Sunset Resort

 • Fonyód
 • 2 éj, 2 fő részére
 • Önellátás
 • Fontos! Felhasználható: 2023.06.01 - 2025.06.01. között
Így fizethetsz: Bankkártya
A készlet erejéig!
89 900 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Vízparti nyaralás Fonyódon!

Csak néhány utalvány foglalható! Dönts gyorsan, foglald le azonnal bankkártyával és küldjük is!

Az ajánlat tartalma:

 • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére jól felszerelt apartmanokban, önellátással, kizárólag hétköznapokon
 • Welcome drink
 • Kerékpár és SUP bérlési lehetőség
 • Grill és bogrács eszköz bérlési lehetőség
 • Ingyenes WiFi használat
   
 

Felárak (helyszínen fizetendő):

 • Idegenforgalmi adó 2023-ban: 400 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

Bemutatkozás

A Sunset Resort Magyarország első Balatonon elhelyezkedő félautomatizált apartmanházként mutatkozik be. Alapvető célunk egy olyan szálláshely kínálása, amely a vendégek privát szféráját szem előtt tartva, maximális pihenést kínál. Ennek érdekében a lehető legminimálisabb szintre csökkentettük a  személyzettel történő kommunikációt vagy érintkezést. A foglalástól kiindulva egészen a kijelentkezésig a vendégeknek csupán okostelefonjaikra  lesz szükségük. Eszközeikkel már a check-in előtt 7 nappal megtörténhet az online bejelentkezés, ezzel is csökkentve az apartman elfoglalásának idejét az érkezés napján. Szintén az önműködést segíti elő az előzetesen telefonra letöltött speciális applikációnk, amely a lefoglalt apartman ajtajának kinyitásához és a későbbiekben a ház szolgáltatásainak lefoglalásához is szükséges. Kulcsfontosságú számunkra vendégeink felhőtlen pihenése, személyes terük tiszteletben tartása, így minimális apartmanszámmal működünk. Célunk, hogy a közös területek, úgy mint a kert, a strand és a napozóstég használatakor vendégeinken ne hatalmasodhasson el a zsúfoltság frusztráló érzete. A kert végéből nyíló hatalmas méretű stég lehetővé teszi, hogy a szabad strandokra való gyaloglás helyett könnyedén, 2 perc alatt a Balaton vízéhez érhessünk és kizárólag a Sunset Resort lakóival találkozhassunk. A vízpart közelségének köszönhetően vendégeinknek nem szükséges személyes tárgyaikat hosszasan cipelniük, azokat könnyen elérik bérelt apartmanjaikból is. Bár a méltán híres fonyódi kutyás strand csupán 15 percre helyezkedik el a szálláshelytől, nekünk is van egy jó hírünk: apartmanházunk nagy hangsúlyt fektet a kedvencekkel érkező vendégekre is. A Sunset Resort szeretettel fogadja a kis kedvenceket is; vendégeinknek lehetősége van foglaláskor jelezni, hogy kutyájukkal érkeznek és lefoglalni különleges kutyás bekészítéseinket is.

Kicsiknek és nagyoknak, pároknak és egyedülállóknak, családoknak és baráti társaságoknak is egyedülálló kikapcsolódást nyújt a Sunset Resort Apartmanház. Ne rontsa el nyaralását, ha szelesebb az idő vagy a Balaton ver magas hullámokat! A kertben petanque, minigolf pálya és sütögetésre alkalmas helyek várják, míg a szélvédett belső kertben a medencében van lehetőség a fürdőzésre. Ha Fonyódon nézne szét vagy aktívabb kikapcsolódást keres, kerékpár bérlésre is lehetőség van. Szeretettel várunk mindenkit, akik a szürke és zajos hétköznapokból a Balaton kínálta nyugtató környezetbe menekülnének! Töltődjön fel nálunk, hogy kiegyensúlyozottan térjen vissza a mindennapokba!

Érvényesség

Az utalvány felhasználható: 2025. június 01-ig kizárólag hétköznapokon (vasárnaptól péntekig), a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Kivéve: 2023.12.30.-2024.01.01., 03.15.-17., 05.17.-21., 12.30.-2025.01.01. és 04.17.-21. között, valamint hétvégéken.

Fizetési módok

Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után a teljes vételárat azonnal ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Sunset Resort Magyarország első Balatonon elhelyezkedő félautomatizált apartmanházként mutatkozik be. Alapvető célunk egy olyan szálláshely kínálása, amely a vendégek privát szféráját szem előtt tartva, maximális pihenést kínál. Ennek érdekében a lehető legminimálisabb szintre csökkentettük a  személyzettel történő kommunikációt vagy érintkezést. A foglalástól kiindulva egészen a kijelentkezésig a vendégeknek csupán okostelefonjaikra  lesz szükségük. Eszközeikkel már a check-in előtt 7 nappal megtörténhet az online bejelentkezés, ezzel is csökkentve az apartman elfoglalásának idejét az érkezés napján. Szintén az önműködést segíti elő az előzetesen telefonra letöltött speciális applikációnk, amely a lefoglalt apartman ajtajának kinyitásához és a későbbiekben a ház szolgáltatásainak lefoglalásához is szükséges. Kulcsfontosságú számunkra vendégeink felhőtlen pihenése, személyes terük tiszteletben tartása, így minimális apartmanszámmal működünk. Célunk, hogy a közös területek, úgy mint a kert, a strand és a napozóstég használatakor vendégeinken ne hatalmasodhasson el a zsúfoltság frusztráló érzete. A kert végéből nyíló hatalmas méretű stég lehetővé teszi, hogy a szabad strandokra való gyaloglás helyett könnyedén, 2 perc alatt a Balaton vízéhez érhessünk és kizárólag a Sunset Resort lakóival találkozhassunk. A vízpart közelségének köszönhetően vendégeinknek nem szükséges személyes tárgyaikat hosszasan cipelniük, azokat könnyen elérik bérelt apartmanjaikból is. Bár a méltán híres fonyódi kutyás strand csupán 15 percre helyezkedik el a szálláshelytől, nekünk is van egy jó hírünk: apartmanházunk nagy hangsúlyt fektet a kedvencekkel érkező vendégekre is. A Sunset Resort szeretettel fogadja a kis kedvenceket is; vendégeinknek lehetősége van foglaláskor jelezni, hogy kutyájukkal érkeznek és lefoglalni különleges kutyás bekészítéseinket is. Kicsiknek és nagyoknak, pároknak és egyedülállóknak, családoknak és baráti társaságoknak is egyedülálló kikapcsolódást nyújt a Sunset Resort Apartmanház. Ne rontsa el nyaralását, ha szelesebb az idő vagy a Balaton ver magas hullámokat! A kertben petanque, minigolf pálya és sütögetésre alkalmas helyek várják, míg a szélvédett belső kertben a medencében van lehetőség a fürdőzésre. Ha Fonyódon nézne szét vagy aktívabb kikapcsolódást keres, kerékpár bérlésre is lehetőség van. Szeretettel várunk mindenkit, akik a szürke és zajos hétköznapokból a Balaton kínálta nyugtató környezetbe menekülnének! Töltődjön fel nálunk, hogy kiegyensúlyozottan térjen vissza a mindennapokba!

Elérhetőség

Sunset Resort - maiUtazás.hu
8640 Fonyód, Fürdő utca 36.

NTAK regisztrációs szám: MA23055730
NTAK szerinti besorolás: Magánszálláshely