Janus Boutique Hotel & SPA****

  • Siófok
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2024.04.01 - 06.16. között
Így fizethetsz: OTP SZÉP kártya K&H SZÉP kártya Átutalás Bankkártya
-45%
110 000 Ft helyett
A készlet erejéig!
59 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Pihentető kikapcsolódás Siófokon!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére egyedi stílusú franciaágyas szobában (max. 2 fő)
  • Bőséges svédasztalos reggeli
  • Wellness részleg használat: úszómedence, jakuzzi, infraszauna, gőzkabin
  • Személyenként egy belépő a Bella Állatparkba egyszeri alkalommal
  • Borkóstoló Siófokon (5 féle bor, hidegtál)
  • 10% kedvezményre jogosító kupon a szálloda két partner éttermébe
  • Vonattal érkező vendégek esetében a vonatjegy ára visszatérítendő (kizárólag az odaútra szóló jegyre vonatkozik, érkezéskor a recepción szükséges bemutatni)
  • Ingyenes WiFi használat
  • Idegenforgalmi adó
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 29.990 Ft/2 fő/éj
  • Hétvégi felár: 6.990 Ft/2 fő/éj (péntek és/vagy szombat éjszaka)
  • Superior szoba felára: 9.990 Ft/szoba/éj (max. 2 fő)

Bemutatkozás

A Janus Boutique Hotel & SPA**** Siófok szívében, a gyönyörű Balaton partján teszi lehetővé, hogy vendégeik könnyedén élvezhessék a téli és nyári Balaton minden varázsát. A szálloda Makovecz Imre nevéhez fűződő tervezése pedig egyedi karaktert kölcsönöz az épületnek, így az kívül-belül igazi műalkotásnak számít.
 
A szálloda vendégszeretete és odafigyelése minden szobában érezhető, mivel minden egyes szoba különböző stílust és hangulatot öltött magára, hogy minden vendégük megtalálja a számára tökéletes otthont távol otthonától. A szálloda római és óegyiptomi stílusban kialakított wellness részlege különleges élményeket kínál, ahol az ellazulás és kikapcsolódás mindenki számára elérhetővé válik. Az úszómedence frissítő merülést ígér, a pezsgőfürdő pedig a pihenés kényeztető pillanatait. A szauna és gőzkabin a test és lélek tisztításában nyújt segítséget. Az edzőterem azoknak szól, akik a mozgás örömében találják meg a harmóniát.
 
A kiváló szolgáltatások, az egyedülálló hangulat és a gyönyörű környezet garantálják, hogy a szálloda minden vendége jól érezze magát, legyen szó pihenésről vagy romantikus hétvégéről. A különleges hangulatú – nyitott és belső üvegtetős – átriumok, a dizájn szobák, és a wellness szolgáltatások kombinációja egyedi élménnyé varázsolják az itt eltöltött napokat.

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024.04.01.-06.16. között hétköznapokon. Hétvégéken felár ellenében, a szabad helyek függvényében a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Kivéve: 2024.05.17.-20. között.

Fizetési módok

OTP SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Janus Boutique Hotel & SPA**** Siófok szívében, a gyönyörű Balaton partján teszi lehetővé, hogy vendégeik könnyedén élvezhessék a téli és nyári Balaton minden varázsát. A szálloda Makovecz Imre nevéhez fűződő tervezése pedig egyedi karaktert kölcsönöz az épületnek, így az kívül-belül igazi műalkotásnak számít.   A szálloda vendégszeretete és odafigyelése minden szobában érezhető, mivel minden egyes szoba különböző stílust és hangulatot öltött magára, hogy minden vendégük megtalálja a számára tökéletes otthont távol otthonától. A szálloda római és óegyiptomi stílusban kialakított wellness részlege különleges élményeket kínál, ahol az ellazulás és kikapcsolódás mindenki számára elérhetővé válik. Az úszómedence frissítő merülést ígér, a pezsgőfürdő pedig a pihenés kényeztető pillanatait. A szauna és gőzkabin a test és lélek tisztításában nyújt segítséget. Az edzőterem azoknak szól, akik a mozgás örömében találják meg a harmóniát.   A kiváló szolgáltatások, az egyedülálló hangulat és a gyönyörű környezet garantálják, hogy a szálloda minden vendége jól érezze magát, legyen szó pihenésről vagy romantikus hétvégéről. A különleges hangulatú – nyitott és belső üvegtetős – átriumok, a dizájn szobák, és a wellness szolgáltatások kombinációja egyedi élménnyé varázsolják az itt eltöltött napokat.

Hasznos információk

Bejelentkezés: 15:00-tól, kijelentkezés: 11:00-ig.

Elérhetőség

Janus Boutique Hotel & SPA****
8600 Siófok, Fő utca 93-95.

NTAK regisztrációs szám: SZ19000032
NTAK szerinti besorolás: Szálloda

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek