Varázslatos vakáció Sharm El Sheikh-en!

 • Sharm El Sheikh
 • 7 éj, 2 fő részére
 • Fontos! Felhasználható: 2023.11.06 - 2024.03.11. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
A készlet erejéig!
329 900 Ft-tól
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Az ajánlat tartalma:


A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 • 8 nap/7 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
 • All inclusive ellátás
 • Repülőjegy Budapest - Sharm El Sheikh - Budapest útvonalra
 • Kényelmi csomag
  • Ülőhelyek egymás mellett
  • Repüléshez szükséges dokumentumok kiküldése az utazás előtt
 • Repülőtéri illeték
 • Személyenként 1 db kézipoggyász (laptoptáska, női táska vagy kis hátizsák):
  • 1 db max. 40x30x20 cm
    

Választható kiegészítő szolgáltatások:

 • 1 db feladandó poggyász: 17.900 Ft/poggyász (10 kg)
 • 1 db feladandó poggyász: 23.900 Ft/poggyász (20 kg)
 • 1 db feladandó poggyász: 30.900 Ft/poggyász (26 kg)
 • 1 db feladandó poggyász: 36.900 Ft/poggyász (32 kg)
 • Elsőbbségi beszállás: 14.000 Ft/fő, mely a következőt tartalmazza:
  • Személyenként 1 db nagyobb kézipoggyász (max.10 kg-os 55x40x23 cm) garantáltan az utastérben szállítható
 • Csoportos transzferszolgáltatás: 9.000 Ft/fő/retúr
   

Egyéb költségek, felárak:

 • Helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
   

Gyermekkedvezmény:

A gyermekárakról pontos árat irodánk a vásárlás elküldése után tud küldeni, melyhez javasoljuk átutalásos fizetési mód választását.
 

Menetrend: Az utazás menetrendszerinti járattal történik! (Tervezett menetrend, a légitársaság a menetrendváltoztatás jogát fenntartja!):

 • Budapest - Sharm El Sheikh: Indulás 06:10 Érkezés 11:00
 • Sharm El Sheikh - Budapest: Indulás 11:35 Érkezés 14:30

Hétfői indulás esetén:

 • Budapest - Sharm El Sheikh: Indulás 05:20 Érkezés 10:10
 • Sharm El Sheikh - Budapest: Indulás 10:45 Érkezés 13:40

 

Egyéb információk:

Bankkártyás fizetés javasolt, átutalással történő fizetés esetén a lassabb ügyintézés miatt, egyes időszakokban a helyek elfogyhatnak.

Bemutatkozás

Sharm El Sheikh a Vörös-tenger partján található, Egyiptom legnagyobb turistaközpontja és földünk egyik leggazdagabb búvárparadicsoma. Az egykori halászfalu mára a Sínai-félsziget legnagyobb települése, mesebeli óvárossal, aranyló homokú strandokkal és a Föld egyik legnagyobb területű korallzátony-rendszerével várja a vendégeket. A térségben egész évben kellemes időjárás és min. 20°C-os tengervíz teszi kellemessé a kikapcsolódást.
 
A festői szépségű tengerpart mellett a város éttermekkel, bárokkal, szórakozóhelyekkel, üzletekkel, autentikus bazársorral, tradicionális arab kávézókkal csábítja az ideérkezőket. Népszerű program a dzsipszafari és a tevegelés a Sínai-hegy vonulatain, a sivatagban és az oázisok között. Lenyűgöző természeti képződmény a Színes-kanyon, mely a Grand Canyon szurdokaira emlékeztet. A város legismertebb épülete az impozáns Al Mustafa mecset, de a közeli Szent Katalin-kolostor, a félsziget egyik legjelentősebb történelmi látnivalója, az UNESCO Világörökségi listáján is szerepel.

Tudnivalók

A jelen Ajánlat szerint létrejövő Szerződés az ÁSZF szerinti „nem lemondható”, ill. „nem visszatéríthető” Szolgáltatást is tartalmaz. Az kizárólag az ÁSZF 27.2 pontjában foglaltak szerint mondható fel. Ön felmondás esetén visszatérítésre a felmondás időzítése és a befizetett összegek figyelembevételével lehet jogosult.

Az ajánlat utazási csomagnak minősül, amelyről a tájékoztató ezen a linken található.

Érvényesség

Az utazás lehetséges időpontjai: 2023.11.13.-11.20., 11.20.-11.27., 11.27.-12.04., 12.04.-12.11., 12.08.-12.15., 2024.01.12.-01.19., 01.22.-01.29., 02.05.-02.12. és 02.12.-02.19. között.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

A foglaláshoz 65% előleget és a választható kiegészítő szolgáltatások költségeit kell kiegyenlíteni. Lehetséges fizetési módok: Átutalás, Bankkártya. Ajánlatunk a meghirdetett árakon a készlet erejéig foglalható, amennyiben a szabad helyek elfogytak az iroda haladéktalanul jelzi az utas felé. Az Utazási szerződés megkötését az Utas a weboldalról indítható „Megrendelés” elküldésével, és a Szállás és Utazás Kft. által közölt összeg befizetésével kezdeményezheti. Az utazás szervezője a Szállás és Utazás Kft. (Szállás és Utazás Kft., MKEH: U-001886).

Bemutatkozás

Sharm El Sheikh a Vörös-tenger partján található, Egyiptom legnagyobb turistaközpontja és földünk egyik leggazdagabb búvárparadicsoma. Az egykori halászfalu mára a Sínai-félsziget legnagyobb települése, mesebeli óvárossal, aranyló homokú strandokkal és a Föld egyik legnagyobb területű korallzátony-rendszerével várja a vendégeket. A térségben egész évben kellemes időjárás és min. 20°C-os tengervíz teszi kellemessé a kikapcsolódást.   A festői szépségű tengerpart mellett a város éttermekkel, bárokkal, szórakozóhelyekkel, üzletekkel, autentikus bazársorral, tradicionális arab kávézókkal csábítja az ideérkezőket. Népszerű program a dzsipszafari és a tevegelés a Sínai-hegy vonulatain, a sivatagban és az oázisok között. Lenyűgöző természeti képződmény a Színes-kanyon, mely a Grand Canyon szurdokaira emlékeztet. A város legismertebb épülete az impozáns Al Mustafa mecset, de a közeli Szent Katalin-kolostor, a félsziget egyik legjelentősebb történelmi látnivalója, az UNESCO Világörökségi listáján is szerepel.

Hasznos információk

A megadott árak 2 fő részére érvényesek, az időpontok és szezonok függvényében változhatnak. Az aktuális árakat a hotel leírásainál találod, melyek a szabad férőhelyek függvényében érvényesek. A gyermek- és pótágyárakról lekérés után tudunk bővebb tájékoztatást adni. Az ajánlatban feltüntetett elsőbbségi beszállás csak korlátozott számban áll rendelkezésre. Az utólagos poggyászfoglalás esetén az árak eltérnek az ajánlatban szereplő összegektől a légitársaság díjszabásának megfelelően, melyről külön tájékoztatást adunk. Az aktuális beutazási feltételeket kérlek ellenőrizd a Konzuli Szolgálat oldalán.

Az utazás szervezője

Szállás és Utazás Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Régiposta utca 9.
Levelezési cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
(Nincs személyes ügyfélszolgálat.)
Telefonszám: +36 20 415 4446 (Munkanapokon: 8:30-16:30)
E-mail: travel@maiutazas.hu
Engedélyszám: U-001886