Natura Panzió

  • Szilvásvárad
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2024.03.23 - 12.20. között
Így fizethetsz: OTP SZÉP kártya MBH SZÉP kártya K&H SZÉP kártya Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
59 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Családi kikapcsolódás Szilvásváradon!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 felnőtt + két 12 éven aluli gyermek részére klimatizált, családi szobában 
  • Érkezéskor welcome drink (gyermekek részére alkoholmentes)
  • Bőséges reggeli frissen sütött pékáruval
  • 1 óra wellness használat: 6 személyes jakuzzi, szauna, sószoba
  • Ingyenes WiFi használat
  • Ingyenes parkoló használat
     

Gyermekkedvezmények:

  • Két gyermek 0-11,99 év között: ingyenes
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 30.000 Ft/4 fő/éj
  • Hétvégi felár: 10.000 Ft/4 fő/éj (péntek és/vagy szombat éjszaka)
  • Kiemelt időszaki felár (2024.06.15.-09.15., ünnepnapok): 10.000 Ft/4 fő/éj
  • Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Bemutatkozás

A Natura Panzió Szilvásváradon található, amely a Bükk legszebb és leglátogatottabb gyöngyszeme. A panzió a település központjában, mégis csendes kis utcában helyezkedik el csodálatos kilátással a hegyekre.
 
A szálláshely összesen 6 db szobával, 2 db lakosztállyal és 2 db apartmannal rendelkezik.  A légkondicionált szobák LCD kábeltévével, valamint saját kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. Közös társalgó is rendelkezésre áll. A szálláshely bár részlegén minőségi italok, borok, pezsgők, sörök, üdítők kaphatóak. A wellness részlegen egy 6 személyes jakuzzi, szauna és sószoba található. A szállástól csupán 200 m távolságra található a Lipicai Lótenyésztés Történeti Kiállítás, ahol a Lipicai Ménes is látogatható. Közvetlen közelben egy házias étterem található.
 
Szilvásvárad a Bükk-hegység lankái között terül el, egyedülálló természeti adottságainak köszönhetően az ország egyik legkedveltebb üdülőhelye. A Szilvásváradra látogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet, a friss, tiszta levegőt, a nyugalmat, az erdők csendjét, a patakok zúgását. A Bükki Nemzeti Park területén gyalogos sétával, kerékpárral vagy kisvasúttal járható végig a Szalajka-völgy, gyönyörködhetnek a Fátyol-vízesésben és a kristálytiszta forrásokban, megtekinthetik a híres lipicai ménest és a pisztrángos tavakat. Természeti szépsége mellett megismerhetjük a falu történelmi múltját és kultúráját is. A település gasztronómiai csodákkal is szolgál, gondoljunk csak a pisztrángra, amely akár sütve, akár füstölve is fenséges étek, de ne hagyják ki a szarvasgomba felhasználásával készült specialitásokat sem.
 

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024. december 20-ig hétköznapokon. Hétvégéken és kiemelt időszakokban (2024.06.15.-09.15., ünnepnapok) felár ellenében, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján.

Fizetési módok

OTP SZÉP kártya, MBH SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Natura Panzió Szilvásváradon található, amely a Bükk legszebb és leglátogatottabb gyöngyszeme. A panzió a település központjában, mégis csendes kis utcában helyezkedik el csodálatos kilátással a hegyekre.   A szálláshely összesen 6 db szobával, 2 db lakosztállyal és 2 db apartmannal rendelkezik.  A légkondicionált szobák LCD kábeltévével, valamint saját kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. Közös társalgó is rendelkezésre áll. A szálláshely bár részlegén minőségi italok, borok, pezsgők, sörök, üdítők kaphatóak. A wellness részlegen egy 6 személyes jakuzzi, szauna és sószoba található. A szállástól csupán 200 m távolságra található a Lipicai Lótenyésztés Történeti Kiállítás, ahol a Lipicai Ménes is látogatható. Közvetlen közelben egy házias étterem található.   Szilvásvárad a Bükk-hegység lankái között terül el, egyedülálló természeti adottságainak köszönhetően az ország egyik legkedveltebb üdülőhelye. A Szilvásváradra látogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet, a friss, tiszta levegőt, a nyugalmat, az erdők csendjét, a patakok zúgását. A Bükki Nemzeti Park területén gyalogos sétával, kerékpárral vagy kisvasúttal járható végig a Szalajka-völgy, gyönyörködhetnek a Fátyol-vízesésben és a kristálytiszta forrásokban, megtekinthetik a híres lipicai ménest és a pisztrángos tavakat. Természeti szépsége mellett megismerhetjük a falu történelmi múltját és kultúráját is. A település gasztronómiai csodákkal is szolgál, gondoljunk csak a pisztrángra, amely akár sütve, akár füstölve is fenséges étek, de ne hagyják ki a szarvasgomba felhasználásával készült specialitásokat sem.  

Elérhetőség

Natura Panzió
3348 Szilvásvárad, Jókai Mór u. 5/A

NTAK regisztrációs szám: PA19002700
NTAK szerinti besorolás: Panzió

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek