Igazi különlegesség! 3 napos városnézés Szarajevóban
Csomag tartalma
  • 2 éjszaka szállás kétágyas szobában 2 fő részére
  • Reggelis ellátás
  • Üdvözlőital érkezéskor
  • Ingyenes Wi-Fi
  • Korai be- és késői kijelentkezés lehetősége
-40%
59 900 Ft helyett 35 900 Ft
2 fő, 2 éj, reggeli
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
Egyéb információk
  • Városi adó: 1,03 € / fő / nap (a helyszínen fizetendő)
Fizetési lehetőségek
  • Átutalás

Megrendelés menete

Vedd meg a csomagot!
Egyeztess időpontot!
(vagy add ajándékba)
Élvezd az utazást!
Szálláshely leírása

Az "Aziza" szálloda Baščaršija régi városának szívében található. Kovači fölött, a Vratnik-kapu mellett, panorámás kilátás nyílik az óvárosra és a város nagy részére.
A szálloda a két város nevezetessége között található. A legközelebbi bejáratnál található az "Alija Izetbegović" múzeum, amely a független Bosznia-Hercegovina első elnökének nevét viseli. A szálloda mögött található a Saburina-ház, az oszmán korszak lakóépületeinek megmaradt gyöngyszeme. Baščaršija, a régi központ a város leglátogatottabb és legérdekesebb része, mindössze öt perces sétára a szállodától.
A szálloda közelében található a Szarajevói Városháza, mely egykor a Nemzeti és Egyetemi Könyvtár otthona volt. Ezen kívül számos múzeum és vallási épület található a szálloda közelében. A város azon része, ahol a Hotel található, lehetővé teszi a turisták számára, hogy sétáljanak és felfedezhessék a régi sikátorokat, és érezzék, hogyan éltek az emberek egyszer Szarajevóban. A szűk utcák és a kis üzletek hozzájárulnak ahhoz, hogy Szarajevó még ma is megtartotta régi formáját.
A szállodától egy könnyű tíz perces sétára található a Žuta tabija, amely látványos kilátást nyújt a városra, valamint a régi Jajce hadsereg erődre, amely a Žuta tabija közvetlen közelében található. Számos éttermek, ćevabdžnice-k (bosnyák gyorsétterem), kocsmák, kávézók és cukrászdák kínálnak gazdag választékot a hagyományos bosnyák konyha ételeiből, ahol mindenki talál magának valamit - a szarajevói kebaboktól és pitéktől, a hagyományos pörköltekig és édességekig.
Szállodánk személyzete segítséget nyújt a napi kirándulásokkal kapcsolatosan, valamint más, a szarajevói tartózkodása alatt látogatható látványosságokról. Vezetett városnéző túrákat is szervezünk, így mindössze annyit kell tennie, hogy kérje barátságos személyzetünk segítségét a recepción!

Lemondási és felhasználási feltételek

A voucher árát megrendelés után szállásközvetítő partnerünk részére a visszaigazolásban megadott számlaszámra és a megjelölt határidőre kell átutalni. A visszaigazolt foglalásra szállásközvetítő partnerünk az Egy - Kontines Kft. Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A megrendelt utalvány felhasználható 03.01 - 12.31. között, a szabad helyek függvényében, a partnerünkkel történt egyeztetés után. Kizárt időszak: 07.01 - 08.31. között.

Facebook kérdezz-felelek
-40%
59 900 Ft helyett 35 900 Ft
2 fő, 2 éj, reggeli
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
  • Felhasználható: 2019. december 31-ig
  • Pár perces sétára a belvárostól
  • Egyéni utazással
Felhasználhatóság
2019. december 31-ig
Felhasználhatóság
2019. december 31-ig

Partnerünk az Egy-Kontinens Kft. szerződésben garantálja, hogy mindent megkapsz, ami a csomagban le van írva.