01
nap
01
óra
01
perc
01
mp

Top Hotel

  • Prága
  • 2 éj, 2 fő részére
  • Félpanzió
  • Fontos! Felhasználható: 2023.07.28 - 2024.07.28. között
Így fizethetsz: Átutalás Bankkártya
-45%
120 990 Ft helyett
A készlet erejéig!
65 990 Ft
Biztonságos fizetési lehetőségek
Barátságos ügyfélszolgálat

Felhőtlen pihenés a csodás Prágában!

A voucher a kiállítástól számítva 1 évig felhasználható és szabadon átruházható!

Az ajánlat tartalma:

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére a Top Hotel standard kétágyas szobáiban
  • Két alkalommal svédasztalos büféreggeli és büfévacsora 2 fő részére
  • Korlátlan wellness belépő 2 fő részére a hotel wellness részlegébe (nyitvatartási időben)
  • Ingyenes Wi-fi a közös terekben
  • Utazás egyénileg
     

Gyermekkedvezmények (reggelis ellátással, a helyszínen fizetendőek, tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):

  • 0-3,99 év között: ingyenes a szülőkkel egy szobában
  • 4-8,99 év között pótágyon: 15 €/fő/éj
  • 9-14,99 év között pótágyon: 20 €/fő/éj
  • 15 éves kortól pótágyon: 25 €/fő/éj
  • Félpanziós ellátás felára: kb. 14 €/fő/éj
     

Felárak:

  • Éjszaka hosszabbítás standard kétágyas szobában: 31.000 Ft/2 fő/éj
  • Executive kétágyas szoba felára: 4.000 Ft/2 fő/éj
  • Helyszínen fizetendő (tájékoztató jellegűek, a szálláshely fenntartja a jogot annak megváltoztatására):
    • Parkolás: 6 €/nap
    • Háziállat (kisméretű kutya): 12 €/nap
    • Idegenforgalmi adó: 2 €/fő/éj

Bemutatkozás

A Top Hotel kényelmes szálláslehetőséget kínál Prágában. Ez a különleges, ízlésesen berendezett szálloda 5 étteremmel rendelkezik, ahol cseh és nemzetközi fogások közül választhatnak a betérők. Itt nagyon fontos az egészséges életmód: a szállodának beltéri úszómedencéje, fittness terme, wellness részlege, teniszpályája és bowlingterme is van. A japánkert és az éneklő szökőkút igazán romantikus hangulatot varázsol. A szálloda nem csak a wellness szempontjából lehet tökéletes választás, de a város felfedezésére is remek kiindulópont. A Vencel tér tömegközlekedéssel 25 percen belül elérhető. A buszmegálló az épület előtt található.
 
Fedezze fel Prágát - a történelem, a művészetek és a kultúra városát!
Prága varázsa nem csupán a műemlékek sokaságában, hanem a város egészének különleges arculatában és hangulatában is rejlik. Környezeti adottságainak - a Moldva folyó két partját körülölelő dombokon terül el - és több mint ezer éve tartó folyamatos építészeti fejlődésének köszönhetően Európa egyik legszebb városa.
 
Az évszázados építészeti hagyományok mellett gazdag művészeti, zenei és irodalmi múlttal is rendelkezik. Évszázadokon át fontos kereskedelmi gócpont volt, illetve a világ különböző részeiből érkező tudósok és művészek találkozóhelyéül szolgált. A prágai egyetem Közép-Európa legrégibb egyeteme, s az olyan híres személyiségek felsorolása, akiknek neve valamiképpen kapcsolódik Prágához, külön könyvet igényel.
 
Prágai város térképre tekintve láthatjuk, hogy Prága valóban a kontinens tengelyén fekszik, annak szíve és középpontja. Egy olyan hely, ahol évszázadokon keresztül különböző nemzetek vére keveredett, s ahol nemzeti kultúráik kölcsönösen hatottak egymásra. Aki végigsétál Prága utcáin, az európai történelmen és annak kulturális áramlatain halad végig, olyan reformátorok, művészek és uralkodók nyomdokain lépdel, akik nagyban befolyásolták az egész kontinens gondolati, művészeti és politikai arculatát.
 
Habár a prágaiak nagyon büszkék városuk történelmére, Prága nem csak a dicsőséges múltban él. Modern európai világváros, s rendelkezik mindennel, ami ezzel jár: gazdag kulturális és sportolási lehetőségekkel, ifjúsági klubokkal, kitűnő szállodákkal, forgalmas bevásárló utcákkal és természetesen modern irodaházakkal. A múlt és a jelen egymást kiegészítve határozza meg Prága városképét.

Érvényesség

A voucher a kiállítástól számítva 1 évig felhasználható és szabadon átruházható. Kizárt időpontok: Szilveszter, Húsvét, cseh ünnepnapok, kiemelt időszakok. A foglalás ezután közvetlenül a szállodánál történik, az utalvány sorszámának megadásával, a szabad helyek függvényében a revenue@tophotel.cz email címen. Több utalvány összevonásával a tartózkodás meghosszabbítható.

Fizetési módok

Átutalás, Bankkártya

Fizetési feltételek

Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni.

Bemutatkozás

A Top Hotel kényelmes szálláslehetőséget kínál Prágában. Ez a különleges, ízlésesen berendezett szálloda 5 étteremmel rendelkezik, ahol cseh és nemzetközi fogások közül választhatnak a betérők. Itt nagyon fontos az egészséges életmód: a szállodának beltéri úszómedencéje, fittness terme, wellness részlege, teniszpályája és bowlingterme is van. A japánkert és az éneklő szökőkút igazán romantikus hangulatot varázsol. A szálloda nem csak a wellness szempontjából lehet tökéletes választás, de a város felfedezésére is remek kiindulópont. A Vencel tér tömegközlekedéssel 25 percen belül elérhető. A buszmegálló az épület előtt található.   Fedezze fel Prágát - a történelem, a művészetek és a kultúra városát! Prága varázsa nem csupán a műemlékek sokaságában, hanem a város egészének különleges arculatában és hangulatában is rejlik. Környezeti adottságainak - a Moldva folyó két partját körülölelő dombokon terül el - és több mint ezer éve tartó folyamatos építészeti fejlődésének köszönhetően Európa egyik legszebb városa.   Az évszázados építészeti hagyományok mellett gazdag művészeti, zenei és irodalmi múlttal is rendelkezik. Évszázadokon át fontos kereskedelmi gócpont volt, illetve a világ különböző részeiből érkező tudósok és művészek találkozóhelyéül szolgált. A prágai egyetem Közép-Európa legrégibb egyeteme, s az olyan híres személyiségek felsorolása, akiknek neve valamiképpen kapcsolódik Prágához, külön könyvet igényel.   Prágai város térképre tekintve láthatjuk, hogy Prága valóban a kontinens tengelyén fekszik, annak szíve és középpontja. Egy olyan hely, ahol évszázadokon keresztül különböző nemzetek vére keveredett, s ahol nemzeti kultúráik kölcsönösen hatottak egymásra. Aki végigsétál Prága utcáin, az európai történelmen és annak kulturális áramlatain halad végig, olyan reformátorok, művészek és uralkodók nyomdokain lépdel, akik nagyban befolyásolták az egész kontinens gondolati, művészeti és politikai arculatát.   Habár a prágaiak nagyon büszkék városuk történelmére, Prága nem csak a dicsőséges múltban él. Modern európai világváros, s rendelkezik mindennel, ami ezzel jár: gazdag kulturális és sportolási lehetőségekkel, ifjúsági klubokkal, kitűnő szállodákkal, forgalmas bevásárló utcákkal és természetesen modern irodaházakkal. A múlt és a jelen egymást kiegészítve határozza meg Prága városképét.

Elérhetőség

Online Média Zrt.
1139 Budapest, Váci út 99. 3. emelet