Hotel****

 • Bangkok
 • 11 éj, 1 fő részére
 • Reggeli
 • Fontos! Felhasználható: 2024.09.19 - 12.04. között
Így fizethetsz: Átutalás
A készlet erejéig!
804 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Körutazás Indokína lenyűgöző tájain!

Az ár kétágyas szobában két fő együttes elhelyezése esetén érvényes.

Az ajánlat tartalma:

 • Repülőjegy oda-vissza
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások: feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check in
 • Utazás Thaiföldről Kambodzsába, és Kambodzsából Vietnamba busszal
 • Transzferek: modern, légkondicionált buszokkal
 • Kirándulóprogramok: Spean Praptos híd, Santuk Selyem Farm, Skuon piac, Phnom Penh, Cu Chi alagutak
 • Tengerparti nyaralás Mui Ne-n
 • Minőségi szállások: elhelyezés 4*-os hotelekben a körutazás és a tengerparti nyaralás alatt
 • Reggeli
 • Magyar nyelvű idegenvezetés
   

Indulási időpont: 2024.11.21.-12.04.
 

További indulás felára

 • 2024.09.19.-10.02.: 20.000 Ft/fő
   

Egyéb költségek:

 • Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 179.990 Ft/fő
 • Kambodzsai vízum (helyszínen fizetendő): kb. 35 USD/fő
 • Vietnámi vízum:
  • Egyénileg online intézve: kb. 25 USD/fő
  • Irodai ügyintézéssel: 10.000 Ft/fő
 • Helyszínen fizetendő borravaló: kb. 50 €/fő/út
   

Javasolt szolgáltatások:

 • Vacsoracsomag (az egész utazás alatt, nyaralással együtt): 119.990 Ft/fő
 • Fakultatív programcsomag: 99.990 Ft/fő
  • Bangkok – Palota és a szentélyek, Angkor szentélyei ebéddel, Mekong delta ebéddel, Saigon városnézés, Phnom Penh hajós vacsora
 • Biztosítási csomag (baleset -, poggyász- és útlemondási biztosítás): 45.100 Ft/fő
  (Baleset és poggyászbiztosítás: 13.300 Ft és útlemondási biztosítás: 31.800 Ft. A biztosítási csomag megrendelését követően, amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor a bánatpénz 100%-a visszajár.)
 • Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor van lehetőség. 

Bemutatkozás

 
Életre szóló élményekben és izgalmas kalandokban lehet része indokínai körutazásunk során Thaiföldön, Kambodzsában és Vietnamban. Romlatlan szépségű természeti kincsek, burjánzó esőerdők, ősi szentélyek, keleties báj, és a 20. század történelmének lebilincselő, néha felkavaró emlékei fogadják az utazót. A program fáradalmait a tengerparti pihenés során álomszép környezetben pihenhetjük ki Vietnamban.
 
1. NAP | Utazás Bangkokba
Repülés Budapestről Thaiföldre, átszállással.
 
2. NAP | Érkezés Bangkokba
Érkezés Bangkokba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, transzfer a hotelbe. Helyszínen foglalható fakultatív program: Esti ínyenc ételtúra a kínai negyedben. A program középpontjában a kínai negyed áll, lenyűgöző esti fényeivel. Ez egy igazi street food mennyország, utcai árusokkal és fantasztikus színekkel, illatokkal. Elsőként a Wat Mungkorn Kamalawat (másnéven Wat Leng Noei Yi) buddhista szentély vár ránk, a környék legszentebb helye. Mesés kínai építészeti stílus, arany dekoráció, sárkányok, Buddha-szobrok jellemzik. Ezt követik a kulináris élmények: felfedezhetjük a thai konyha kincseit a sétálóutcán haladva, belefeledkezve az esti kavalkád szemkápráztató nyüzsgésébe. A thai-kínai közösség utcai árusai olyan jellegzetes fogásokat kínálnak, mint a disznóhúsból készült satay, sült osztrigás omlett, a metélőhagymás kínai gombóc, a Michelin-csillagos kínai sült fánk, a szezámos gombóc édes gyömbérteával, és még sok-sok mást! Amikor már kellően jóllaktunk, egy elektronikus tuktukra ülve csodálhatjuk meg az éjszakai fényeket, elhaladva a Rattakosin-sziget, azaz a történelmi központ mellett, és megpillanthatjuk is a fenségesen kivilágított Királyi Palotát.
 
3. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Királyi Palota és a szentélyek)
Szabadidő, vagy FAKULTATÍV programként félnapos bangkoki program következik, a Királyi Palota érintésével. Thaiföld 3 legfontosabb szentélye is részét képezi túránknak: a Wat Traimit – a világhírű Arany Buddha templom (mely grandiózus jellemzőkkel büszkélkedhet: 3 méter magas, 5,5 tonna súlyú, és alapanyagának értéke 40 millió dollár), a királyság legrégebbi temploma, a Wat Pho, azaz Fekvő Buddha, és a What Phra Kaew, a Smaragd Buddha templom, melyet egyetlen jáde kőből faragtak. A Királyi Palota Bangkok szívében magasodó festői épületkomplexum, a sziámi és később a thai királyok hivatalos rezidenciája 1782 óta. A jelenlegi király, IX. Rama nem él, ám a Palota továbbra is hivatalos, állami és királyi események helyszíneként szolgál. Manapság itt protokoll eseményeket is tartanak. Helyszínen foglalható fakultatív program: hajós vacsora a Chao Praya folyón (transzferrel). Életre szóló élményt ígér a program: a régi világ kifinomult eleganciáját, nyugodt luxusát tapasztalhatjuk meg a Királyok folyóján ringva, igazi thai fogásokat kóstolva, miközben felsejlenek előttünk Bangkok esti fényei, a kivilágított Királyi Palota, a Hajnal Szentély, és számos egyéb nevezetesség. Visszatérés a hotelbe.
 
4. NAP | Bangkok - Ban Pakard határátkelő - Siem Reap
Korán kijelentkezés a hotelből. Transzfer a határátkelőhöz, Ban Pakard-ba. Belépünk Kambodzsába, a másik oldalon Psar Pruhm-nál, és Siem Reap felé tartunk. A 15 milliós lakosságú királyság a Thai-öböl partján vérzivataros időket élt át a vörös khmerek uralma alatt a hetvenes években. Ma azonban a melegszívű helyiek tárt karral fogadják a turistákat, akiket romlatlan szépségű kincsek, burjánzó esőerdők, ősi szentélyek várnak. Utazás Siem Reap-ba (kb. 180 km). A nap további részében szabadidő. Transzfer a hotelbe.
 
5. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Angkor szentélyei)
Szabadidő vagy egész napos fakultatív program: Angkor szentélyei (ebéddel). Az UNESCO- Világörökségi lista egyik ékessége, az ősi templomváros több évszázadon át fővárosként funkcionált. Látogatásunkat a déli kapunál kezdjük, itt lépünk be Angkor Thom-ba. A központi elhelyezkedésű Bajon-templom tornyain sejtelmes mosolyú arcok láthatóak. A Phimeanakasz, azaz Mennyei Templom piramishoz hasonló formában épült, mögötte pedig két tavacska fénylik, melyeket régen vallási szertartásokhoz használtak, ma gyerekek fürdenek néha benne. A szentély tetejéről lélegzetelállító kilátás tárul a látogató elé. A komplexum részei még az Elefánt-terasz, a Leprás király terasza, és a Ta Prohm - szentély, mely az esőerdő szívében áll, és egészen varázslatos külsőt kölcsönöznek neki a fák óriási gyökerei, melyek ölelésbe zárják. A meleg miatt visszatérünk Siem Reap-ba, majd délután folytatjuk a programot. A fenséges Angkor Wat a világ egyik legnagyobb vallásos céllal emelt emléke. A templom Kambodzsa nemzeti szimbóluma, és az ország zászlóján is megjelenik. A Pre Rup szentély tetejéről a naplemente aranyló sugarai megcsillannak a templomváros ősi épületein, és a dzsungel zöldjén – örök emléket ígér a látvány. Visszatérés a hotelbe. 
 
6. NAP | Siem Reap - Phnom Penh és fakultatív program (hajós vacsora)
Reggeli után transzfer Phonm Penhbe, Kambodzsa fővárosába (kb. 5 és fél órás út, 315 km, megállók nélkül). Útközben megállunk a Spean Praptos hídnál, melyet a vörös khmerek sikertelenül próbáltak felrobbantani. A Santuk Selyem Farmon ízletes khmer ebédet kapunk, és megismerhetjük a selyem készítésének titkait. A farmot egy vietnami veterán alapította, a környékbeli falvak támogatásának céljából. A Skuon piacon rövid látogatást teszünk, ahol a helyiek egyik kedvencét, a sült tarantulát is árulják. Phonm Penhbe érkezünk. A mintegy másfél milliós Phonm Penh egzotikus vonásai mellett nyugatias nagyvárosi jelleget is magára öltött a közelmúltban, és egyre több turista kedveli nyüzsgő éttermei, kávézói, bárjai miatt is. Felkeressük a Királyi Palotát, melyet 1866-ban építettek, és a jelenlegi uralkodó otthona is. A nagyvárosban igazi oázist ígérnek kertjei, és a Buddha-szoborokkal ékesített Ezüst pagoda. A folyó környékén igazi nyüzsgés zajlik, és rövid sétát tehetünk Phnom Penh kevés sétányainak egyikén, ahol a helyiek gyakorolják táncmozdulataikat, tornáznak. Fakultatív programcsomag: Phnom Penh hajós vacsora (italfogyasztás nincs az árban, menüs vacsora). A folyó mellett zajló élet tárul elénk: gyerekek játszanak, halászok vetik hálójukat a vízbe. A naplementében fürdő Királyi Palota, Ezüst Pagoda látképe örök emléket ígér. Transzfer a hotelbe.
 
7. NAP | Phnom Penh - Cu Chi alagutak - Saigon
Transzfer a Moc Bai határátkelőhöz. Belépünk Vietnamba. A súlyos áldozatokat követelő vietnami háborúnak az 1973-as párizsi béke vetett véget. Az azóta eltelt időben a Vietnami Szocialista Köztársaság előkelő helyet foglal el a különleges úti célokat keresők listáján: keleties bája, a francia gyarmati örökség, a mesés konyhaművészet, a szemkápráztatóan szép tájak miatt sokan szívükbe zárják. Mielőtt Saigonba (azaz Ho Si Minh-városba) érnénk, lebilincselően izgalmas élménnyel gazdagodhatunk a Cu Chi alagutaknál, mely Saigontól mintegy 70 km-re van. A vietkongok, azaz a kommunista gerillák által használt, filmekben is gyakran bemutatott, körülbelül 270 km hosszú, földalatti alagútrendszerből folytattak harcokat Saigon és az Egyesült Államok által támogatott vietnami rezsim ellen. Transzfer a hotelbe.
 
8. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Mekong-delta)
Szabadidő, vagy egész napos fakultatív kirándulás: Mekong-delta (ebéddel). A reggeli után délre indulunk, a Mekong deltájához. A körülbelül negyvenezer négyzetkilométernyi területet Vietnam rizses táljának is becézik, élővilága rendkívül gazdag. Ez az ország legtermékenyebb vidéke: rizst és trópusi gyümölcsöket termesztenek itt. A fenséges, titokzatos folyón hajózva belepillanthatunk a helyiek életébe. Visszatérés a hotelbe késő délután.
 
9. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Saigon városnézés), utazás Miu Ne-be
Szabadidő vagy félnapos Saigon városnézés. Saigon vagy másnéven Ho Si Minh-város 7 milliós, színes és vibráló metropolisz, utcáin biciklik és riksák százai cikáznak. Felkeressük francia múlt őrzőit: az Újraegyesítés Palotát, a Főpostát, a Notre Dame katedrálist, majd a Cholon-t, a kínai negyedet, és a kínai tenger istennő tiszteletére emelt, Thien Hau szentélyt. Utazás Ho Si Minh-városból Mui Ne-be (kb. négyórás út), a tengerparti nyaralás helyszínére. 
 
10. NAP | Nyaralás Mui Ne-ben
Élvezze a kikapcsolódást a meseszép természeti környezetben! Mui Ne környéke híres fehér homokdűnéiről, álomszép partjáról.
 
11. NAP | Nyaralás Mui Ne-ben
Élvezze a kikapcsolódást a meseszép természeti környezetben! Mui Ne környéke híres fehér homokdűnéiről, álomszép partjáról.
 
12. NAP | Nyaralás Mui Ne-ben
Élvezze a kikapcsolódást a meseszép természeti környezetben! Mui Ne környéke híres fehér homokdűnéiről, álomszép partjáról.
 
13. NAP | Mui Ne - Saigon, hazautazás
Transzfer Saigonba, a reptérre, a tervek szerint az esti órákban. Hazautazás átszállással.
 
14. NAP | Érkezés Budapestre
Hazaérkezünk Budapestre.
 

Érvényesség

Az utazás választható időpontjai: 2024.11.21.-12.04. között, valamint 2024.09.19.-10.02. között felár ellenében, 14 napos turnusokkal a szabad helyek függvényében, partnerünkkel előre egyeztetett időpontban.

Fizetési módok

Átutalás

Fizetési feltételek

Fontos, hogy a kiválasztott időponttal, egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatban a befizetés előtt először partner irodánkkal egyeztessenek. Az utazás biztosításához előleg megfizetése szükséges 5 napon belül, a fennmaradó összeget legkésőbb 1 hónappal indulás előtt kell kifizetni, ezen összegek a partner irodának fizetendőek. Kérjük, az utalással várják meg az emailben kapott utazási szerződést!

Bemutatkozás

  Életre szóló élményekben és izgalmas kalandokban lehet része indokínai körutazásunk során Thaiföldön, Kambodzsában és Vietnamban. Romlatlan szépségű természeti kincsek, burjánzó esőerdők, ősi szentélyek, keleties báj, és a 20. század történelmének lebilincselő, néha felkavaró emlékei fogadják az utazót. A program fáradalmait a tengerparti pihenés során álomszép környezetben pihenhetjük ki Vietnamban.   1. NAP | Utazás Bangkokba Repülés Budapestről Thaiföldre, átszállással.   2. NAP | Érkezés Bangkokba Érkezés Bangkokba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, transzfer a hotelbe. Helyszínen foglalható fakultatív program: Esti ínyenc ételtúra a kínai negyedben. A program középpontjában a kínai negyed áll, lenyűgöző esti fényeivel. Ez egy igazi street food mennyország, utcai árusokkal és fantasztikus színekkel, illatokkal. Elsőként a Wat Mungkorn Kamalawat (másnéven Wat Leng Noei Yi) buddhista szentély vár ránk, a környék legszentebb helye. Mesés kínai építészeti stílus, arany dekoráció, sárkányok, Buddha-szobrok jellemzik. Ezt követik a kulináris élmények: felfedezhetjük a thai konyha kincseit a sétálóutcán haladva, belefeledkezve az esti kavalkád szemkápráztató nyüzsgésébe. A thai-kínai közösség utcai árusai olyan jellegzetes fogásokat kínálnak, mint a disznóhúsból készült satay, sült osztrigás omlett, a metélőhagymás kínai gombóc, a Michelin-csillagos kínai sült fánk, a szezámos gombóc édes gyömbérteával, és még sok-sok mást! Amikor már kellően jóllaktunk, egy elektronikus tuktukra ülve csodálhatjuk meg az éjszakai fényeket, elhaladva a Rattakosin-sziget, azaz a történelmi központ mellett, és megpillanthatjuk is a fenségesen kivilágított Királyi Palotát.   3. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Királyi Palota és a szentélyek) Szabadidő, vagy FAKULTATÍV programként félnapos bangkoki program következik, a Királyi Palota érintésével. Thaiföld 3 legfontosabb szentélye is részét képezi túránknak: a Wat Traimit – a világhírű Arany Buddha templom (mely grandiózus jellemzőkkel büszkélkedhet: 3 méter magas, 5,5 tonna súlyú, és alapanyagának értéke 40 millió dollár), a királyság legrégebbi temploma, a Wat Pho, azaz Fekvő Buddha, és a What Phra Kaew, a Smaragd Buddha templom, melyet egyetlen jáde kőből faragtak. A Királyi Palota Bangkok szívében magasodó festői épületkomplexum, a sziámi és később a thai királyok hivatalos rezidenciája 1782 óta. A jelenlegi király, IX. Rama nem él, ám a Palota továbbra is hivatalos, állami és királyi események helyszíneként szolgál. Manapság itt protokoll eseményeket is tartanak. Helyszínen foglalható fakultatív program: hajós vacsora a Chao Praya folyón (transzferrel). Életre szóló élményt ígér a program: a régi világ kifinomult eleganciáját, nyugodt luxusát tapasztalhatjuk meg a Királyok folyóján ringva, igazi thai fogásokat kóstolva, miközben felsejlenek előttünk Bangkok esti fényei, a kivilágított Királyi Palota, a Hajnal Szentély, és számos egyéb nevezetesség. Visszatérés a hotelbe.   4. NAP | Bangkok - Ban Pakard határátkelő - Siem Reap Korán kijelentkezés a hotelből. Transzfer a határátkelőhöz, Ban Pakard-ba. Belépünk Kambodzsába, a másik oldalon Psar Pruhm-nál, és Siem Reap felé tartunk. A 15 milliós lakosságú királyság a Thai-öböl partján vérzivataros időket élt át a vörös khmerek uralma alatt a hetvenes években. Ma azonban a melegszívű helyiek tárt karral fogadják a turistákat, akiket romlatlan szépségű kincsek, burjánzó esőerdők, ősi szentélyek várnak. Utazás Siem Reap-ba (kb. 180 km). A nap további részében szabadidő. Transzfer a hotelbe.   5. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Angkor szentélyei) Szabadidő vagy egész napos fakultatív program: Angkor szentélyei (ebéddel). Az UNESCO- Világörökségi lista egyik ékessége, az ősi templomváros több évszázadon át fővárosként funkcionált. Látogatásunkat a déli kapunál kezdjük, itt lépünk be Angkor Thom-ba. A központi elhelyezkedésű Bajon-templom tornyain sejtelmes mosolyú arcok láthatóak. A Phimeanakasz, azaz Mennyei Templom piramishoz hasonló formában épült, mögötte pedig két tavacska fénylik, melyeket régen vallási szertartásokhoz használtak, ma gyerekek fürdenek néha benne. A szentély tetejéről lélegzetelállító kilátás tárul a látogató elé. A komplexum részei még az Elefánt-terasz, a Leprás király terasza, és a Ta Prohm - szentély, mely az esőerdő szívében áll, és egészen varázslatos külsőt kölcsönöznek neki a fák óriási gyökerei, melyek ölelésbe zárják. A meleg miatt visszatérünk Siem Reap-ba, majd délután folytatjuk a programot. A fenséges Angkor Wat a világ egyik legnagyobb vallásos céllal emelt emléke. A templom Kambodzsa nemzeti szimbóluma, és az ország zászlóján is megjelenik. A Pre Rup szentély tetejéről a naplemente aranyló sugarai megcsillannak a templomváros ősi épületein, és a dzsungel zöldjén – örök emléket ígér a látvány. Visszatérés a hotelbe.    6. NAP | Siem Reap - Phnom Penh és fakultatív program (hajós vacsora) Reggeli után transzfer Phonm Penhbe, Kambodzsa fővárosába (kb. 5 és fél órás út, 315 km, megállók nélkül). Útközben megállunk a Spean Praptos hídnál, melyet a vörös khmerek sikertelenül próbáltak felrobbantani. A Santuk Selyem Farmon ízletes khmer ebédet kapunk, és megismerhetjük a selyem készítésének titkait. A farmot egy vietnami veterán alapította, a környékbeli falvak támogatásának céljából. A Skuon piacon rövid látogatást teszünk, ahol a helyiek egyik kedvencét, a sült tarantulát is árulják. Phonm Penhbe érkezünk. A mintegy másfél milliós Phonm Penh egzotikus vonásai mellett nyugatias nagyvárosi jelleget is magára öltött a közelmúltban, és egyre több turista kedveli nyüzsgő éttermei, kávézói, bárjai miatt is. Felkeressük a Királyi Palotát, melyet 1866-ban építettek, és a jelenlegi uralkodó otthona is. A nagyvárosban igazi oázist ígérnek kertjei, és a Buddha-szoborokkal ékesített Ezüst pagoda. A folyó környékén igazi nyüzsgés zajlik, és rövid sétát tehetünk Phnom Penh kevés sétányainak egyikén, ahol a helyiek gyakorolják táncmozdulataikat, tornáznak. Fakultatív programcsomag: Phnom Penh hajós vacsora (italfogyasztás nincs az árban, menüs vacsora). A folyó mellett zajló élet tárul elénk: gyerekek játszanak, halászok vetik hálójukat a vízbe. A naplementében fürdő Királyi Palota, Ezüst Pagoda látképe örök emléket ígér. Transzfer a hotelbe.   7. NAP | Phnom Penh - Cu Chi alagutak - Saigon Transzfer a Moc Bai határátkelőhöz. Belépünk Vietnamba. A súlyos áldozatokat követelő vietnami háborúnak az 1973-as párizsi béke vetett véget. Az azóta eltelt időben a Vietnami Szocialista Köztársaság előkelő helyet foglal el a különleges úti célokat keresők listáján: keleties bája, a francia gyarmati örökség, a mesés konyhaművészet, a szemkápráztatóan szép tájak miatt sokan szívükbe zárják. Mielőtt Saigonba (azaz Ho Si Minh-városba) érnénk, lebilincselően izgalmas élménnyel gazdagodhatunk a Cu Chi alagutaknál, mely Saigontól mintegy 70 km-re van. A vietkongok, azaz a kommunista gerillák által használt, filmekben is gyakran bemutatott, körülbelül 270 km hosszú, földalatti alagútrendszerből folytattak harcokat Saigon és az Egyesült Államok által támogatott vietnami rezsim ellen. Transzfer a hotelbe.   8. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Mekong-delta) Szabadidő, vagy egész napos fakultatív kirándulás: Mekong-delta (ebéddel). A reggeli után délre indulunk, a Mekong deltájához. A körülbelül negyvenezer négyzetkilométernyi területet Vietnam rizses táljának is becézik, élővilága rendkívül gazdag. Ez az ország legtermékenyebb vidéke: rizst és trópusi gyümölcsöket termesztenek itt. A fenséges, titokzatos folyón hajózva belepillanthatunk a helyiek életébe. Visszatérés a hotelbe késő délután.   9. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program (Saigon városnézés), utazás Miu Ne-be Szabadidő vagy félnapos Saigon városnézés. Saigon vagy másnéven Ho Si Minh-város 7 milliós, színes és vibráló metropolisz, utcáin biciklik és riksák százai cikáznak. Felkeressük francia múlt őrzőit: az Újraegyesítés Palotát, a Főpostát, a Notre Dame katedrálist, majd a Cholon-t, a kínai negyedet, és a kínai tenger istennő tiszteletére emelt, Thien Hau szentélyt. Utazás Ho Si Minh-városból Mui Ne-be (kb. négyórás út), a tengerparti nyaralás helyszínére.    10. NAP | Nyaralás Mui Ne-ben Élvezze a kikapcsolódást a meseszép természeti környezetben! Mui Ne környéke híres fehér homokdűnéiről, álomszép partjáról.   11. NAP | Nyaralás Mui Ne-ben Élvezze a kikapcsolódást a meseszép természeti környezetben! Mui Ne környéke híres fehér homokdűnéiről, álomszép partjáról.   12. NAP | Nyaralás Mui Ne-ben Élvezze a kikapcsolódást a meseszép természeti környezetben! Mui Ne környéke híres fehér homokdűnéiről, álomszép partjáról.   13. NAP | Mui Ne - Saigon, hazautazás Transzfer Saigonba, a reptérre, a tervek szerint az esti órákban. Hazautazás átszállással.   14. NAP | Érkezés Budapestre Hazaérkezünk Budapestre.  

Hasznos információk

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lennie a visszatérés napjától számított minimum 6 hónapig! Thaiföld: nem kell vízum. Kambodzsába belépéshez lehet a határátlépésnél intézni a vízumot, ennek várható ára 35 USD/fő. Vietnámba történő beutazásához vízum szükséges, amely nem igényelhető beutazáskor, hanem előzetesen kell intézni. Kérhető irodánk általi ügyintézés (10.000 Ft/fő), de lehet online egyénileg is intézni (https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/en_US/web/guest/khai-thi-thuc-dien-tu/cap-thi-thuc-dien-tu) vagy személyesen az illetékes vietnámi konzuli hivatalban kell igényelni. Az e-vízum elbírálása kb. három munkanap, ugyanakkor ez hosszabb időt is igénybe vehet, érvényessége 30 nap, ára 25 USD. FONTOS: az e-vízumra irányuló kérelem benyújtása nem jelenti a beutazás engedélyezését. Várja meg a vietnámi bevándorlási hivatal visszajelzését a vízumkérelem elbírálásával kapcsolatban. Amennyiben nem kap visszaigazoló emailt, vagy esetleg a kérelmezés során helytelen adatokat adott meg, írjon a contact@immigration.gov.vn emailcímre. Kérhető irodánk általi vízumügyintézés. A fakultatív programok előzetesen, foglaláskor vásárolhatóak! A programváltozás jogát fenntartjuk, a programok sorrendje változhat. Az utazáshoz min. létszám szükséges: 20 fő

Elérhetőség

Premio Travel
9400 Sopron, Frankenburg út 7. fsz. 4.