Elő vagy utószezoni családi pihenés Kraljevica tengerpartján
Csomag tartalma
 • 6 éjszaka szállás egy különálló apartmanban 3-5 fő részére
 • Ingyenes wifi elérhetőség
 • Ingyenes parkolás
 • Ingyenes szauna és fitness használat
 • 10% kedvezmény a Farus Travel által szervezett hajókirándulások árából
-17%
175 990 Ft helyett 145 990 Ft
5 fő, 6 éj, nincs ellátás
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
Választható szolgáltatások
 • Egyéni utazással
Fizetési lehetőségek
 • Átutalás

Megrendelés menete

Vedd meg a csomagot!
Egyeztess időpontot!
(vagy add ajándékba)
Élvezd az utazást!
Szálláshely leírása

A saját kerttel és terasszal rendelkező Apartment Silva szálláshelye Kraljevicában található. A szálláshelyen teljesen felszerelt konyha és erkély áll rendelkezése.

A kültéri pihenősarokhoz vezető, légkondicionált apartman 2 külön hálószobával rendelkezik. A vendégek kényelmét síkképernyős TV, valamint zuhanyzóval felszerelt 2 fürdőszoba is szolgálja.
Krajlevica
A Bakari-öböl bejáratánál fekvő Kraljevica település Rijekától kb. 26 km-re D-re, Zadar irányában, a Vinodoli csatorna partján található. A környék lankás domborzata révén mikroklímája nyaranta igen kellemes. Bár a Kvarner-öböl rangos nyaralóhelyeihez képest viszonylag nem túl régi település, kikötője révén már a 19. sz. folyamán jelentős, hajógyárat is üzemeltető tengeri kereskedelmi központtá nőtte ki magát, a századelőn pedig meghódította a nyaralók szívét is. Arisztokrata villái és legtöbb kiépített strandja ebből az időszakból származik. Az Oštro-félszigeten elnyúló homokos és kavicsos strandöblei napjainkban is a vidék rendkívül keresett idegenforgalmi célpontjai, nem is beszélve a közeli, és csodás strandokkal vonzó Uvala Scottról (Scott-öböl) és a Dubno-öbölről, melyek külön nyaralótelepekké kezdenek nőni. Az utóbbi helyeken árnyas mediterrán fenyvesek árnyékában egy jól felszerelt kemping üzemel. Kraljevica könnyen megközelíthető, ráadásul különlegesen jó mikroklímájú nyaralóhely, ezért kisgyermekes családok, illetve allergiás és egyéb légúti bántalmakkal küszködő vendégeinknek kimondottan ajánljuk! A nyaralókat a jól kialakított, rendezett strandolóhelyek és a sokrétű gasztronómiai kínálat mellett változatos sportolási és szórakozási lehetőségek várják a környéken - vitorlásversenyek, búvártanfolyamok, vízisportszer-kölcsönzők, sportpályák, valamint színes nyári kultúresemények és hagyományőrző folklórprogramok.

Lemondási és felhasználási feltételek

A voucher árát megrendelés után szállásközvetítő partnerünk részére a visszaigazolásban megadott számlaszámra 5 napon belül kell átutalni. A visszaigazolt foglalásra szállásközvetítő partnerünk az Online Média Zrt. Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A megrendelt utalvány felhasználható 06.20.-ig, valamint 09.01 - 11.01. között, a szabad helyek függvényében, a partnerünkkel történt előzetes egyeztetés alapján.

Facebook kérdezz-felelek
-17%
175 990 Ft helyett 145 990 Ft
5 fő, 6 éj, nincs ellátás
Megrendelem »
Következő lépés: Extrák és személyes adatok
 • Felhasználható: 2019. november 1-ig
 • Kedvezményes hajókirándulási lehetőséggel
 • Akár 5 fő részére!
 • Extra hosszú felhasználással
Felhasználhatóság
2019. november 1-ig
Felhasználhatóság
2019. november 1-ig
Egyéb információk:
Egyéni utazással

Partnerünk az Online Media Zrt. szerződésben garantálja, hogy mindent megkapsz, ami a csomagban le van írva.