Prágai kalandozások egész évben 2 főre 2 éjre
Csomag tartalma
 • 2 éjszaka szállás standard kétágyas szobában 2 fő részére
 • 2x svédasztalos reggeli 2 fő részére
 • ingyenes internethasználat a recepción
-33%
82 990 Ft helyett 55 990 Ft
2 fő, 2 éj, reggeli
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
Felárak
 • +1 éjszaka hosszabbítás 2 fő részére: 27 000 Ft
Egyéb információk
 • Lehetőség van több voucher összevonására (2 voucher = 4 éjszaka).
 • Check-in: 14:00-tól, check-out 10:00-ig.
 • Hétvégi felár (péntek, szombat) a helyszínen fizetendő: 12 EUR/szoba
 • Egy gyermek 2 éves korig a szülők ágyában ingyenes.
 • Egy gyermek 2 éves korig gyerekágyban ingyenes.
 • Szobánkénti maximum extra ágyak/gyerekágyak száma 1.
Fizetési lehetőségek
Választható fizetési módok
Átutalás

Megrendelés menete

Vedd meg a csomagot!
Egyeztess időpontot!
Élvezd az utazást!
(vagy add ajándékba)
Szálláshely leírása

A hotel mindössze 200 méterre fekszik a Florenc metróállomástól. A történelmi stílusú szállodától könnyen elérhető Prága központja. A Prága óvárosban elhelyezkedő Lőportorony 10 perces, az Óváros téren álló csillagászati ​​óra pedig 20 perces sétával érhető el. A Moldva mindössze 400 méterre folyik.

A Mucha Hotel szobái antik bútorokkal, műholdas TV-vel, minibárral, valamint ingyenes tea- és kávéfőzési lehetőséggel rendelkeznek. Valamennyi szobában ingyenes Wi-Fi biztosított, továbbá egy részük légkondicionált.

A Lőportorony – a torony, amely a XIII. században épült további 12 bejárat mellett kapuként szolgál, amin keresztül bejuthatunk az Óvárosba. Az alapkövét Vladislav Jagelonsky király helyezte le 1475-ben. A kapu a városi tanács koronázási ajándéka volt a király számára, az építkezések Matěj Rejsek felügyelete mellett zajlottak. A Lőportornyot a Petr Parléř által tervezett Károly híd tornya ihlette. Elsősorban nem védelmi célt szolgált - a király székhelye mellett állt a városban és gazdag díszítésével gyönyörködtette a város lakóit és persze az uralkodót. Az építkezés 8 év után leállt, miután a király egy lázadás miatt elmenekült a városból. Visszatértekor székhelyét a Kastélyba helyezte át. A kapu csak a XII. században kapott nevet, ekkor lőpor tárolására is használták. A prágai Lőportorony 1757-ben, a Porosz megszállás alatt súlyosan megsérült, helyreállítására közel 120 év után, 1876-ban került sor.

A Városháza az egyik legjelentősebb Art Nouveau stílusú épület, amelynek elődje 1383-tól 1485-ig a király székhelye volt, később papnevelde, majd katonai iskola. A XX. Század elején lebontották, és helyére építették fel a Városházát, melyet stukkók és allegorikus szobrok díszítenek. A bejárat feletti fél-dóm alakú főhomlokzat Prága városának nagysága előtt tiszteleg. A Városházában található Prága legjelentősebb koncertterme és a Smetana csarnok, üvegkupolája lélegzetelállító. Az épület belsejét az akkoriban népszerű művészek díszítették, közöttük Alfons Mucha. A Városházában számos kisebb csarnok is található, konferenciatermek, valamint irodák, de a vendégek a kávézóban vagy az étteremben pihenve is élvezhetik a gyönyörű Art Nouveau dekorációt.

Lemondási és felhasználási feltételek

Visszaváltani nem lehet, de a voucher nem névre szóló, ezért bárkire átruházható. A voucher árát megrendelés után 5 napon belül az emailben küldött visszaigazolásban megadott számlaszámra át kell utalni és a szálláshely az utalás beérkezését követő 1-2 munkanapon belül küldi Önnek az írásos visszaigazolást vagy utalványt.

Az utalvány felhasználható 2019. október 18-ig hétköznapokon, a helyszínen fizetendő felár ellenében hétvégéken is, előre egyeztetett időpontban, a szabad helyek függvényében. Kizárt időszak: 2018.12.28-2019.01.01 között.

Facebook kérdezz-felelek
-33%
82 990 Ft helyett 55 990 Ft
2 fő, 2 éj, reggeli
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
 • Extra hosszú felhasználással
Felhasználhatóság
2019. október 18-ig
Kizárt időszakok:
2018. dec. 28 - 2019. jan. 1. (Kizárt időszak)
Felhasználhatóság
2019. október 18-ig
Kizárt időszakok:
2018. dec. 28 - 2019. jan. 1. (Kizárt időszak)
Egyéb információk:
Hétvégi felhasználás esetén a helyszínen felár fizetendő!
Kizárt időszak: 2018.12.28-2019.01.01 között.

Partnerünk az Online Media Zrt. szerződésben garantálja, hogy mindent megkapsz, ami a csomagban le van írva.