Naspolya Panzió

  • Bátaapáti
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Félpanzió
  • Fontos! Felhasználható: 2024.04.01 - 09.30. között
Így fizethetsz: OTP SZÉP kártya MBH SZÉP kártya K&H SZÉP kártya Átutalás Bankkártya
-26%
66 900 Ft helyett
A készlet erejéig!
49 490 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Természetközeli lazítás a Naspolya völgyben!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
  • Üdvözlőital
  • Félpanziós ellátás: reggeli és kétfogásos, bőséges vacsora
  • Varázslatos környezet: a szálláshoz tartozó 14 hektáros, hegyekkel körülölelt völgy
  • Ingyenes WiFi használat
  • Ingyenes parkolás
     

Gyermekkedvezmények:

  • 0-1,99 év között: a szülőkkel egy ágyban ingyenes
  • 2-11,99 év között: 9.775 Ft/fő/éj
  • 12 éves kortól: 12.075 Ft/fő/éj
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 24.150 Ft/2 fő/éj
  • Hétvégi felár: 8.990 Ft/utalvány (péntek és/vagy szombat éjszaka)
  • Ünnepi felár (2024.08.20.): 13.800 Ft/utalvány
  • Superior szoba felára: 1.700 Ft/fő/éj
  • Családi szoba felára: 2.300 Ft/fő/éj
  • Faház szoba felára: 3.400 Ft/fő/éj
  • Kistestű háziállat felára: 3.500 Ft/éj

Bemutatkozás

A Naspolya Panzió Bátaapátiban található, ahova egyetlen, kitűnő minőségű út vezet, ezért úgynevezett “zsáktelepülés”, Bátaszék és Bonyhád közötti összekötő útról lekanyarodva érhetjük el a községet. A Naspolya Panzió és Éttermet a hagyományos sváb építészet jellegzetességeit magán őrző (tornácos, nyitott folyosó, vastag vályogfalak) házban alakították ki, melyet később bővítettek az étteremmel és további szobákkal. A panzióban 16 kétágyas szoba található. Minden szobában kábeltelevízió, fürdőszoba és vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. Zsebbarát szobáikban a fürdőszobák zuhanyzósak, nyáron a jó klímát a régi vályog falak biztosítják. Aki hamisítatlan vidéki szállásra vágyik, annak bátran ajánlják zsebbarát szobáik bármelyikét. Az 5 db superior szoba zuhanyzóval vagy káddal, légkondicinonáló berendezéssel felszerelt. A 14-es, exlusive szobában ezeken kívül bőr ülőgarnitúra, DVD lejátszó található, és akár két pótággyal is bővíthető.

A panzió a mögötte elterülő völgyről kapta a Naspolya nevet. A Naspolya völgy panorámája egyedülálló élményt ad az étteremben az asztalnál étkező, vagy a teraszon pihenő vendégek számára. Gyakran láthatók őzek, szarvasok, vaddisznók a tisztáson legelészve, melyeket közelebbről is megfigyelhetnek a vállalkozó szellemű vendégek az erdőszélre telepített magaslesről.

A panzió éttermének max. kapacitása 50 fő. Az étterem tágas teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a völgyre. A vendéglő a hét minden napján bőséges étel-ital kínálattal várja a betérő vendégeket. A Tűzkő Birtok gazdag borkultúrát felvonultató igényes italválasztéka, valamint gondosan megválogatott fűszerek teremtik meg a hagyományos magyar konyha ízvilágát. A szállás természeti környezetéből adódóan gazdag választék található az étlapon a vadételekből, valamint édesvízi és tengeri halféleségeket is kínálnak vendégeik számára.

Vendégszerető, szorgalmas emberek, rend, nyugalom, tisztaság, ez Bátaapáti – Dél-Dunántúl egyik legdinamikusabban fejlődő települése. A falu kincse a környezete: erdők, dombok, patakok, virágillat, madárdal. A falut körülölelő erdők gazdag vadállománnyal rendelkeznek, megtalálható itt az őz, vaddisznó, dámszarvas, gímszarvas. A legközelebbi városok: Bátaszék (12 km), Bonyhád (14 km), Szekszárd (20 km), Baja (35 km), Pécs (49 km).

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024. szeptember 30-ig hétköznapokon. Hétvégéken és ünnepi időszakban (2024.08.20.) felár ellenében, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján.

Fizetési módok

OTP SZÉP kártya, MBH SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Naspolya Panzió Bátaapátiban található, ahova egyetlen, kitűnő minőségű út vezet, ezért úgynevezett “zsáktelepülés”, Bátaszék és Bonyhád közötti összekötő útról lekanyarodva érhetjük el a községet. A Naspolya Panzió és Éttermet a hagyományos sváb építészet jellegzetességeit magán őrző (tornácos, nyitott folyosó, vastag vályogfalak) házban alakították ki, melyet később bővítettek az étteremmel és további szobákkal. A panzióban 16 kétágyas szoba található. Minden szobában kábeltelevízió, fürdőszoba és vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. Zsebbarát szobáikban a fürdőszobák zuhanyzósak, nyáron a jó klímát a régi vályog falak biztosítják. Aki hamisítatlan vidéki szállásra vágyik, annak bátran ajánlják zsebbarát szobáik bármelyikét. Az 5 db superior szoba zuhanyzóval vagy káddal, légkondicinonáló berendezéssel felszerelt. A 14-es, exlusive szobában ezeken kívül bőr ülőgarnitúra, DVD lejátszó található, és akár két pótággyal is bővíthető. A panzió a mögötte elterülő völgyről kapta a Naspolya nevet. A Naspolya völgy panorámája egyedülálló élményt ad az étteremben az asztalnál étkező, vagy a teraszon pihenő vendégek számára. Gyakran láthatók őzek, szarvasok, vaddisznók a tisztáson legelészve, melyeket közelebbről is megfigyelhetnek a vállalkozó szellemű vendégek az erdőszélre telepített magaslesről. A panzió éttermének max. kapacitása 50 fő. Az étterem tágas teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a völgyre. A vendéglő a hét minden napján bőséges étel-ital kínálattal várja a betérő vendégeket. A Tűzkő Birtok gazdag borkultúrát felvonultató igényes italválasztéka, valamint gondosan megválogatott fűszerek teremtik meg a hagyományos magyar konyha ízvilágát. A szállás természeti környezetéből adódóan gazdag választék található az étlapon a vadételekből, valamint édesvízi és tengeri halféleségeket is kínálnak vendégeik számára. Vendégszerető, szorgalmas emberek, rend, nyugalom, tisztaság, ez Bátaapáti – Dél-Dunántúl egyik legdinamikusabban fejlődő települése. A falu kincse a környezete: erdők, dombok, patakok, virágillat, madárdal. A falut körülölelő erdők gazdag vadállománnyal rendelkeznek, megtalálható itt az őz, vaddisznó, dámszarvas, gímszarvas. A legközelebbi városok: Bátaszék (12 km), Bonyhád (14 km), Szekszárd (20 km), Baja (35 km), Pécs (49 km).

Elérhetőség

Naspolya Panzió

NTAK regisztrációs szám: PA19002449
NTAK szerinti besorolás: Panzió

Szabad szobák

augusztus

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek