HG Abetone e Piramidi Resort

  • Abetone
  • 5 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2024.02.13 - 2025.02.13. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
219 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

6 nap a varázslatos Toszkánában!

A voucher a kiállítástól számítva 1 évig felhasználható és szabadon átruházható!

Az ajánlat tartalma:

  • 6 nap/5 éjszaka szállás 2 fő részére a HG Abetone e Piramidi Resort standard kétágyas szobáiban
  • Öt alkalommal reggelis ellátás 2 fő részére
  • Ingyenes Wifi elérhetőség
  • Utazás egyénileg
     

Gyermekkedvezmények (helyszínen fizetendőek, tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

  • Egy gyermek 0-2,99 év között: ingyenes szülőkkel egy szobában, ha pótágyat nem igényel
  • Pótágy 0-11,99 év között: 15 €/fő/éj
  • Pótágy 12-15,99 év között: 20 €/fő/éj
  • Pótágy 16 éves kortól: 25 €/fő/éj
     

Felárak (helyszínen fizetendőek, tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

  • Parkolás: 12 €/éj
  • Idegenforgalmi adó

Bemutatkozás

 
Abetone egy toszkán üdülőhely Pistoia tartományban, Emilia Romagna határán. Az Alpe Tre Potenze, Selletta és a Monte Gomito között helyezkedik el, és mintegy 50 km modern lesiklópályával rendelkezik. Kuriózum: a síterep három fő zónára oszlik; az egyik Toszkána felé néz, a legtöbb történelmi lejtővel, a második az Emilia felőli lejtőkkel, amely a három Zeno-lejtőt foglalja magába, a harmadik pedig a Val di Luce lejtőit. Nem szabad kihagyni: a sífutás szerelmeseinek az Abetone körpálya az egyik legmodernebb és legérdekesebb az országban. 1890 óta a HG Abetone e Piramidi Resort történelmet írt a vendéglátás terén a toszkán-emiliai Appenninek egyik legszebb helyén. Abetone központjában, a Selletta sífelvonóktól mindössze 200 méterre található Abetone e Piramidi Resort személyre szabott szolgáltatásokat kínál gyönyörű és kényelmes légkörben, közben megőrizve a szobák régi eleganciáját.
 
Olaszország rengeteg gyönyörű síterülettel rendelkezik, amelyek közül néhány a világ legjobbjai közé tartozik. Az olasz síparadicsomok a hóval borított hegyek, gyönyörű tájak és tradicionális olasz vendégszeretet kombinációjával nyújtanak felejthetetlen síélményt.
 

Érvényesség

A voucher a kiállítástól számítva 1 évig felhasználható és szabadon átruházható. Kizárt időszakok: olasz ünnepnapok. A foglalás ezután közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának megadásával, a szabad helyek függvényében, a booking@italianhotelgroup.net e-mail címen. Meglévő foglalás lemondása/módosítása az érkezés előtt 48 órával lehetséges, különben a voucher felhasználtnak tekintendő.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

  Abetone egy toszkán üdülőhely Pistoia tartományban, Emilia Romagna határán. Az Alpe Tre Potenze, Selletta és a Monte Gomito között helyezkedik el, és mintegy 50 km modern lesiklópályával rendelkezik. Kuriózum: a síterep három fő zónára oszlik; az egyik Toszkána felé néz, a legtöbb történelmi lejtővel, a második az Emilia felőli lejtőkkel, amely a három Zeno-lejtőt foglalja magába, a harmadik pedig a Val di Luce lejtőit. Nem szabad kihagyni: a sífutás szerelmeseinek az Abetone körpálya az egyik legmodernebb és legérdekesebb az országban. 1890 óta a HG Abetone e Piramidi Resort történelmet írt a vendéglátás terén a toszkán-emiliai Appenninek egyik legszebb helyén. Abetone központjában, a Selletta sífelvonóktól mindössze 200 méterre található Abetone e Piramidi Resort személyre szabott szolgáltatásokat kínál gyönyörű és kényelmes légkörben, közben megőrizve a szobák régi eleganciáját.   Olaszország rengeteg gyönyörű síterülettel rendelkezik, amelyek közül néhány a világ legjobbjai közé tartozik. Az olasz síparadicsomok a hóval borított hegyek, gyönyörű tájak és tradicionális olasz vendégszeretet kombinációjával nyújtanak felejthetetlen síélményt.  

Hasznos információk

Check-in: 14:00-től, check-out: 10:00 óráig.

Elérhetőség

Online Média Zrt.
1139 Budapest, Váci út 99. 3. emelet