HG Hotel Cappelli

  • Montecatini Terme
  • 5 éj, 2 fő részére
  • Félpanzió
  • Fontos! Felhasználható: 2024.02.13 - 2025.02.13. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
179 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

6 napos toszkán kikapcsolódás!

A voucher a kiállítástól számítva 1 évig felhasználható és szabadon átruházható!

Az ajánlat tartalma:

  • 6 nap/5 éjszaka szállás 2 fő részére a HG Hotel Cappelli superior kétágyas szobáiban
  • Öt alkalommal félpanziós ellátás 2 fő részére (italfogyasztást nem tartalmaz)
  • Ingyenes kültéri medence (nyári időszakban), napozó ágy és jakuzzi használat
  • Fitness eszközök ingyenes használata
  • Ingyenes Wifi elérhetőség
  • Utazás egyénileg
     

Gyermekkedvezmények (helyszínen fizetendőek, tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

  • Egy gyermek 0-2,99 év között: ingyenes a szülőkkel egy szobában, ha pótágyat nem igényel
  • Pótágy 0-11,99 év között: 15 €/fő/éj
  • Pótágy 12-15,99 év között: 20 €/fő/éj
  • Pótágy 16 éves kortól: 25 €/fő/éj
     

Felárak (helyszínen fizetendőek, tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

  • Garázs használat: 7 €/éj
  • Háziállatok előzetes egyeztetés alapján bevihetőek
  • Idegenforgalmi adó: 1 €/éj

Bemutatkozás


A HG Hotel Cappelli a híres olasz fürdővárosban, Montecatini Terme központjában található, a vasútállomástól 800 a fürdőtől 450 méterre. Az elegánsan berendezett szálloda szabadtéri medencével, jacuzzival, saját étteremmel és ingyenes wifi hozzáféréssel várja vendégeit. A szálloda szobái légkondícionáltak, minibárral, műholdas LCD TV-vel és saját fürdőszobával rendelkeznek.
 
Montecatini Terme
A forrásokat a római korban fedezték fel, és már a középkorban is ismertek voltak, ám az első fürdőket csak a tizenötödik században építették fel. Montecatini Terme-t évszázadok óta a regenerálódás, a jólét és a szépség központjának tekintik, ugyanis a gyógyvize rendkívüli ajándék, mely a talaj mélyéből a csodásan megtervezett gyógyfürdők medencéit tölti fel. A gyógyvíz jótékony hatásai mellett, mely akár ivásra is alkalmas, különféle kezeléseket fejlesztettek ki az iszappakolástól kezdve az inhaláción át, a masszázsokig és a szépségápolásig. Manapság Montecatini Terme az EHTTA szövetségének része, amely összekapcsolja Európa összes legfontosabb termálközpontját.
 
Toszkána
A chianti bor és az olívaolaj hazája az Appeninek és a Ligur-tenger által közrefogott területen fekvő Toszkána sokak szerint Olaszország legszebb vidéke. Az ideutazót azonnal rabul ejti ez az örökzöld növényzettel és szőlőültetvényekkel tarkított dimbes-dombos táj, megigézi a középkori városok ódon hangulata és az egyik ámulatból a másikba ejtik egy évezredes kultúra csodálatos műalkotásai.
 
Firenze (kb. 50 km)
Firenze az olasz tartomány, Toszkána fővárosa, és egyben kulturúlis központja. Az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Lakossága közel félmillió, de a városban tartozkodók száma ezt meghaladja a rengeteg turista, valamint a városban dolgozók miatt. A város hosszú múltra tekinthet vissza, a Kr. előtti I. században alapították, az 1400-as évektől a Mediciek uralták. Ma rengeteg történelmi, és kultúrális nevezetességnek ad otthont.
 
Lucca (25 km)
Lucca, Puccini szülőhelye talán kevésbé ismert, pedig a 93.000 lakosú város hatalmas falakkal körülvett óvárosa igazi toszkán hangulatot idéz. Gyönyörű kör alapú főtere, tornyai, gyönyörű templomai számtalan látványosságot kínálnak.

Érvényesség

A voucher a kiállítástól számítva 1 évig felhasználható és szabadon átruházható. Kizárt időszakok: nemzetközi és olasz ünnepnapok. A foglalás ezután közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának megadásával, a szabad helyek függvényében, az info@hotelcappelli.it e-mail címen. Meglévő foglalás lemondása/módosítása az érkezés előtt 48 órával lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A HG Hotel Cappelli a híres olasz fürdővárosban, Montecatini Terme központjában található, a vasútállomástól 800 a fürdőtől 450 méterre. Az elegánsan berendezett szálloda szabadtéri medencével, jacuzzival, saját étteremmel és ingyenes wifi hozzáféréssel várja vendégeit. A szálloda szobái légkondícionáltak, minibárral, műholdas LCD TV-vel és saját fürdőszobával rendelkeznek.   Montecatini Terme A forrásokat a római korban fedezték fel, és már a középkorban is ismertek voltak, ám az első fürdőket csak a tizenötödik században építették fel. Montecatini Terme-t évszázadok óta a regenerálódás, a jólét és a szépség központjának tekintik, ugyanis a gyógyvize rendkívüli ajándék, mely a talaj mélyéből a csodásan megtervezett gyógyfürdők medencéit tölti fel. A gyógyvíz jótékony hatásai mellett, mely akár ivásra is alkalmas, különféle kezeléseket fejlesztettek ki az iszappakolástól kezdve az inhaláción át, a masszázsokig és a szépségápolásig. Manapság Montecatini Terme az EHTTA szövetségének része, amely összekapcsolja Európa összes legfontosabb termálközpontját.   Toszkána A chianti bor és az olívaolaj hazája az Appeninek és a Ligur-tenger által közrefogott területen fekvő Toszkána sokak szerint Olaszország legszebb vidéke. Az ideutazót azonnal rabul ejti ez az örökzöld növényzettel és szőlőültetvényekkel tarkított dimbes-dombos táj, megigézi a középkori városok ódon hangulata és az egyik ámulatból a másikba ejtik egy évezredes kultúra csodálatos műalkotásai.   Firenze (kb. 50 km) Firenze az olasz tartomány, Toszkána fővárosa, és egyben kulturúlis központja. Az Appeninek dombjai között terül el az Arno folyó völgyében. Lakossága közel félmillió, de a városban tartozkodók száma ezt meghaladja a rengeteg turista, valamint a városban dolgozók miatt. A város hosszú múltra tekinthet vissza, a Kr. előtti I. században alapították, az 1400-as évektől a Mediciek uralták. Ma rengeteg történelmi, és kultúrális nevezetességnek ad otthont.   Lucca (25 km) Lucca, Puccini szülőhelye talán kevésbé ismert, pedig a 93.000 lakosú város hatalmas falakkal körülvett óvárosa igazi toszkán hangulatot idéz. Gyönyörű kör alapú főtere, tornyai, gyönyörű templomai számtalan látványosságot kínálnak.

Hasznos információk

Check-in: 15:00-től, check-out: 10:00 óráig.

Elérhetőség

Online Média Zrt.
1139 Budapest, Váci út 99. 3. emelet