Corso Boutique Hotel****

  • Gyula
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2024.03.01 - 12.22. között
Így fizethetsz: OTP SZÉP kártya MBH SZÉP kártya K&H SZÉP kártya Átutalás Bankkártya
-32%
87 500 Ft helyett
A készlet erejéig!
59 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Frissítő wellness Gyulán!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére standard szobában (nem pótágyazható)
  • Gazdag svédasztalos reggeli
  • „Corso Kincse” wellness sziget korlátlan használata: gőzkabin, infra- és finnszauna, aromakabin, sókamra, jakuzzi
  • Egy alkalommal 40 perces program a Spa Pro jádeköves masszázságyon
  • 30% kedvezmény az 1 órás privát wellness szolgáltatás árából (előre egyeztetett időpontban, 21:00-22:00 között)
  • Felnőtteknek személyenként egy alkalommal ajándék belépő a Gyulai Várfürdőbe (egy napon belül kétszeri belépést biztosít)
  • Egyszeri 10% kedvezmény a Várfürdőben található Termál Bisztró étterembe
  • VISIT GYULA CARD turisztikai kártya biztosítása, mely a város közel 50 pontján biztosít 5-20% további kedvezményt a kártya használóinak
  • Fürdőköntös és törölköző használat
  • Szobaszéf használat
  • Ingyenes WI-FI az egész épületben
     

Gyermekkedvezmények:

  • 0-2,99 év között kiságyon: ingyenes
  • 3-5,99 év között: 2.900 Ft/fő/éj
  • 6-9,99 év között: 4.900 Ft/fő/éj 
  • 10-17,99 év között: 6.900 Ft/fő/éj
  • 3 évesnél idősebb gyermek vagy két gyermek érkezése esetén az elhelyezés superior pótágyazható szobákban lehetséges a pótágy árak és a szobatípus felár megfizetése mellett.
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 29.950 Ft/2 fő/éj
  • Hétvégi felár: 20.000 Ft/utalvány (péntek és/vagy szombat éjszaka)
  • Superior szoba felára: 8.000 Ft/2 fő/éj
  • Parkolás a szálloda zárt, belső parkolójában (rendelkezésre állás függvényében): 2.500 Ft/autó/éj, vagy a szálloda utcájában 2.160 Ft/nap az egész városban érvényes parkolójeggyel
  • Kisállat felára: 6.000 Ft/éj
  • Idegenforgalmi adó: 550 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Bemutatkozás

A négycsillagos Corso Boutique Hotel Gyula élénk belvárosának középpontjában, az üzleti és kereskedelmi centrumban fekszik, néhány percre csupán a jól ismert nevezetességektől. Kényelmes, rövid sétával elérhető a híres gyulai vár, a Várfürdő, a múzeumok, üzletek, éttermek, cukrászdák, szórakozóhelyek. A szálloda hátsó bejárata a gyulai korzóról nyílik, így a vendégek közvetlen a nyüzsgő sétálóutcán, az azt megtörő virágos parkokban, és hangulatos, szökőkutakban gazdag tereken találják magukat.

A Corso Boutique Hotel összesen 20 szobával áll a vendégek rendelkezésére. A szobák megjelenése követi a 21. század divatos külső jegyeit, forma és design, a dekoráció látványos vizualitásának megjelenítésével. A hotel design koncepciójának kialakításakor elsődleges szempont volt Gyula természetközeli mivoltának hangsúlyozása.

Egy- és kétágyas standard szobákat, melyből két szoba akadálymentesített, valamint 1 standard négyfős családi szobát, 5 superior szobát és 1 lakosztályt kínálunk. Minden szoba klimatizált, minibárral, szobaszéffel, telefonnal, LCD televízióval, internetcsatlakozási lehetőséggel ellátott. A magasabb kategóriákban DVD-lejátszó, mini hifi és extra szobabekészítés növeli a színvonalat.
Gyula legújabb szállodájának főbb szolgáltatásai között megtalálható a wellness részleg is. A Corso Boutique Hotel speciálisan kialakított szaunavilágában elfelejtheti mindennapi gondjait. Az exkluzív kialakítású wellness rész ideális helyszíne a testi-lelki felfrissülésnek, gondolatai rendezésének. Szaunavilágunkban öt különböző szauna típus áll a vendégek rendelkezésre: finnszauna, infraszauna, aromakabin, gőzkabin és sókamra. Ezen kívül jacuzzi és masszázsszolgáltatások; valamint klubszoba áll a vendégek rendelkezésre, az üzleti utazókat pedig konferenciaterem és business centrum várja. A vendéglátást a nemzetközi és speciálisan gyulai reggelin túl, a szálloda kávézója és bárja látja el. Ajánljuk mindenkinek, aki kultúrára, pezsgő-lüktető belvárosi életre vágyik a fák, virágok és vizek városában, Gyulán.

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024.03.01.-06.20. és 2024.09.06.-12.22. között hétköznapokon. Hétvégéken felár ellenében, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Kivéve: 2024.03.14.-17., 03.29.-04.07., 05.17.-20., 06.21.-09.05. és 10.21.-11.03. között, valamint egyéb ünnepi és kiemelt időszakokban.

Fizetési módok

OTP SZÉP kártya, MBH SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A négycsillagos Corso Boutique Hotel Gyula élénk belvárosának középpontjában, az üzleti és kereskedelmi centrumban fekszik, néhány percre csupán a jól ismert nevezetességektől. Kényelmes, rövid sétával elérhető a híres gyulai vár, a Várfürdő, a múzeumok, üzletek, éttermek, cukrászdák, szórakozóhelyek. A szálloda hátsó bejárata a gyulai korzóról nyílik, így a vendégek közvetlen a nyüzsgő sétálóutcán, az azt megtörő virágos parkokban, és hangulatos, szökőkutakban gazdag tereken találják magukat. A Corso Boutique Hotel összesen 20 szobával áll a vendégek rendelkezésére. A szobák megjelenése követi a 21. század divatos külső jegyeit, forma és design, a dekoráció látványos vizualitásának megjelenítésével. A hotel design koncepciójának kialakításakor elsődleges szempont volt Gyula természetközeli mivoltának hangsúlyozása. Egy- és kétágyas standard szobákat, melyből két szoba akadálymentesített, valamint 1 standard négyfős családi szobát, 5 superior szobát és 1 lakosztályt kínálunk. Minden szoba klimatizált, minibárral, szobaszéffel, telefonnal, LCD televízióval, internetcsatlakozási lehetőséggel ellátott. A magasabb kategóriákban DVD-lejátszó, mini hifi és extra szobabekészítés növeli a színvonalat. Gyula legújabb szállodájának főbb szolgáltatásai között megtalálható a wellness részleg is. A Corso Boutique Hotel speciálisan kialakított szaunavilágában elfelejtheti mindennapi gondjait. Az exkluzív kialakítású wellness rész ideális helyszíne a testi-lelki felfrissülésnek, gondolatai rendezésének. Szaunavilágunkban öt különböző szauna típus áll a vendégek rendelkezésre: finnszauna, infraszauna, aromakabin, gőzkabin és sókamra. Ezen kívül jacuzzi és masszázsszolgáltatások; valamint klubszoba áll a vendégek rendelkezésre, az üzleti utazókat pedig konferenciaterem és business centrum várja. A vendéglátást a nemzetközi és speciálisan gyulai reggelin túl, a szálloda kávézója és bárja látja el. Ajánljuk mindenkinek, aki kultúrára, pezsgő-lüktető belvárosi életre vágyik a fák, virágok és vizek városában, Gyulán.

Hasznos információk

Wellness nyitva tartás: minden nap 10:00 - 21:00 óráig.

Elérhetőség

Corso Boutique Hotel****
5700 Gyula, Megyeház u. 1.

NTAK regisztrációs szám: SZ19000367
NTAK szerinti besorolás: Szálloda

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek