Megnyugtat-lak Apartmanház

  • Demjén
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2024.02.01 - 05.31. között
Így fizethetsz: OTP SZÉP kártya MBH SZÉP kártya Átutalás Bankkártya
-19%
54 200 Ft helyett
A készlet erejéig!
43 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Nyugodt felfrissülés Demjénben!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére franciaágyas szobában
  • Bőséges svédasztalos reggeli
  • Személyenként egy ajándék belépő a szomszédos Barrico Thermal Hotel**** vagy a Demjén Piramis Fürdő és Üdülőpark wellness részlegébe
  • Bográcsozási és grillezési lehetőség a kertben
  • Ingyenes WIFI használat
  • Kamerával megfigyelt parkoló használata
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 21.950 Ft/2 fő/éj
  • Hétvégi felár: 6.000 Ft/utalvány (péntek és/vagy szombat éjszaka)
  • Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj (18 éves kortól)
     

Felnőttbarát szálláshely, csak 14 éven felüli vendégeket fogad.

Bemutatkozás


A Megnyugtat-lak Apartmanház Demjénben, csendes, nyugodt környezetben várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat, mindössze 20 méterre a legközelebbi fürdőzési lehetőségtől. A szálláshely felnőttbarát, csak 14 éven felüli vendégeket fogad. 7 db tágas, franciaágyas szobával, valamint egy tetőtéri, nappalis családi szobávál rendelkezik. A szobák klímával, síkképernyős TV-vel, ingyenes WIFI-vel, minibárral és zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. A vendégek részére bőséges reggelit biztosítanak. A hangulatos kerthelyiségben grillezési és bográcsozási lehetőség elérhető. Az autóval érkezők a kamerával megfigyelt parkolót használhatják. 
 
Demjén, a Mátra és a Bükk lábánál, Egertől 12 km-re, a Laskó patak völgyében elterülő kis település. Dimbes-dombos környezettel, jó levegővel, sétára hívogató remek panorámát biztosító pontok sokaságával várja az ide érkező vendégeket. Ebbe a tájba gyöngyszemként beleillik a Cascade Barlang-, Élmény- és Gyógyfürdő, valamint a szomszédos Egerszalóki Gyógyfürdő. A településen vagy közvetlen közelében számtalan látnivaló található, melyek pár perces sétával elérhetők. Érdemes ellátogatni a híres Kaptár kövekhez, a Remete barlanghoz, a kőbe vájt juhhodályokhoz, valamint a Kő tetőhöz és a Hegyes kőhöz. Ezenkívül Kőkultúrát bemutató tanösvény, Pihenő park és Vadaspark is várja az idelátogatókat.

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2024.02.01.-05.31. között hétköznapokon. Hétvégéken felár ellenében, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Kivéve: 2024.03.14.-17., 03.29.-04.07. és 05.17.-20. között.

Fizetési módok

OTP SZÉP kártya, MBH SZÉP kártya, Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Megnyugtat-lak Apartmanház Demjénben, csendes, nyugodt környezetben várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat, mindössze 20 méterre a legközelebbi fürdőzési lehetőségtől. A szálláshely felnőttbarát, csak 14 éven felüli vendégeket fogad. 7 db tágas, franciaágyas szobával, valamint egy tetőtéri, nappalis családi szobávál rendelkezik. A szobák klímával, síkképernyős TV-vel, ingyenes WIFI-vel, minibárral és zuhanyzós fürdőszobával felszereltek. A vendégek részére bőséges reggelit biztosítanak. A hangulatos kerthelyiségben grillezési és bográcsozási lehetőség elérhető. Az autóval érkezők a kamerával megfigyelt parkolót használhatják.    Demjén, a Mátra és a Bükk lábánál, Egertől 12 km-re, a Laskó patak völgyében elterülő kis település. Dimbes-dombos környezettel, jó levegővel, sétára hívogató remek panorámát biztosító pontok sokaságával várja az ide érkező vendégeket. Ebbe a tájba gyöngyszemként beleillik a Cascade Barlang-, Élmény- és Gyógyfürdő, valamint a szomszédos Egerszalóki Gyógyfürdő. A településen vagy közvetlen közelében számtalan látnivaló található, melyek pár perces sétával elérhetők. Érdemes ellátogatni a híres Kaptár kövekhez, a Remete barlanghoz, a kőbe vájt juhhodályokhoz, valamint a Kő tetőhöz és a Hegyes kőhöz. Ezenkívül Kőkultúrát bemutató tanösvény, Pihenő park és Vadaspark is várja az idelátogatókat.

Hasznos információk

A szobák érkezés napján 14:00 és 17:00 között foglalhatók el, utazás napján pedig 10:00 óráig állnak a vendégek rendelkezésére. A szálláshely felnőttbarát, csak 14 éven felüli vendégeket fogad.

Elérhetőség

Megnyugtat-lak Apartmanház
3395 Demjén, Tölgyfa utca 22.

NTAK regisztrációs szám: EG21007543
NTAK szerinti besorolás: Egyéb szálláshely

Szabad szobák

május

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Van szabad szoba
Nincs szabad szoba
Nem érvényes nap
A szálláshely telítettségi adatai tájékoztató jellegűek