A&O Hotel Prague Rhea

  • Prága
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Reggeli
  • Fontos! Felhasználható: 2023.08.18 - 2024.12.31. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
58 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Családi élmények a száztornyú Prágában!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére az A&O Hotel Prague Rhea kétágyas vagy családi szobáiban
  • Két alkalommal svédasztalos reggeli 2 fő részére
  • Két gyermek 18 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető
  • Ingyenes internet elérhetőség
  • Utazás egyénileg
     

A rendelkezésre álló szabad helyek megtekinthetőek, ahol a szállodát és a szobatípust a legördülő listából szükséges kiválasztani. Megnézem most >>
 

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás: 40.910 Ft/éj
  • Helyszínen fizetendőek (tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):
    • Reggeli: 0-5,99 év között ingyenes, 6 éves kortól 50% kedvezmény a reggeli teljes árából
      (kb. 5 €/gyermek/alkalom)
    • Parkolás az A&O Hotel Prague Rhea-ban: 250 CZK/24 óra
    • Háziállatok: 10 €/éj
    • Idegenforgalmi adó, melynek mértéke: 50 CZK/fő/éj

Bemutatkozás

Az A&O Hotel Prague Rhea 2018. március 30. óta várja Önt vadonatújan felújítva: ebben a Design-a&o-ban minden szebb, modernebb és jobb lett, csak az ár maradt olyan alacsony, mint eddig! A 350 egyágyas-, kétágyas- családi- és többágyas szobákban mindenkinek jut hely – legyen az hátizsákos turista, iskolai osztály vagy akár család. Minden szoba saját fürdővel van felszerelve, tusolóval és WC-vel, 2 az 1-ben samponnal és kozmetikai kendőkkel. Az egész épületben ingyenes WLAN, 24-órás szolgálat és bár számunkra mind magától értetődő. Kérjük, vegye figyelembe, hogy helyben csak cseh koronávál lehet fizetni! Az A&O Hotel Prague Rhea gyalogosan csupán 3 percnyire fekszik a legközelebbi buszmegállótól. Központi elhelyezkedésének köszönhetően csoportok, családok, párok vagy hátizsákos turisták számára egyaránt tökéletes kiindulópont Prága nevezetességeinek felfedezéséhez.
 
Prága megkérdőjelezhetetlenül az egyik legszebb gyöngyszem Európa turista térképén. Számtalan nevezetesség várja a látogatókat a legkülönfélébb építészeti stílusokban (román, gótikus, klasszikus, reneszánsz, barokk....), a város történelméből fakadóan Prága építészeti, kulturális, vallási emlékek, látnivalók sokaságát kínálja, melybe napjainkban a modern kor egy-két mementója is besorolható. A várost alkotó negyedeknek külön-külön hangulata, történelme van,érdemes mindegyiket felkeresni.
 
Prága Európa egyik fontos kulturális központja, 1992 óta történelmi belvárosa a Világörökség része. Több száz színházában, galériájában, kiállítótermében rendszeresek a bemutatók, kiállítások, és a város utcai kulturális élete is kiemelkedő: pantomimművészek, utcai színházak szórakoztatják az érdeklődőket. A sörivók mekkája: a sörbarátokat számtalan kisebb-nagyobb kocsma, söröző várja, sörkorcsolyának pedig a kitűnő cseh konyha jellegzetes fogásai közül választhatnak.

Érvényesség

A voucher 2024. december 31-ig felhasználható és szabadon átruházható. A foglalás ezután a megadott linken keresztül, kizárólag online történik, az utalvány sorszámának a megadásával, a szabad helyek függvényében. A foglalás a későbbiekben nem módosítható és nem mondható le. A voucher a prágai A&O Hotel Prague Rhea szálloda mellett felhasználható az A&O Hotels további szállodáiban az alábbi városokban is: Berlin, Frankfurt, Lipcse, Salzburg, Velence, Varsó.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A megvásárolt kupon teljes összegét a vásárlást követő 5 napon belül ki kell fizetni.

Bemutatkozás

Az A&O Hotel Prague Rhea 2018. március 30. óta várja Önt vadonatújan felújítva: ebben a Design-a&o-ban minden szebb, modernebb és jobb lett, csak az ár maradt olyan alacsony, mint eddig! A 350 egyágyas-, kétágyas- családi- és többágyas szobákban mindenkinek jut hely – legyen az hátizsákos turista, iskolai osztály vagy akár család. Minden szoba saját fürdővel van felszerelve, tusolóval és WC-vel, 2 az 1-ben samponnal és kozmetikai kendőkkel. Az egész épületben ingyenes WLAN, 24-órás szolgálat és bár számunkra mind magától értetődő. Kérjük, vegye figyelembe, hogy helyben csak cseh koronávál lehet fizetni! Az A&O Hotel Prague Rhea gyalogosan csupán 3 percnyire fekszik a legközelebbi buszmegállótól. Központi elhelyezkedésének köszönhetően csoportok, családok, párok vagy hátizsákos turisták számára egyaránt tökéletes kiindulópont Prága nevezetességeinek felfedezéséhez.   Prága megkérdőjelezhetetlenül az egyik legszebb gyöngyszem Európa turista térképén. Számtalan nevezetesség várja a látogatókat a legkülönfélébb építészeti stílusokban (román, gótikus, klasszikus, reneszánsz, barokk....), a város történelméből fakadóan Prága építészeti, kulturális, vallási emlékek, látnivalók sokaságát kínálja, melybe napjainkban a modern kor egy-két mementója is besorolható. A várost alkotó negyedeknek külön-külön hangulata, történelme van,érdemes mindegyiket felkeresni.   Prága Európa egyik fontos kulturális központja, 1992 óta történelmi belvárosa a Világörökség része. Több száz színházában, galériájában, kiállítótermében rendszeresek a bemutatók, kiállítások, és a város utcai kulturális élete is kiemelkedő: pantomimművészek, utcai színházak szórakoztatják az érdeklődőket. A sörivók mekkája: a sörbarátokat számtalan kisebb-nagyobb kocsma, söröző várja, sörkorcsolyának pedig a kitűnő cseh konyha jellegzetes fogásai közül választhatnak.

Elérhetőség

Online Média Zrt.
1139 Budapest, Váci út 99. 3. emelet