Prágai városnézés wellnesszel
Csomag tartalma
 • 2 éj szállás standard kétágyas szobában 2 fő részére (hosszabbítható +1 éjre)
 • Reggelis ellátás: svédasztalos büféreggeli 2 fő részére
 • +1 gyermek 3 éves korig ingyenes a szülők szobájában
 • Ingyen Wi-fi a közös terekben
 • Korlátlan wellness belépő 2 fő részére (a hotel wellness részlegébe, a wellness nyitvatartási idejében)
 • 15% kedvezmény a Bowling árából
-61%
85 000 Ft helyett 32 990 Ft
2 fő, 2 éj, reggeli
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
Időszaki felárak
 • Hosszabbítás felára +1 éjre: 13 000 / 2 fő (foglalás során az árhoz hozzátehető)
Választható szolgáltatások
 • +1 gyerek 4-8 éves korig :15 EUR / éj / fő (a helyszínen fizetendő)
 • +1 gyerek 9-15 éves korig: 20 EUR / éj / fő (a helyszínen fizetendő)
 • +1 fő 15 év fölött: 25 EUR / éj / fő (a helyszínen fizetendő)
 • Háziállat (kisméretű kutya): 12 EUR / nap (a helyszínen fizetendő)
 • Parkolás: 140 CZK / nap (a helyszínen fizetendő)
Fizetési lehetőségek
 • Átutalás

Megrendelés menete

Vedd meg a csomagot!
Egyeztess időpontot!
(vagy add ajándékba)
Élvezd az utazást!
Szálláshely leírása

A Top Hotel Prague kényelmes szálláslehetőséget kínál Prágában. Ez a különleges, ízlésesen berendezett szálloda 5 étteremmel rendelkezik, ahol cseh és nemzetközi fogások közül választhatnak a betérők. Itt nagyon fontos az egészséges életmód: a szállodának beltéri úszómedencéje, fitness terme, wellness részlege, teniszpályája és bowling terme is van. A japánkert és az éneklő szökőkút igazán romantikus hangulatot varázsol.
A szálloda nem csak a wellness szempontjából lehet tökéletes választás, de a város felfedezésére is remek kiindulópont. A Vencel tér tömegközlekedéssel 25 percen belül elérhető. A buszmegálló az épület előtt található.
Fedezze fel Prágát - a történelem, művészetek,és a kultúra városát! Prága varázsa nem csupán a műemlékek sokaságában, hanem a város egészének különleges arculatában és hangulatában is rejlik. Környezeti adottságainak - a Moldva folyó két partját körülölelő dombokon terül el - és több mint ezer éve tartó folyamatos építészeti fejlődésének köszönhetően Európa egyik legszebb városa. Az évszázados építészeti hagyományok mellett gazdag művészeti, zenei és irodalmi múlttal is rendelkezik. Évszázadokon át fontos kereskedelmi gócpont volt, illetve a világ különböző részeiből érkező tudósok és művészek találkozóhelyéül szolgált. A prágai egyetem Közép-Európa legrégibb egyeteme, s az olyan híres személyiségek felsorolása, akiknek neve valamiképpen kapcsolódik Prágához, külön könyvet igényel. Prágai város térképre tekintve láthatjuk, hogy Prága valóban a kontinens tengelyén fekszik, annak szíve és középpontja. Egy olyan hely, ahol évszázadokon keresztül különböző nemzetek vére keveredett, s ahol nemzeti kultúráik kölcsönösen hatottak egymásra. Aki végigsétál Prága utcáin, az európai történelmen és annak kulturális áramlatain halad végig, olyan reformátorok, művészek és uralkodók nyomdokain lépdel, akik nagyban befolyásolták az egész kontinens gondolati, művészeti és politikai arculatát. Habár a prágaiak nagyon büszkék városuk történelmére, Prága nem csak a dicsőséges múltban él. Modern európai világváros, s rendelkezik mindennel, ami ezzel jár: gazdag kulturális és sportolási lehetőségekkel, ifjúsági klubokkal, kitűnő szállodákkal, forgalmas bevásárló utcákkal és természetesen modern irodaházakkal. A múlt és a jelen egymást kiegészítve határozza meg Prága városképét.

Lemondási és felhasználási feltételek

A voucher árát megrendelés után szállásközvetítő partnerünk részére a visszaigazolásban megadott számlaszámra 5 napon belül kell átutalni. A visszaigazolt foglalásra szállásközvetítő partnerünk az Online Média Zrt. Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A megrendelt utalvány felhasználható 2019.04.16 - 2020.09.17. között, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban. Kizárt időszakok: Húsvét, Szilveszter, cseh ünnepnapok.

Facebook kérdezz-felelek
-61%
85 000 Ft helyett 32 990 Ft
2 fő, 2 éj, reggeli
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
 • A buszmegálló az épület előtt található
 • Wellness használattal
 • Extra hosszú felhasználással
Felhasználhatóság
Szeptember 17-ig
Felhasználhatóság
Szeptember 17-ig
Egyéb információk:
Kizárt időszakok: Húsvét, Szilveszter, cseh ünnepnapok
Egyéni utazással!

Partnerünk az Online Media Zrt. szerződésben garantálja, hogy mindent megkapsz, ami a csomagban le van írva.