6 napos pihenés San Pellegrino Terme-ben, félpanzióval!
Csomag tartalma
  • 5 éjszaka szállás 2 fő részére egy superior kétágyas szobában
  • Félpanziós ellátás 2 fő részére (ital nélkül)
  • Egy gyermek 3 éves korig a szülőkkel egy szobában ingyenesen elhelyezhető
  • Ingyenes wifi elérhetőség
  • 10% kedvezmény a QC Terme di San Pellegrinoban (a recepción igényelhető, a szabad helyek függvényében)
-44%
212 500 Ft helyett 118 990 Ft
2 fő, 5 éj, félpanzió
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
Választható szolgáltatások
  • Pótágy 12 éves korig: 15 EUR/éj, 12-16 éves kor között: 20 EUR/éj, 16 éves kor felett: 25 EUR/éj
Fizetési lehetőségek
  • Átutalás

Megrendelés menete

Vedd meg a csomagot!
Egyeztess időpontot!
(vagy add ajándékba)
Élvezd az utazást!
Szálláshely leírása

A vendégszeretet hosszú hagyományaival büszkélkedő Papa Hotel San Pellegrino Terme szívében található. Wi-fi-vel, szoláriummal, előcsarnokkal, tárgyalóval és nagy étteremmel várja vendégeit.

Minden helységet úgy alakítottak ki, hogy a legjobb szolgáltatásokat kínálja mindenki számára. A szálloda éttermében tradicionális és nemzetközi ételeket kóstolhat meg, a legjobb borok válogatása mellett. A Papa Hotel szobái minden szükséges komforttal fel vannak szerelve, hogy a nyaralás pihentető és felejthetetlen legyen.
San Pellegrino Terme
Sokan azt állítják, hogy San Pellegrino „a Brembana-völgy gyöngyszeme”, és ez valóban így van: gyönyörű szecessziós épületek, termálfürdők, wellness központ, a világ egyik leghíresebb ásványvize. Ez nem álom, fedezd fel a Brembana-völgyet!

A 1850-ben épült termálfürdők a völgy kis faluját a gazdag középosztály kiemelkedő üdülőhelyévé alakították. A gyógyfürdőt a XIX. század végén kibővítették néhány, „Liberty” stílusú épülettel, amely görbevonalakkal és arabeszkékkel jellemezhető. Alig néhány év alatt ez a művészeti mozgalom elbűvöli egész San Pellegrinot, gazdagítva az üdölőközpontot a Liberty stílus legszebb példáival, köztük a fenséges kaszinóval, a Grand Hotellel és a vízpalackozó gyárral.

Ezen épületek többsége a nagyközönség számára is meglátogatható. Néhányat a közelmúltban állítottak helyre. A fürdő most például egy elegáns wellness központhoz tartozik, amely a Liberty stílust ötvözi kortárs és elegáns elemekkel.

Körülbelül húsz év alatt San Pellegrino Bergamo divatos életének középpontja lett, a termálfürdőinek, a kaszinónak és a Grand Hotelnek köszönhetően, a kifinomult szórakozást kereső gazdag ipari középosztály találkozási pontjaként terjedt el. Hely infrastruktúrája is részesült ezekből a pozitív körülményekből: a falu és a Bergamo közötti összekötő vasút mellett 1909-ben egy siklót is építettek annak érdekében, hogy legyőzzék a 300 méteres magassági különbséget, amely elválasztja San Pellegrinot Vetta falutól.

Mindezek ellenére az első világháború miatt a turisták áramlásának csökkenése figyelhető meg, ami a II. Világháború utáni években folytatódott, ez a Grand Hotel végleges bezárásához vezetett. Ehhez képest a vízipar soha nem tapasztalt visszaesést: a San Pellegrino továbbra is a palackozási folyamaton keresztül fektetett beruházásokba, így világszerte elismert védjegyet teremtett.

Ma visszatérhet az időbe, és átélheti a XX. század elejének ugyanazt a pompáját, élvezve a nemrégiben felújított és kibővített wellness központot egy olyan projekt keretében, amely magában foglalja a luxus kaszinó felújítását is.

Lemondási és felhasználási feltételek

A voucher árát megrendelés után szállásközvetítő partnerünk részére a visszaigazolásban megadott számlaszámra 5 napon belül kell átutalni. A visszaigazolt foglalásra szállásközvetítő partnerünk az Online Média Zrt. Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A megrendelt utalvány felhasználható a 2021.01.13 - ig, a szabad helyek függvényében, előre egyeztetett időpontban.

Facebook kérdezz-felelek
-44%
212 500 Ft helyett 118 990 Ft
2 fő, 5 éj, félpanzió
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
  • Kedvezményes fürdőbelépőjegy vásárlási lehetőség
  • Városközpontban fekvő szálláshely
  • Extra hosszú felhasználással
Felhasználhatóság
2021. január 13-ig
Felhasználhatóság
2021. január 13-ig
Egyéb információk:
Egyéni utazással

Partnerünk az Online Media Zrt. szerződésben garantálja, hogy mindent megkapsz, ami a csomagban le van írva.