkésőbb 1 hónappal indulás előtt kell kifizetni, ezen összegek a partner irodának fizetendőek. Kérjük, az utalással várják meg az e-mailben kapott utazási szerződést!

Bemutatkozás

  Tapasztalja meg az indonéziai szigetvilág gyöngyszemének, Balinak mesés szépségét! Lélegzetelállító szentélyek, ősi tradíciók, gyönyörű természeti kincsek várnak minket. Egy darabka földi paradicsom, egy életérzés, egy igazi bakancslistás, életre szóló kaland. A tökéletes felüdülést a körutazás végén a tengerparti hotelben pihenve élhetjük át.   Az utazás programja:   1. NAP | Utazás Balira Repülés Budapestről Balira átszállással, az Emirates légitársaság járatával.   2. NAP | Érkezés Balira Érkezés Balira, a mesés indonéz szigetre. Idegenvezetőnk fogadja Önt. Transzfer a tengerparti hotelbe.. Szállás: Dél-Bali vagy Denpasar Airport Ngurah Rai -Mercure Sanur **** vagy hasonló.   3. NAP | Szabadidő Pihenjen kedvére a mai napon a hotelben, fedezze fel a környéket!   4. NAP | Barong tánc – Celuk-piac – Ubud környéke Kijelentkezés a hotelből. A sziget belseje felé haladunk. A balinézek életében a táncok fontos szerepet játszanak, melyek tükrözik ősi hagyományaikat, vallási hiedelmeiket. Ezek közül az egyik legtipikusabb a barong, a démonok tánca, mely jó és a rossz küzdelméről szól. Alkalmunk nyílik képet kapni erről. Ezt követően Celuk falu felé tartunk, mely Ázsia-szerte híres arany-és ezüstműves termékeiről. Utána egy tradicionális piacot keresünk fel, ahol szemkápráztató szín-és ízkavalkád vár ránk: egzotikus fűszerek, gyümölcsök, és sok más. Érdemes alkudni is! A fotókra kívánkozó Taman Dedari étteremben elfogyasztott ebéd után (ételcsomag a körút alatt) a hotel felé tartunk. Szabadidő. Érdemes felkeresni a Jalan Gootama-t, ahol számos bolt, kávézó, étterem, tetoválóművész várja az utazókat. Szállás: Ubud környékén (The Ubud Village Hotel **** vagy hasonló).   5. NAP | Bedugul – Pura Ulun Danu – Gitgit vízesés – Vihara Buddha – Banjar – Pemutaran környéke Kijelentkezés a hotelből. Bedugul hegyvidéki területen lévő Bratan-tó felé tartunk, mely egy vízzel töltött kráter. Az elképesztően szép, jellegzetesen balinéz látványt nyújtó Pura Ulun Danu hindu szentély a tó partjánál magasodik. A dombos vidéken haladva megörökíthetjük a fenséges kakaó-, illetve kávéültetvényeket a Gitgit-vízesés felé tartva. Kb. 15 perces túrázás után érjük el a festői vízesést, ahol megállunk fotószünetre. A Vihara Buddha, a buddhista kolostor, és meditációs központ igazi nyugalmat áraszt. A Banjar termálvizes fürdő a következő állomásunk, mely a trópusi környezetben igazán különleges hangulatot áraszt. Továbbutazás. Szállás: Pemuteran környéke. (Taman Sari Bali Resort&Spa **** vagy hasonló).   6. NAP | Menjangan-sziget – Pulaki szentély – Lovina környéke A reggelit követően a Labuhan Lalang kikötőből kb. 20 perces hajózás után érkezünk meg a Menjangan szigetre, mely Balitól kb. 8 kilométerre található. Itt életre szóló élményt ígér a sznorkelezés ebben a paradicsomi környezetben. Lélegzetelállító színvilág, és vízi élővilág fogad minket a hullámokban. Visszatérés a hotelbe, elegendő idő kínálkozik egy frissítő zuhanyzásra. Kijelentkezés a hotelből. A Pulaki szentély egy hindu templom, Bali legszentebb helyeinek egyike, mely óvó tekintetét az előtte csillámló tengerre veti. Itt sokszor felbukkannak majmok is. Utazás Lovina felé. Szállás: Lovina környékén. (Aneka Lovina *** vagy hasonló).   7. NAP | Sangsit – Pura Beji – Kintamani – Besakih – Rizsteraszok – Candidasa környéke Kijelentkezés a hotelből. Sangsit faluban az északi balinéz építészet jegyében, a rizs istennőjének tiszteletére épült Pura Beji – templomot keressük fel. A hegyi úton haladva megcsodálhatjuk a lenyűgöző, és folyton más arcát mutató tájat, míg el nem érjük Kintamani falut. Innen fantasztikus kilátás nyílik a kráterre, a Batur-vulkánra (2200 méter magas), mely még ma is aktív, és a Gunung Lebah becenévvel rendelkezik (’Hegy a mélyben’). Ezután a Besakih, Bali legnagyobb, legjelentősebb szentélye bűvöl el minket. 40 tornyocskája, és a Gunung Agung vulkánra nyíló, ámulatba ejtő panorámája teszi még egyedibbé. (A vulkánokat távolról nyílik alkalmunk megtekinteni). A valószínűtlenül szép rizsföldek mellett folytatjuk utunkat, Selat falu közelében. Szállás: Candidasa környékén (Candi Beach Resort and Spa **** vagy hasonló).   8. NAP | Tenganan – Goa Lawah – Klungkung – tengerparti hotel Kijelentkezés a hotelből. Tenganan falu a mai napon első megállónk, a Bali-aga őslakosok otthona, ahol először telepedtek le emberek a szigeten. Itt bepillantást nyerhetünk az ősi életmódba. A Goa Lawah barlangban több ezer denevér él, és egy kis templomot is meg lehet tekinteni. Utolsó látványosságként Klungkung következik, ahol a történelmi Kerta Gosa pavilonban annak idején a bírák ítéletet hoztak. Transzfer a tengerparti hotelbe. (Mercure Sanur **** vagy hasonló).   9-11. NAP | Tengerparti pihenés Adja át magának az igazi pihenésnek, a felüdülésnek a tengerparti hotelben! Élvezze ki a csodás időjárást, az álomszép környezetet, vagy válasszon a helyszínen foglalható kirándulások közül!   12. NAP | Hazautazás Transzfer a reptérre a repülőgép menetrendjétől függően, várhatóan az esti órákban. Hazautazás Budapestre átszállással.   13. NAP | Hazaérkezés Érkezés Budapestre életre szóló élményekkel gazdagodva.

Hasznos információk

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy a beutazáshoz útlevél szükséges, amelynek a visszautazástól számítva még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Az Indonéziába való beutazáshoz vízum szükséges, ez érkezéskor vásárolható a helyszínen (kb. 30 USD/fő) A programváltoztatás jogát fenntartjuk, a kirándulások sorrendje változhat! Az út indításához minimális csoportlétszám (min. 30 fő) szükséges! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Elérhetőség

Premio Travel
9400 Sopron, Frankenburg út 7. fsz. 4.