Hotel Theatrino****

  • Prága
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2024.01.02 - 12.22. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
85 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Városlátogatás a csodás Prágába!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére a Hotel Theatrino**** kétágyas szobáiban
  • Egy alkalommal welcome drink 2 fő részére
  • Két alkalommal svédasztalos reggeli 2 fő részére
  • Információs prospektusok és kalandtippek a város felfedezésére
  • Ingyenes internet használat
  • Utazás egyénileg
     

Gyermekkedvezmény: 

  • 0-1,99 év között pótágy igényléssel vagy kiságyban, a szülőkkel egy szobában: ingyenes
  • Egy szobában maximálisan egy kiságy vagy pótágy helyezhető el!
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 44.000 Ft/2 fő/éj
  • Helyszínen fizetendő (tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):
    • Hétvégi felár: 25 €/szoba/éj (péntek és/vagy szombat éjszaka)
    • Kisállat: 20 €/éj
    • Idegenforgalmi adó: 2 €/fő/éj

Bemutatkozás

A Hotel Theatrino**** Prága központjában található. A szállodában 73 komfortosan felszerelt szoba van, melyek mindegyike fürdőszobával, TV-vel, minibárral, széffel és kávéfőzővel van felszerelve. A vendégek ingyenesen igénybe vehetik a wellness részleg nyújtotta kényeztetéseket, masszázs is igényelhető. A svédasztalos reggeli gyönyörű környezetben fogyasztható el a szecessziós stílusban épített, egykori színházteremben, melyet Harald Schreiber osztrák építész újított fel. 
A szálláshely a történelmi belvárostól mindössze 3 villamosmegállóra vagy 20 perces sétára, a Lipanska villamosmegállótól pedig csupán 50 méterre található.
 
Prága - Csehország fővárosának az egyik legfőbb nevezetessége a Károly-híd, mely a Moldva folyó felett ível át. Turistaként természetesen kihagyhatatlan látványosság, ha odalátogatunk. Mivel az Óvárost és a várnegyedet köti össze, így egyébként is a Károly-híd az ideális átkelési lehetőség. Szerencsére csak gyalog használható, így kellemes sétákat tehetünk rajta. Ha a Királyi palotában járunk, akkor ne hagyjuk ki a Szent Vitus-székesegyházat és legfőképp annak tornyát, ahova a kilátás miatt éri meg felmenni. Egész Prága belátható a toronyból: a Károly-híd és az Óváros, de a többi nevezetesség is megcsodálható felülről.  
Prága egyik legforgalmasabb utcája a Károly utca, mely nevéhez méltó módon a Károly-híd felé vezet. Az utcán rengeteg bolt található és a sok, Prágát felkereső turista miatt főleg szuveníreket árusítanak. Ezenfelül a Károly utcában még sok vendéglátóhely is van. Érdemes bebarangolni Prága több területét, kis utcáit. Minél többet ismer belőle az ember, annál jobban beleszeret ebbe a nyüzsgő, de mégis nyugodt városba.

Érvényesség

A voucher 2024.01.02.-12.22. között felhasználható és szabadon átruházható. Hétvégéken felár ellenében foglalható. Kizárt időpontok: 2024.03.29.-04.01., 04.26.-06.01. között és az adventi hétvégék. A foglalás ezután közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának a megadásával, a szabad helyek függvényében a theatrino@avehotels.cz email címen. Több utalvány összevonásával a tartózkodás meghosszabbítható.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A megvásárolt kupon teljes összegét a vásárlást követő 5 napon belül ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Hotel Theatrino**** Prága központjában található. A szállodában 73 komfortosan felszerelt szoba van, melyek mindegyike fürdőszobával, TV-vel, minibárral, széffel és kávéfőzővel van felszerelve. A vendégek ingyenesen igénybe vehetik a wellness részleg nyújtotta kényeztetéseket, masszázs is igényelhető. A svédasztalos reggeli gyönyörű környezetben fogyasztható el a szecessziós stílusban épített, egykori színházteremben, melyet Harald Schreiber osztrák építész újított fel.  A szálláshely a történelmi belvárostól mindössze 3 villamosmegállóra vagy 20 perces sétára, a Lipanska villamosmegállótól pedig csupán 50 méterre található.   Prága - Csehország fővárosának az egyik legfőbb nevezetessége a Károly-híd, mely a Moldva folyó felett ível át. Turistaként természetesen kihagyhatatlan látványosság, ha odalátogatunk. Mivel az Óvárost és a várnegyedet köti össze, így egyébként is a Károly-híd az ideális átkelési lehetőség. Szerencsére csak gyalog használható, így kellemes sétákat tehetünk rajta. Ha a Királyi palotában járunk, akkor ne hagyjuk ki a Szent Vitus-székesegyházat és legfőképp annak tornyát, ahova a kilátás miatt éri meg felmenni. Egész Prága belátható a toronyból: a Károly-híd és az Óváros, de a többi nevezetesség is megcsodálható felülről.   Prága egyik legforgalmasabb utcája a Károly utca, mely nevéhez méltó módon a Károly-híd felé vezet. Az utcán rengeteg bolt található és a sok, Prágát felkereső turista miatt főleg szuveníreket árusítanak. Ezenfelül a Károly utcában még sok vendéglátóhely is van. Érdemes bebarangolni Prága több területét, kis utcáit. Minél többet ismer belőle az ember, annál jobban beleszeret ebbe a nyüzsgő, de mégis nyugodt városba.

Elérhetőség

Online Média Zrt.
1139 Budapest, Váci út 99. 3. emelet