Tengerparti üdülés Olaszországban!

  • Rimini
  • 7 éj, 2 fő részére
  • Fontos! Felhasználható: 2024.06.02 - 09.22. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
309 900 Ft-tól
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Az ajánlat tartalma:


A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

  • 8 nap/7 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
  • Reggelis ellátás
  • Repülőjegy Budapest - Rimini - Budapest útvonalra
  • Kényelmi csomag
    • Ülőhelyek egymás mellett
    • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
  • Repülőtéri illeték
  • Személyenként 1 db kézipoggyász (kisméretű táska):
    • 1 db max. 40x20x25cm
       

Választható kiegészítő szolgáltatások:

  • 1 db feladandó poggyász: 15.000 Ft/poggyász (10 kg/db max 55x40x20 cm)
  • 1 db feladandó poggyász: 22.500 Ft/poggyász (20 kg)
  • Elsőbbségi beszállás 15.000 Ft/fő, mely a következőt tartalmazza:
    • Személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max. 10 kg-os 55x40x20 cm) garantáltan az utastérben szállítható
       

Egyéb költségek, felárak:

  • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
     

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását.
 

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!)

Pénteki indulás esetén:

  • Budapest - Rimini: Indulás: 14:45 Érkezés: 16:15
  • Rimini - Budapest: Indulás: 16:40 Érkezés: 18:05

Vasárnapi indulás esetén:

  • Budapest - Rimini: Indulás: 12:00 Érkezés: 13:00
  • Rimini - Budapest: Indulás: 13:55 Érkezés: 15:20

Egyéb információk:

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

Bemutatkozás

Rimini Európa egyik leghíresebb, és legnagyobb tengerparti üdülőhelye. A város tengerpartja 15 km hosszú, homokos, kék zászlós, lassan mélyülő, kisgyerekes családok számára is ideális. A homok mindig tiszta, gyakran tisztítják. Mozgalmas, nyüzsgő, pezsgő város, az olaszországi tengerparti nyaralóhelyek közül a legnagyobb, és a legtöbbet kínáló. Riminibe általában a tengerpart miatt látogatnak a turisták, az óvárost sokszor figyelmen kívül hagyják, pedig bővelkedik értékes, római, és középkori, reneszánsz emlékekben. Rimini egyik leghíresebb látnivalója a majdnem 2000 éves Tiberius híd. Érdemes a hídon átkelni, és felfedezni Rimini hangulatos Borgo San Guilano negyedét. A korábbi színes halászházakat felújították, így Rimini egy rendkívül érdekes és hangulatos, békés, csendes része jött létre, a korábbi szegénynegyedből egy hangulatos, felkapott rész lett.

Rimini a fiatalok számára kimeríthetetlenek a bulizási, szórakozási lehetőségeket tartogat, így Olaszország éjszakai életének egyik központjának tartják. Az idősebbek, és kisgyermekes családok sem fognak csalódni. A városközponttól távolodva egyre kevésbé zsúfolt, és egyre inkább családbarát strandokon lehet pihenni. Rimini környékén számos vidámpark, akvárium, és delfinárium szórakoztatja a kicsiket, a fiatalokat, és a felnőtteket is. A Rimini mellett közvetlenül fekvő Riccione városában az Aquafan, és Oltermare szórakoztató parkokban van lehetőség a kikapcsolódásra. Az Italia in Miniatura tematikus parkban Olaszország látványossági tekinthetők meg, 1,5-2 méteres, rendkívül gondosan és igényesen kidolgozott makettekben, egy csizma alakú, Olaszországot imitáló szigeten. Rimitől 23 km-re, Cattolicatelepülésen az Acquario di Cattolica akváriumot lehet meglátogatni, ahol minden fajta tengeri állatot lehet megcsodálni. Kicsit messzebb, Ravenna mellett, Rimintől közúton néhány kilóméterre található a hatalmas, és világszínvonalú Mirabilandia vidámpark. Remek kirándulási lehetőség még a Riminitől közúton alig több mint 20 km-re lévő San Marino. Csodálatos erődítmények, templomok, és terek csodálhatók meg az egyedi hangulatú, a tengerszint felett 657 m-re fekvő, a környező vidékre, és az Adriára remek kilátást nyújtó országban.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az ÁSZF szerinti „nem lemondható”, ill. „nem visszatéríthető” Szolgáltatást is tartalmaz. Az kizárólag az ÁSZF 27.2 pontjában foglaltak szerint mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2024.06.02.-06.09., 06.09.-06.16., 06.14.-06.21., 06.23.-06.30., 07.07.-07.14., 07.12.-07.19., 07.28.-08.04., 08.04.-08.11., 08.11.-08.18., 08.18.-08.25., 08.25.-09.01., 09.08.-09.15., 09.13.-09.20. és 09.22.-09.29. között.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A foglaláshoz 40% előleget és a választható kiegészítő szolgáltatások költségeit kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. Az utazás szervezője a Szállás és Utazás Kft. (Szállás és Utazás Kft., MKEH: U-001886).

Bemutatkozás

Rimini Európa egyik leghíresebb, és legnagyobb tengerparti üdülőhelye. A város tengerpartja 15 km hosszú, homokos, kék zászlós, lassan mélyülő, kisgyerekes családok számára is ideális. A homok mindig tiszta, gyakran tisztítják. Mozgalmas, nyüzsgő, pezsgő város, az olaszországi tengerparti nyaralóhelyek közül a legnagyobb, és a legtöbbet kínáló. Riminibe általában a tengerpart miatt látogatnak a turisták, az óvárost sokszor figyelmen kívül hagyják, pedig bővelkedik értékes, római, és középkori, reneszánsz emlékekben. Rimini egyik leghíresebb látnivalója a majdnem 2000 éves Tiberius híd. Érdemes a hídon átkelni, és felfedezni Rimini hangulatos Borgo San Guilano negyedét. A korábbi színes halászházakat felújították, így Rimini egy rendkívül érdekes és hangulatos, békés, csendes része jött létre, a korábbi szegénynegyedből egy hangulatos, felkapott rész lett. Rimini a fiatalok számára kimeríthetetlenek a bulizási, szórakozási lehetőségeket tartogat, így Olaszország éjszakai életének egyik központjának tartják. Az idősebbek, és kisgyermekes családok sem fognak csalódni. A városközponttól távolodva egyre kevésbé zsúfolt, és egyre inkább családbarát strandokon lehet pihenni. Rimini környékén számos vidámpark, akvárium, és delfinárium szórakoztatja a kicsiket, a fiatalokat, és a felnőtteket is. A Rimini mellett közvetlenül fekvő Riccione városában az Aquafan, és Oltermare szórakoztató parkokban van lehetőség a kikapcsolódásra. Az Italia in Miniatura tematikus parkban Olaszország látványossági tekinthetők meg, 1,5-2 méteres, rendkívül gondosan és igényesen kidolgozott makettekben, egy csizma alakú, Olaszországot imitáló szigeten. Rimitől 23 km-re, Cattolicatelepülésen az Acquario di Cattolica akváriumot lehet meglátogatni, ahol minden fajta tengeri állatot lehet megcsodálni. Kicsit messzebb, Ravenna mellett, Rimintől közúton néhány kilóméterre található a hatalmas, és világszínvonalú Mirabilandia vidámpark. Remek kirándulási lehetőség még a Riminitől közúton alig több mint 20 km-re lévő San Marino. Csodálatos erődítmények, templomok, és terek csodálhatók meg az egyedi hangulatú, a tengerszint felett 657 m-re fekvő, a környező vidékre, és az Adriára remek kilátást nyújtó országban.

Hasznos információk

A megadott árak 2 fő részére érvényesek, az időpontok és szezonok függvényében változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találod, melyek a szabad férőhelyek függvényében érvényesek. A gyermek- és pótágyárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. Az ajánlatban feltüntetett elsőbbségi beszállás csak korlátozott számban áll rendelkezésre. Az utólagos poggyászfoglalás esetén az árak eltérnek az ajánlatban szereplő összegektől a légitársaság díjszabásának megfelelően, melyről külön tájékoztatást adunk. Az aktuális beutazási feltételeket kérlek ellenőrizd a Konzuli Szolgálat oldalán.

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886