Hotel Csillag Tokaj***

  • Rakamaz
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Félpanzió
  • Fontos! Felhasználható: 2024.04.01 - 06.30. között
Így fizethetsz: OTP SZÉP kártya MBH SZÉP kártya K&H SZÉP kártya Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
79 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Tavaszi Borangolás Tokajban!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére kényelmes kétágyas szobában, kizárólag hétfői, szerdai, vagy pénteki érkezéssel
  • Érkezéskor fogadó ital (személyenként egy pohár Tokaji bor vagy üdítő)
  • Svédasztalos reggeli
  • Érkezés napján gyertyafényes borvacsora a Prés Borbár történelmi pincéjében, mely három fogásból és 7 tételes borkóstolóból áll
  • A köztes napon délelőtt a Tokaji Városi Múzeum és Interaktív Világörökségi Bormúzeum meglátogatása
  • A köztes napon délután 2 fő részére kerékpártúra Tarcalra a Majoros Családi Borbirtokra, ahol 5 tételből álló borkóstolón vehetnek részt
  • A köztes napon este háromfogásos vacsora a Halra Bor Étteremben (szűkített étlapról választható)
  • Elutazás napján 50 perces sétahajózás a Bodrog és a Tisza folyón 2 fő részére (2024. április 15-től)
  • Személyenként 10% kedvezmény a Gabó Masszázsstúdió masszázsaiból (más kedvezménnyel nem összevonható)
  • 10% kedvezmény a Prés Borbárban és Vinotékájában
  • Ingyenes Wifi használat
  • Ingyenes parkolás a szálloda területén
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 35.000 Ft/2 fő/éj (reggelivel, programok nélkül)
  • Hétvégi felár: 20.000 Ft/utalvány (pénteki érkezés)
  • Transzfer Tarcalra a Majoros Családi Borbirtokra: 5.000 Ft/fő
  • Háziállat (10 kg-ig): 5.000 Ft/állat/éj
  • Idegenforgalmi adó: 250 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Bemutatkozás

Töltődjön fel csodálatos környezetben a Bodrog és a Tisza ölelésében, a nyugalom szigetén! 
Élvezze a hamisítatlan tokaji borokat és hazai ízeket és pihenjen aktívan egy családias környezetben!
 
A Hotel Csillag Tokaj*** a Tisza rakamazi oldalán, közvetlenül az Erzsébet királyné híd lábánál helyezkedik el festői környezetben. A hídon átsétálva található Tokaj sétálóutcája és belvárosa. Az eredetileg úttörőtábornak épült szálláshelyet a változó igényekhez igazodva egy korszerű, új építésű, modern külsővel rendelkező klimatizált szálloda váltotta, melynek különlegessége, hogy akár vízről, hajóval is megközelíthető.
 
A szálloda 30 db szobával rendelkezik, ezekből 1 mozgáskorlátozottak részére is alkalmas, valamint 1 kétlégteres családi szoba is kialakításra került. A szobák saját zuhanyzóval, minibárral, szobaszéffel és LCD tv-vel felszereltek, valamint a folyóra, vagy a parkosított udvarra néző kilátással, a földszinten terasszal, az emeleten francia erkéllyel rendelkeznek. Ezenkívül külön épületben 2 db 2 fős és 2 db 4 fős (pótágyazható) apartman áll a családos vendégek rendelkezésére. A szállodához tartozó Halra Bor Étterem, melynek neve is elárulja az irányt, halas ételekkel és mellé finom Tokaj-Hegyaljai borokkal várja az itt megszálló Vendégeket. Természetesen tradicionális magyaros ételek is megtalálhatóak a kínálatban.
 
A szálloda udvarán, a Tisza parton található filagória alatt lehetőség van szabadtéri főzésre, sütögetésre, bográcsozásra. A gyermekek számára nagyméretű, homokos játszótér nyújthat önfeledt kikapcsolódást, amely szintén a vízparton, attól kerítéssel elhatárolt területen helyezkedik el. Lehetőség van kajak-kenuzásra, kerékpár bérlésre, sárkányhajózásra, motorcsónak bérlésre, illetve sétahajózásra is a Tiszán és a Bodrogon.
 
Tokaj és környéke igazi program nagyhatalom, a Bodrog és Tisza folyó közelsége révén kajak, kenu, sárkányhajó, jogosítvány nélkül vezethető horgászcsónak bérelhető, szervezett vízitúra programok mellett sétahajó és kiránduló hajó járatok indulnak. A város két múzeuma felejthetetlen program kicsiknek és nagyoknak. Pince és borkóstoló programok, sajtmanufaktúra látogatások és még sorolhatnánk mennyi program lehetőség van a szűk értelemben vett környéken!

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024.04.01.-06.30. között kizárólag hétfői, szerdai, vagy pénteki érkezéssel. Hétvégéken (pénteki érkezés esetén) felár ellenében, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Kivéve: 2024.05.01., 05.17.-20. és 05.31.-06.02. között.

Fizetési módok

OTP SZÉP kártya, MBH SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

Töltődjön fel csodálatos környezetben a Bodrog és a Tisza ölelésében, a nyugalom szigetén!  Élvezze a hamisítatlan tokaji borokat és hazai ízeket és pihenjen aktívan egy családias környezetben!   A Hotel Csillag Tokaj*** a Tisza rakamazi oldalán, közvetlenül az Erzsébet királyné híd lábánál helyezkedik el festői környezetben. A hídon átsétálva található Tokaj sétálóutcája és belvárosa. Az eredetileg úttörőtábornak épült szálláshelyet a változó igényekhez igazodva egy korszerű, új építésű, modern külsővel rendelkező klimatizált szálloda váltotta, melynek különlegessége, hogy akár vízről, hajóval is megközelíthető.   A szálloda 30 db szobával rendelkezik, ezekből 1 mozgáskorlátozottak részére is alkalmas, valamint 1 kétlégteres családi szoba is kialakításra került. A szobák saját zuhanyzóval, minibárral, szobaszéffel és LCD tv-vel felszereltek, valamint a folyóra, vagy a parkosított udvarra néző kilátással, a földszinten terasszal, az emeleten francia erkéllyel rendelkeznek. Ezenkívül külön épületben 2 db 2 fős és 2 db 4 fős (pótágyazható) apartman áll a családos vendégek rendelkezésére. A szállodához tartozó Halra Bor Étterem, melynek neve is elárulja az irányt, halas ételekkel és mellé finom Tokaj-Hegyaljai borokkal várja az itt megszálló Vendégeket. Természetesen tradicionális magyaros ételek is megtalálhatóak a kínálatban.   A szálloda udvarán, a Tisza parton található filagória alatt lehetőség van szabadtéri főzésre, sütögetésre, bográcsozásra. A gyermekek számára nagyméretű, homokos játszótér nyújthat önfeledt kikapcsolódást, amely szintén a vízparton, attól kerítéssel elhatárolt területen helyezkedik el. Lehetőség van kajak-kenuzásra, kerékpár bérlésre, sárkányhajózásra, motorcsónak bérlésre, illetve sétahajózásra is a Tiszán és a Bodrogon.   Tokaj és környéke igazi program nagyhatalom, a Bodrog és Tisza folyó közelsége révén kajak, kenu, sárkányhajó, jogosítvány nélkül vezethető horgászcsónak bérelhető, szervezett vízitúra programok mellett sétahajó és kiránduló hajó járatok indulnak. A város két múzeuma felejthetetlen program kicsiknek és nagyoknak. Pince és borkóstoló programok, sajtmanufaktúra látogatások és még sorolhatnánk mennyi program lehetőség van a szűk értelemben vett környéken!

Hasznos információk

A borvacsora a Prés Borbárban hétfőn, szerdán és pénteken kerül megrendezésre 19:00 órától. A borkóstoló a Majoros Családi Borbirtokon kedden, csütörtökön és szombaton kerül megrendezésre. A fel nem használt csomagelemekért visszatérítés nem jár. A szolgáltatás igénybevételekor érvényes ÁFA-t tartalmazza. A szálláshely a programváltoztatás jogát fenntartja.

Elérhetőség

Hotel Csillag Tokaj***
4465 Rakamaz, Horgász u. 3.

NTAK regisztrációs szám: SZ22035632
NTAK szerinti besorolás: Szálloda

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek