Sun City Apartmanházak

  • Hódmezővásárhely
  • 2 éj, 3 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2024.06.01 - 08.31. között
Így fizethetsz: OTP SZÉP kártya MBH SZÉP kártya K&H SZÉP kártya Átutalás Bankkártya
-20%
70 000 Ft helyett
A készlet erejéig!
55 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Nyári vízparti pihenés!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2-3 fő részére modern, új építésű, skandináv stílusú apartmanban
  • Az apartmanok felszereltsége: franciaágyas hálószoba (pótágyazható), főzőlappal, hűtővel, mikróval felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba, LCD TV, klíma, kerti bútorokkal felszerelt terasz
  • Svédasztalos reggeli a strandon található Snack & Grill étteremben
  • Ajándék strandbelépő
  • Törölköző és ágynemű bekészítés
  • Gyermek játszótér használat
  • Vízisportolási lehetőségek a szabadidőpark területén
    (szezonális jelleggel, az időjárás függvényében, térítés ellenében)
  • Ingyenes Wifi használat
  • Ingyenes parkolás
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 27.950 Ft/apartman/éj
  • Idegenforgalmi adó: 200 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Bemutatkozás

A Sun City Apartmanházak Szeged és Hódmezővásárhely között, Hódmezővásárhely külterületén fekszik egy több, mint 16 hektáros területen, csodálatos természeti környezetben. A szabadidő centrum célja, hogy kortól és nemtől függetlenül bárki megtalálja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget, akár aktív időtöltésre, akár nyugalomra, pihenésre vágyik. Ennek érdekében lehetőség nyílik strandolásra, napozásra, horgászatra, strand röplabdázásra és strandfocira is. Akik pedig az extrém vízi sportokat kedvelik, a jet ski és a wakeboard által nyújtotta izgalmakat is átélhetik. A vízisportolási lehetőségek szezonális jelleggel és az időjárás függvényben vehetők igénybe.
 
A több napos látogatást tervező vendégek számára három különböző apartmantípus biztosít szálláshelyet a szabadidő park területén. Az újonnan épült apartmanok modern bútorokkal, jól felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, TV-vel és klímával, valamint saját terasszal is rendelkeznek. A vízi komplexum gyönyörű parkosított részén két újépítésű apartmanházban találhatók a Modern apartmanok. A jet-ski pályához közeli épületekben 4-4 db fiatalos és lendületes skandináv stílusú apartman került kialakításra. Ezekben az apartmanokban 2 vagy maximum 2+1 fő elhelyezésére van lehetőség. A praktikusan és ízlésesen berendezett, 4+2 férőhelyes, Tóparti kétszintes design apartmanházakban pedig kényelmesen elférhet egy nagyobb család is. A korábbi tanyaépületben kialakított további három, Vidéki stílusú apartman a régi, falusi házak hangulatát idézi, mégis komfortos szállásként funkcionál. A régies hangulatú bútorokkal berendezett apartmanokhoz közös kerti terasz is tartozik. A vendégek számára Wi-Fi internet és parkolási lehetőség is biztosított, valamint számukra a központ strandja és a sportpályái szabadon használhatók.
 
A Sun City területén kialakításra került egy jet-ski tó, valamint a sportcentrum kínálatában szerepel wakeboard pálya is, ahol a kezdő szinttől a profikig mindenki megtalálhatja a képességeinek megfelelő élményelemet. A vendégek számára sporteszközöket és -felszerelést is tudnak biztosítani a helyszínen. A pihenni vágyókat a fokozatosan mélyülő tó területén létrehozott homokos strand várja, napozóágyakkal és napernyőkkel. A diófákkal övezett park ideális hely a családoknak, társaságoknak. A fürdőtóban 4 db csúszda üzemel a gyermekek legnagyobb örömére. A legkisebbeket pedig játszótér várja. A szabadidő park területén a szezonális jelleggel és az időjárás függvényében nyitvatartó Snack&Grill Étterem nyújt étkezési lehetőséget, amely kellemes terasszal vagy klimatizált belső térrel várja vendégeit, hagyományos strand ételeket, frissen sült pizzákat és grill fogásokat kínálva.

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024.06.01.-08.31. között hétköznapokon és hétvégéken is, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján.

Fizetési módok

OTP SZÉP kártya, MBH SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Sun City Apartmanházak Szeged és Hódmezővásárhely között, Hódmezővásárhely külterületén fekszik egy több, mint 16 hektáros területen, csodálatos természeti környezetben. A szabadidő centrum célja, hogy kortól és nemtől függetlenül bárki megtalálja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget, akár aktív időtöltésre, akár nyugalomra, pihenésre vágyik. Ennek érdekében lehetőség nyílik strandolásra, napozásra, horgászatra, strand röplabdázásra és strandfocira is. Akik pedig az extrém vízi sportokat kedvelik, a jet ski és a wakeboard által nyújtotta izgalmakat is átélhetik. A vízisportolási lehetőségek szezonális jelleggel és az időjárás függvényben vehetők igénybe.   A több napos látogatást tervező vendégek számára három különböző apartmantípus biztosít szálláshelyet a szabadidő park területén. Az újonnan épült apartmanok modern bútorokkal, jól felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával, TV-vel és klímával, valamint saját terasszal is rendelkeznek. A vízi komplexum gyönyörű parkosított részén két újépítésű apartmanházban találhatók a Modern apartmanok. A jet-ski pályához közeli épületekben 4-4 db fiatalos és lendületes skandináv stílusú apartman került kialakításra. Ezekben az apartmanokban 2 vagy maximum 2+1 fő elhelyezésére van lehetőség. A praktikusan és ízlésesen berendezett, 4+2 férőhelyes, Tóparti kétszintes design apartmanházakban pedig kényelmesen elférhet egy nagyobb család is. A korábbi tanyaépületben kialakított további három, Vidéki stílusú apartman a régi, falusi házak hangulatát idézi, mégis komfortos szállásként funkcionál. A régies hangulatú bútorokkal berendezett apartmanokhoz közös kerti terasz is tartozik. A vendégek számára Wi-Fi internet és parkolási lehetőség is biztosított, valamint számukra a központ strandja és a sportpályái szabadon használhatók.   A Sun City területén kialakításra került egy jet-ski tó, valamint a sportcentrum kínálatában szerepel wakeboard pálya is, ahol a kezdő szinttől a profikig mindenki megtalálhatja a képességeinek megfelelő élményelemet. A vendégek számára sporteszközöket és -felszerelést is tudnak biztosítani a helyszínen. A pihenni vágyókat a fokozatosan mélyülő tó területén létrehozott homokos strand várja, napozóágyakkal és napernyőkkel. A diófákkal övezett park ideális hely a családoknak, társaságoknak. A fürdőtóban 4 db csúszda üzemel a gyermekek legnagyobb örömére. A legkisebbeket pedig játszótér várja. A szabadidő park területén a szezonális jelleggel és az időjárás függvényében nyitvatartó Snack&Grill Étterem nyújt étkezési lehetőséget, amely kellemes terasszal vagy klimatizált belső térrel várja vendégeit, hagyományos strand ételeket, frissen sült pizzákat és grill fogásokat kínálva.

Hasznos információk

A szállásokat érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, és a távozás napján 10 óráig áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanok nem dohányzóak. Az apartmanokban házi kedvenceket nem tudnak fogadni. A vízisportolási lehetőségek, valamint a szabadidő park területén található Snack&Grill Étterem szezonális jelleggel és az időjárás függvényében üzemelnek.

Elérhetőség

Sun City Apartmanházak
6800 Hódmezővásárhely, Kopáncs tanya 1.

NTAK regisztrációs szám: EG19006283
NTAK szerinti besorolás: Egyéb szálláshely

Szabad szobák

június

Ke Sze Csü Szo Va
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek