Nagypince Borhotel Wine & Spa

  • Böhönye
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Félpanzió
  • Fontos! Felhasználható: 2024.03.18 - 05.28. között
Így fizethetsz: OTP SZÉP kártya Átutalás Bankkártya
-45%
99 980 Ft helyett
A készlet erejéig!
54 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Tavaszi páros hétköznapok!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére a felnőttbarát Nagypince Borhotel Wine & Spa kétágyas standard szobáiban
  • Welcome drink
  • Félpanziós ellátás: svédasztalos reggeli és vacsora
  • Jakuzzi és szauna használat
  • Kültéri medence használat (áprilistól az időjárás függvényében)
  • Ingyenes WiFi használat
  • Ingyenes parkolás
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 19.910 Ft/2 fő/éj

Bemutatkozás


Nagypince Borhotel Wine & Spa Böhönyén, Somogy megye nyugati részén, a Belső-Somogyi dombság ölelésében található, a Festeticsek egykori nagypincéjében. A hotel 15 gondosan megtervezett, prémium bútorzatú szobája között standard és superior szobák, valamint két négyfős családi lakosztály, egy kétfős Vadász lakoszály és egy párok részére kialakított Ámor lakosztály is megtalálható. A szobák klímával, WiFI-vel, síkképernyős TV-vel, szobaszéffel és minibárral felszereltek, zuhanyzós vagy kádas fürdőszobával rendelkeznek. A hotel felnőttbarát, rendezvények kivételével csak 12 éves kortól fogadja vendégeit.
 
A vendégek részére az étteremben svédasztalos reggelit biztosítanak. Az étterem részét képezi a Beck Pincészet, ahol megcsodálhatják az 1880-ból származó présgerendát is. A 130 méter hosszú borospincében autentikus környezetben kóstolhatják meg a Balatonboglári borvidékhez tartozó Böhönye borait. A wellnesst a hotel vendégei ingyenesen használhatják. A nyári időszakban üzemelő kültéri medencéből és a napozóteraszról belátni az egész vidéket és a borbirtokot. Ősztől egy különleges hordószauna és jakuzzi is várja a feltöltődni vágyókat.
 
A környék hosszú szőlőültetvényeiről, finom borairól és csodaszép természeti adottságairól híres. Tökéletes helyszín, ha szeretne elvonulni a nagyváros zajától egy gyönyörű, meghitt, romantikus környezetbe. A birtokról tiszta időben nemcsak a Dél-Balatoni Borvidék, hanem még a Badacsony is látszik, valamint a tizennyolc hektáron elterülő böhönyei szőlészet.

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024.03.18.-05.28. között kizárólag hétköznapokon (vasárnaptól csütörtökig), a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Kivéve: kiemelt és ünnepi időszakokban, valamint hétvégéken.

Fizetési módok

OTP SZÉP kártya, Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Nagypince Borhotel Wine & Spa Böhönyén, Somogy megye nyugati részén, a Belső-Somogyi dombság ölelésében található, a Festeticsek egykori nagypincéjében. A hotel 15 gondosan megtervezett, prémium bútorzatú szobája között standard és superior szobák, valamint két négyfős családi lakosztály, egy kétfős Vadász lakoszály és egy párok részére kialakított Ámor lakosztály is megtalálható. A szobák klímával, WiFI-vel, síkképernyős TV-vel, szobaszéffel és minibárral felszereltek, zuhanyzós vagy kádas fürdőszobával rendelkeznek. A hotel felnőttbarát, rendezvények kivételével csak 12 éves kortól fogadja vendégeit.   A vendégek részére az étteremben svédasztalos reggelit biztosítanak. Az étterem részét képezi a Beck Pincészet, ahol megcsodálhatják az 1880-ból származó présgerendát is. A 130 méter hosszú borospincében autentikus környezetben kóstolhatják meg a Balatonboglári borvidékhez tartozó Böhönye borait. A wellnesst a hotel vendégei ingyenesen használhatják. A nyári időszakban üzemelő kültéri medencéből és a napozóteraszról belátni az egész vidéket és a borbirtokot. Ősztől egy különleges hordószauna és jakuzzi is várja a feltöltődni vágyókat.   A környék hosszú szőlőültetvényeiről, finom borairól és csodaszép természeti adottságairól híres. Tökéletes helyszín, ha szeretne elvonulni a nagyváros zajától egy gyönyörű, meghitt, romantikus környezetbe. A birtokról tiszta időben nemcsak a Dél-Balatoni Borvidék, hanem még a Badacsony is látszik, valamint a tizennyolc hektáron elterülő böhönyei szőlészet.

Hasznos információk

A szálláshely felnőttbarát, ezért csak 12 éves kortól fogad vendégeket.

Elérhetőség

Nagypince Borhotel Wine & Spa
8719 Böhönye, Urasági szőlőhegy hrsz 0818/8

NTAK regisztrációs szám: SZ22043376
NTAK szerinti besorolás: Szálloda

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek