Waterfront Lodge

  • Szelidi-tó
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2024.03.05 - 10.30. között
Így fizethetsz: OTP SZÉP kártya MBH SZÉP kártya K&H SZÉP kártya Átutalás Bankkártya
-54%
108 000 Ft helyett
A készlet erejéig!
49 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Felejthetetlen pihenés a Szelidi-tó partján!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére kényelmes, légkondicionált Deluxe kétágyas szobában
  • Üdvözlőital (észak-olasz prosecco)
  • Bőséges büféreggeli minőségi ételekkel, a csodálatos panorámával rendelkező étteremben (pezsgő, lazac, meleg és hideg ételek, felvágottak, sajtok, gyümölcsök, primőr zöldségek)
  • Wellness részleg használat: finn és infra szauna, fürdődézsa, külső és belső jakuzzi
  • Luxus minőségű fürdőszobai piperecikkek bekészítése a szobában
  • Törölköző és fürdőköntös bekésztés
  • Ingyenes WiFi használat a szálláshely egész területén
  • Ingyenes parkolás a panzió saját parkolójában
     

Gyermekkedvezmények: (a szülőkkel egy szobában)

  • 0-2,99 év között: ingyenes
  • 3-9,99 év között: 6.250 Ft/fő/éj
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 24.995 Ft/2 fő/éj
  • Hétvégi felár: 16.000 Ft/utalvány (péntek és/vagy szombat éjszaka)
  • Főszezoni felár (2024.06.01.-08.30.): 19.000 Ft/2 fő/éj (hétvégi felár nem fizetendő)
  • Félpanziós ellátás felára: 5.000 Ft/fő/alkalom
  • Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Bemutatkozás

A Waterfront Lodge tökéletes kikapcsolódást és exkluzív élményeket kínál.
 
A Waterfront Lodge 2021. márciusában nyitotta meg kapuit a Szelidi-tó déli partján, ahol minőségi szolgáltatásokkal és tartalmas időtöltéssel várják a vendégeket. A térségben egyedülálló négycsillagos panzió célja, hogy az ide látogató vendégek igényeit maximálisan kielégítő, magas szintű szolgáltatásokat nyújtsanak. A csodás környezet adta nyugalom mellett a szálláshelyet úgy alkották meg, hogy minden összetevő a vendégek teljes kikapcsolódását szolgálja. A mesés Szelidi-tó partja kiváló helyszínt biztosít, hogy akár párjával, akár barátaival elvonuljon a nagyvárosok zajától és testileg-lelkileg újjászülessen. 
 
A panzió 13 egyedileg berendezett, légkondicionált, elegáns szobája különleges hangulattal, megnyugtató szín- és formavilággal rendelkezik, ahol minden a tökéletes pihenést, a kényelmet, a felfrissülést szolgálja.  A 12 tágas kétágyas szobák mellett 1 egy szoba (pótággyal) három személy elhelyezését teszi lehetővé, valamint néhány szoba összenyitható,így családok számára kényelmes elhelyezést biztosít. A reggelizőből semmihez sem fogható, csodálatos kilátás nyílik a tóra. Kávéját kortyolgatva gyönyörködhet a páratlan képben, ahogyan a nap sugarai aranyszínűre festik a nádast!
 
A Waterfront Lodge saját wellness részlegén finn- és infraszauna, merülődézsa, relaxációs nyugágyak, masszázsfotel, valamint kültéri és beltéri jakuzzi biztosítja a felfrissülést. A panziótól néhány méterre a homokos és füves strandon találhatják magukat a vendégek, amely nyáron megunhatatlan élményt kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
 
A Szelidi-tó a Dél-Alföld egyik leglátogatottabb és legkedveltebb, természeti értékekben gazdag, szabadidős lehetőségekkel rendelkező úticélja. A nyári főszezonban sem zsúfolt strandon mindenki megtalálhatja a neki megfelelő pihenési formát. A kisgyermekekkel érkezők is nyugodtan pihenhetnek, mert a víz lassan mélyül, több helyen külön pancsolókat is találhatunk a kicsiknek. A tavat és környékét a pihenés, a fürdőzés, az aktív turizmuson belül a vízi sportok, a túrázás, a természeti értékek megtekintése miatt, és persze horgászat, vadászat céljából keresik fel az ide látogatók.
 

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024. október 30-ig hétköznapokon. Hétvégéken és főszezonban (2024.06.01.-08.30.) felár ellenében, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Kivéve kiemelt időszakokban: 2024.08.16.-20. között.

Fizetési módok

OTP SZÉP kártya, MBH SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Waterfront Lodge tökéletes kikapcsolódást és exkluzív élményeket kínál.   A Waterfront Lodge 2021. márciusában nyitotta meg kapuit a Szelidi-tó déli partján, ahol minőségi szolgáltatásokkal és tartalmas időtöltéssel várják a vendégeket. A térségben egyedülálló négycsillagos panzió célja, hogy az ide látogató vendégek igényeit maximálisan kielégítő, magas szintű szolgáltatásokat nyújtsanak. A csodás környezet adta nyugalom mellett a szálláshelyet úgy alkották meg, hogy minden összetevő a vendégek teljes kikapcsolódását szolgálja. A mesés Szelidi-tó partja kiváló helyszínt biztosít, hogy akár párjával, akár barátaival elvonuljon a nagyvárosok zajától és testileg-lelkileg újjászülessen.    A panzió 13 egyedileg berendezett, légkondicionált, elegáns szobája különleges hangulattal, megnyugtató szín- és formavilággal rendelkezik, ahol minden a tökéletes pihenést, a kényelmet, a felfrissülést szolgálja.  A 12 tágas kétágyas szobák mellett 1 egy szoba (pótággyal) három személy elhelyezését teszi lehetővé, valamint néhány szoba összenyitható,így családok számára kényelmes elhelyezést biztosít. A reggelizőből semmihez sem fogható, csodálatos kilátás nyílik a tóra. Kávéját kortyolgatva gyönyörködhet a páratlan képben, ahogyan a nap sugarai aranyszínűre festik a nádast!   A Waterfront Lodge saját wellness részlegén finn- és infraszauna, merülődézsa, relaxációs nyugágyak, masszázsfotel, valamint kültéri és beltéri jakuzzi biztosítja a felfrissülést. A panziótól néhány méterre a homokos és füves strandon találhatják magukat a vendégek, amely nyáron megunhatatlan élményt kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt!   A Szelidi-tó a Dél-Alföld egyik leglátogatottabb és legkedveltebb, természeti értékekben gazdag, szabadidős lehetőségekkel rendelkező úticélja. A nyári főszezonban sem zsúfolt strandon mindenki megtalálhatja a neki megfelelő pihenési formát. A kisgyermekekkel érkezők is nyugodtan pihenhetnek, mert a víz lassan mélyül, több helyen külön pancsolókat is találhatunk a kicsiknek. A tavat és környékét a pihenés, a fürdőzés, az aktív turizmuson belül a vízi sportok, a túrázás, a természeti értékek megtekintése miatt, és persze horgászat, vadászat céljából keresik fel az ide látogatók.  

Elérhetőség

Waterfront Lodge

NTAK regisztrációs szám: PA21000134
NTAK szerinti besorolás: Panzió

Szabad szobák

augusztus

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek