Gosztola Gyöngye - az erdő szállodája

  • Gosztola
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Félpanzió
  • Fontos! Felhasználható: 2024.04.15 - 06.30. között
Így fizethetsz: OTP SZÉP kártya MBH SZÉP kártya K&H SZÉP kártya Átutalás Bankkártya
-15%
82 000 Ft helyett
A készlet erejéig!
69 890 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Vidéki kikapcsolódás az Őrség lábánál!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére standard szobában
  • Félpanziós ellátás: büféreggeli és büfévacsora (kis létszámnál négyfogásos menüvacsora)
  • Wellness részleg használat: erdőre néző, fedett mediterrán uszoda feszített víztükrű úszómedencével, pezsgőfürdővel, finn szaunával, infraszaunával, fényterápiával és relaxációs szobával
  • FENG SHUI relaxációs kert használata: stresszoldó faterápia, harmóniasétány számmisztikával, meditációs pontok
  • Kültéri asztalitenisz, sporteszközök
  • Fürdőköntös a szobában (felnőtteknek)
  • Egyszeri 10% kedvezményre jogosító éttermi kupon
  • Hétvégi foglalás esetén ajándék 10% masszázs kedvezmény
  • Ingyenes zárt, szabadtéri, kamerával őrzött parkoló használat
  • Ingyenes WIFI a közös helyiségekben
     

Gyermekkedvezmények:

  • 0-2,99 év között: ingyenes
  • 3-7,99 év között: 8.150 Ft/fő/éj
  • 8-13,99 év között: 10.475 Ft/fő/éj
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 44.000 Ft/2 fő/éj
  • Hétvégi felár: 22.000 Ft/utalvány (péntek és/vagy szombat éjszaka)
  • Félpanziós szervízdíj: 350 Ft/fő/éj (a helyszínen készpénzben fizetendő)
  • Idegenforgalmi adó: 200 Ft/fő/éj (18 éves kortól, a helyszínen készpénzben fizetendő)

Bemutatkozás

Egy parányi, zalai falucskában várja a Vendégeket a Gosztola Gyöngye - az erdő szállodája. A festői Gosztolában szinte mindig dalolnak a madarak, üdezöld minden, csend és nyugalom van. A családi szálloda mesés erdei környezetben található, az Őrség közelében, gyógyitó energiákkal és számos kirándulási lehetőséggel.Itt a zavartalan pihenés nem luxus és az otthonos kényelem természetes igény, ahol a romantikára vágyó párok, a gyermekes családok és az üzleti utazók egyaránt élvezhetik az ízlésesen berendezett szobák és apartmanok kényelmét, ahol reggelente madárdalra ébredhetnek, esténként pedig csak a tücskök zenéje töri meg a csendet.
 
A 37 szoba illetve lakosztály nagyrésze fenyőerdőkre nyíló panorámával kárpáztatja el vendégeket, ahol reggelente madárcsicsergésre ébredhetnek. A klasszikus berendezésű standard szobák klimatizáltak (nyári időszakban), minibár hűtővel, szobaszéffel, LCD televízióval, fürdőszoba zuhanyzóval és/vagy káddal, hajszárítóval, fürdőköpennyel (felnőttek részére) és az emeleten franciaerkéllyel felszereltek.
 
Erdőre néző, fedett mediterrán uszodájuk egyedülálló kilátással rendelkezik. A pihenőágyakkal kialakított wellness részleg panoráma üvegfalai lehetővé teszik, hogy Ön élvezhesse mind a négy évszak pompáját: nyáron a fák között megbújó, perzselő napsugarak, ősszel a színes falevelek, télen a hófedte táj, tavasszal az ébredő természet ad megnyugvást.
 
A Fengshui elvek alapján berendezett szálloda, a környező üdezöld fenyő és lombos erdők, a családias hangulat és a településen felfedezett gyógyító Szent György földsugárzás észrevétlenül hozzájárulnak ahhoz, hogy Vendégek energiával töltődjenek fel és kipihenten térjenek haza gosztolai nyaralásukból.
 

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024. június 30-ig hétköznapokon. Hétvégéken felár ellenében, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Kivéve: kiemelt időszakokban, iskolai szünetek és tematikus hétvégék ideje alatt.

Fizetési módok

OTP SZÉP kártya, MBH SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

Egy parányi, zalai falucskában várja a Vendégeket a Gosztola Gyöngye - az erdő szállodája. A festői Gosztolában szinte mindig dalolnak a madarak, üdezöld minden, csend és nyugalom van. A családi szálloda mesés erdei környezetben található, az Őrség közelében, gyógyitó energiákkal és számos kirándulási lehetőséggel.Itt a zavartalan pihenés nem luxus és az otthonos kényelem természetes igény, ahol a romantikára vágyó párok, a gyermekes családok és az üzleti utazók egyaránt élvezhetik az ízlésesen berendezett szobák és apartmanok kényelmét, ahol reggelente madárdalra ébredhetnek, esténként pedig csak a tücskök zenéje töri meg a csendet.   A 37 szoba illetve lakosztály nagyrésze fenyőerdőkre nyíló panorámával kárpáztatja el vendégeket, ahol reggelente madárcsicsergésre ébredhetnek. A klasszikus berendezésű standard szobák klimatizáltak (nyári időszakban), minibár hűtővel, szobaszéffel, LCD televízióval, fürdőszoba zuhanyzóval és/vagy káddal, hajszárítóval, fürdőköpennyel (felnőttek részére) és az emeleten franciaerkéllyel felszereltek.   Erdőre néző, fedett mediterrán uszodájuk egyedülálló kilátással rendelkezik. A pihenőágyakkal kialakított wellness részleg panoráma üvegfalai lehetővé teszik, hogy Ön élvezhesse mind a négy évszak pompáját: nyáron a fák között megbújó, perzselő napsugarak, ősszel a színes falevelek, télen a hófedte táj, tavasszal az ébredő természet ad megnyugvást.   A Fengshui elvek alapján berendezett szálloda, a környező üdezöld fenyő és lombos erdők, a családias hangulat és a településen felfedezett gyógyító Szent György földsugárzás észrevétlenül hozzájárulnak ahhoz, hogy Vendégek energiával töltődjenek fel és kipihenten térjenek haza gosztolai nyaralásukból.  

Hasznos információk

A szállodai szoba érkezés napján 15 órától áll a vendégek rendelkezésére, távozás napján 11 óráig kell elhagyni a szobát. Wellness részleg nyitva tartása: minden nap 8-21 óra között.

Elérhetőség

Gosztola Gyöngye - az erdő szállodája
8978 Gosztola, Fő út 16.

NTAK regisztrációs szám: SZ19000415
NTAK szerinti besorolás: Szálloda

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek