4 nap barangolás Rómában - repülőjeggyel és reggelivel
Csomag tartalma
 • Szállás 3 éjre a Hotel Athena *** standard kétágyas szobájában kontinentális reggelis ellátással
 • Repülőjegy Budapest-Róma-Budapest útvonalon menetrend szerint közlekedő járatokon
 • Reptéri illeték
 • Online check-in mindkét irányban
 • Fejenként 1 db max 40x20x25 cm-es kézipoggyász melynek a szemben lévő ülés alá el kell férnie
-27%
164 800 Ft helyett 119 900 Ft
2 fő, 3 éj, reggeli, szállás + repülőjegy, illeték
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
Felárak
 • 3. fő pótágyon (felnőtt és gyermek egyaránt): 58 000 Ft/fő
Időszaki felárak
 • Június 1-6., és június 11-30. között felár ellenében foglalható időszak: 15 000 ft/fő (a felárat a 3. fő pótágyon is fizeti)
 • Április 5-16., és május 5-31. között felár ellenében foglalható időszak: 35 000 ft/fő (a felárat a 3. fő pótágyon is fizeti)
Választható szolgáltatások
 • Retúr elsőbbségi beszállás + 1 db max 55x40x20 cm-es (max 10 kg súlyú) garantáltan fedélzetre felvihető kézipoggyász díja: 11 500 Ft/fő
 • útlemondási biztosítás: 1,4%
 • teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 720/Ft/fő/nap
 • buszos gyűjtőtranszfer repülőtér – Termini pályaudvar – repülőtér útvonalon: 6 900 Ft/fő. (a szálloda a Tremini Pályaudvartól egyénileg közelíthető meg)
 • privát transzfer (reptér-szálloda-reptér útvonalon): 37 900 Ft/2 fő, 3-4 fő esetén: 51 900 Ft/3-4 fő
 • 1 db max 20 kg feladott poggyász: 19 000 Ft/db.
Egyéb információk
 • Kötelező helyszínen fiztendő IFA: kb 4 euro/fő/éj
 • Felhívjuk kedves Utasaink figyelmét, hogy a légitársaság szabályzatának értelmében a repülőúton a fixen egymás mellett történő utazás csak a fix ülőhely felár megfizetése mellett lehetséges! Felár megfizetése nélkül a légitársaság véletlenszerű ültetési rendszere miatt, az egy foglaláson belül szereplő utazók ülőhelye nem szól garantáltan egymás mellé. A légitársaság által megszabott fix ülőhely szolgáltatás aktuális díjáról igény esetén a foglalás során irodánk ad tájékoztatást. Fix ülőhely foglalás a szabad helyek függvényében, legkésőbb indulás előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal lehetséges!
 • A fix ülőhely szolgáltatás megvásárlásával az online check in elvégzésére, ezáltal a beszállókártyák kiállítására a légitársaság rendszerében korábban lehetőség nyílik, így ezen szolgáltatás kifizetésével Utasaink elutazás előtt kézhez tudják venni a hazaúti beszállókártyáikat is. Ellenkező esetben a hazaúti beszállókártyát a légitársaság feltételei szerint, gépindulástól számított 48 órán belül tudjuk kiállítani, és Utasaink részére és/vagy a szállodába elektronikus formában továbbítani.
 • Ryanair poggyász szabályzatának megfelelően díjmentesen, személyenként egy darab max. 40x20x25 cm méretű kézipoggyász vihető fel a fedélzetre (csak a szemben lévő ülés alatt helyezhető el). Elsőbbségi beszállás megvásárlása esetén az 40x20x25 cm méretű kézipoggyászon kívül további 1 darab 55x40x20 cm méretű kézipoggyász is vihető személyenként, mely az utasok feje felett lévő tartóban helyezhető el. Az árkalkulációban feltüntetett elsőbbségi beszállás felára kizárólag abban az esetben érvényes, amennyiben a többi szolgáltatással egy időben megrendelésre kerül. Utólagos megrendelés esetén a szolgáltatás díja a légitársaság aktuális díjszabása szerint változik!
Járat információk
repülőjegy Budapest-Róma-Budapest útvonalon menetrend szerint közlekedő járatokon reptéri illeték online check-in mindkét irányban fejenként 1 db max 40x20x25 cm-es kézipoggyász melynek a szemben lévő ülés alá el kell férnie
Fizetési lehetőségek
 • Átutalás

Megrendelés menete

Vedd meg a csomagot!
Egyeztess időpontot!
(vagy add ajándékba)
Élvezd az utazást!
Szálláshely leírása

Középkategóriás szálloda, a Róma egyik fő tömegközlekedési csomópontjának számító Termini pályaudvartól (repülőtéri vonat, metróállomás, buszok) kb. 1600 méterre található, így ideális választás egy városlátogató programhoz.
Standard kétágyas szoba: légkondicionált, telefonnal, minibárral, TV-vel, fürdőszobával es hajszárítóval.
Szolgáltatások: reggelizőterem, recepció, szobaszerviz.
Ellátás típusa: kontinentális reggeli.

Lemondási és felhasználási feltételek

Az esetleges lemondással és a lemondás lehetőségével és feltételeivel kapcsolatban az utazási iroda fog tájékoztatással szolgálni, illetve e-tekintetben az utazási iroda által küldendő utazási szerződésben foglaltak a követendőek és irányadóak. A megrendelést követően a foglalni kívánt időpontot az utazási irodával egyeztetni szükséges. A sikeres időpontegyeztetést és az utazási iroda által küldött utazási szerződés elfogadását követően előrefizetéssel kell rendezni a csomag teljes díját, az utazási iroda által meghatározott fizetési feltéteknek megfelelően.

Alapáron foglalható időszak 2019. július 1 - augusztus 13-ig, felár ellenében foglalható időszak április 5-16., május 5-31., június 1 - 6., június 11-30. között.

Facebook kérdezz-felelek
-27%
164 800 Ft helyett 119 900 Ft
2 fő, 3 éj, reggeli, szállás + repülőjegy, illeték
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
 • A Termini Pályaudvartól 7 buszmegállónyira
 • A nyári főszezonra is foglalható szezon felár ellenében
Felhasználhatóság
Augusztus 13-ig
Felhasználhatóság
Augusztus 13-ig
Egyéb információk:
Alapáron foglalható időszak 2019. július 1 - augusztus 13-ig
Felár ellenében foglalható időszak április 5-16., május 5-31., június 1 - 6., június 11-30. között

Partnerünk az Utazom.com Kft. szerződésben garantálja, hogy mindent megkapsz, ami a csomagban le van írva.